- 5 Haziran 2017
- 76
- 47
- 3
- 37
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.461
tatlim aldım bugün biraz önce apotheke den sabah 2 gün diger DM in testleri var olanları yapayım sonra da perşembe de Clearblue yu yapıyım dedim daha emin olsun diğerleri de boşa kalmasın diye ama
sence hangisini yapayım önce
çok tşk ederim balimmm hepinizin destekleri verdiği moraller sayesinde olacak biseyler herhalde
Iyi akşamlar doktorum aradı ve sonuç negatif...yazacak bişey bulamiyorum hayırlısı böyle demekki....Ama kızımın hıçkıra hıçkıra ağlaması nasıl duracak onu bilmiyorum
Canım, vazgeçmek yok. Kızın için tekrar tekrar deneyin, Rabbim muradınızı verecektir inşallah. Eğer anlayabilecek yaşta ise, onun için devam edeceğinizi ve o ağladıkça sizin ne kadar yıprandığınızı üzüldüğünüzü anlatın derim.Iyi akşamlar doktorum aradı ve sonuç negatif...yazacak bişey bulamiyorum hayırlısı böyle demekki....Ama kızımın hıçkıra hıçkıra ağlaması nasıl duracak onu bilmiyorum
Sağol allah razı olsun ama bundan sonra denemicem zaten bu 2.oldu kaderi zorlamaya gerek yok demekki..Rabbim sizleri evlatlarıniza kavuştursun Allaha emanet olun hepinizCok üzüldüm canim, rabbim sana güc kuvvet versin. Üzme kendini. Insallah allah sanada bi evlat kizina kardes nasip edicek. Pes etme lütfen
Hani resim yaa merak ettim?kızlar eşimin ısrarına dayanamadım
hemde sabah idrarı olmadan test yaptım
ve hayalet çizgi belirdiiiiiiiiiiiiii
resim çekecektim ama resimde çok belli olmuyor şuan inanamıyorum
çok kişide erken de göstere biliyormuş deneyelim hadi dedim ve hayaleti gördüm
Bugün 7. gün dimi? Hayalet cizgi dm deki testlerde varsa yarin clearblue sonuc verir. Digital olanlarda haftada yaziyorya o güzel :)
Bunları onunla bi çok kez konuştum olgunda bi çocuk ama...5 yıldır her yaşadığım şeyi oda gördü ona artık kardeş konusunu bitir dedim....Rabbim vermek istese her türlü verirdi...Kızım için çok istemiştim çokkk Eşimi aradım ağlamaktan konuşamadım ...Canım, vazgeçmek yok. Kızın için tekrar tekrar deneyin, Rabbim muradınızı verecektir inşallah. Eğer anlayabilecek yaşta ise, onun için devam edeceğinizi ve o ağladıkça sizin ne kadar yıprandığınızı üzüldüğünüzü anlatın derim.
Hani
Hani resim yaa merak ettim?
Hani
Hani resim yaa merak ettim?
Öyle bi resim vardı bnm. Şey yapmıştım fotoğraf düzenleme var ya negatif yapma orda cikiyorcanım resimde hiiiiic görünmüyor
böyle bile evirip çevirip görüyorum
dijitali yapınca atarım inş
Canim cok uzuldum ama kizin icin pes etme. Belki ucuncu de olacak canim. Kendini toparladiktan sonra umarim tekrar denersin canim. Kizinin aglamasina daha cok uzuldum.Iyi akşamlar doktorum aradı ve sonuç negatif...yazacak bişey bulamiyorum hayırlısı böyle demekki....Ama kızımın hıçkıra hıçkıra ağlaması nasıl duracak onu bilmiyorum
Zaten beni mahvetti ağlayışı.......Neden Annem neden başka laf çıkmadı ağzındanCanim cok uzuldum ama kizin icin pes etme. Belki ucuncu de olacak canim. Kendini toparladiktan sonra umarim tekrar denersin canim. Kizinin aglamasina daha cok uzuldum.
Hurihuri2013 canim ben opuya giderken sampuan ve sac kremi kullanmistim. Vucudum icin de dogal Sabun kullanmistim. Burda okumustum sampuan kullanmayin falan diye ama bana mantiksiz gelmisti. Ben kullanmasam hemsireler kullanacakti. Hatta onlar embrio lara benden daha yakin olacaklardi. Hemen hemen 8 tane kadin vardi ameliyathanede. Her biri de sampuan ve sac kremi kullanmistir ama parfum kokusu almadim hic. Sabah giderken koltuk alti deodoranti parfum kullanmadim hic. Ama senin gonlunden nasil geciyorsa oyle yap. Bir de opudan sonra 2 gun dus yasak demislerdi. Ama senin 2 gun sonra transferin olacak. Sen 1 hafta dus alamazsin canim.
Ay kuzum kiyamam ben ona. Annesi uzme kizini, kizin icin kendini toparladiktan sonra tekrar deneyin.Zaten beni mahvetti ağlayışı.......Neden Annem neden başka laf çıkmadı ağzından
Canim devlet dairelerinde nasil oluyor bilmiyorum. Ben bir markette manager olarak calisiyorum. Patronlarim cok anlayislilar sagolsun. Ben bir hafta daha izin aldim esim istedigi icin.Bugün rapot aldim. Ama normalde calisiyorum. Burda 7. ayina kadar calisiyorsun. Sizde nasil canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?