- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.481
Olmuş olmuş canım hadi gözün aydınnn bende yıllardır kaç kez yapmışştım test hiç görmemiştim ikinciyi. 7. Günde de hayaleti görmüştüm, bence tutundu bebişeveeeeeeeetttttttt çok azcık bi çizgi
eskiden uzman olarak ben çok test yaptım hiç bunu görmedim hicccccc
kızlar oldu galiba ağlıcam sevinctennnnnnn
Olmuş olmuş canım hadi gözün aydınnn bende yıllardır kaç kez yapmışştım test hiç görmemiştim ikinciyi. 7. Günde de hayaleti görmüştüm, bence tutundu bebiş
Benimkisi baya bi belirgindi canım seninkisine göre.. ama ben de görüyorum çok hafif bi çizgi bence yarın daha belirginleşir. Sonuçta hcg herkeste aynı yükseklikte salgılanmıyor. Seninkisi anca idrara geçiyordur diye düşünüyorumayy aynen canım yaaa o kadar çok yaptım ki bu testlerden elimde kala kalmıştı
ilkin inanamadım eşimi cagirdim ziplamaya basladi görüyorum ben diyeeee
inş benimle bebişim inanıyorum artık
ama tabi ki Allahım bilir kan testine kadar fazla kendimi kaptırmak yok :))))
Benimkisi baya bi belirgindi canım seninkisine göre.. ama ben de görüyorum çok hafif bi çizgi bence yarın daha belirginleşir. Sonuçta hcg herkeste aynı yükseklikte salgılanmıyor. Seninkisi anca idrara geçiyordur diye düşünüyorumEvet canım kaptırma ama üzülme de yani hiç rahat ol.. inançlı ol dediğin gibi
İnşallah canımbide akşam idrariyla yAptim kiz ilk idrarla daha iyi çıkardı ins sabah daha belirgin görürüm.
Çok üzüldüm bende inşallah bi daha ki sefere güzel sonuç olur..Sağol allah razı olsun ama bundan sonra denemicem zaten bu 2.oldu kaderi zorlamaya gerek yok demekki..Rabbim sizleri evlatlarıniza kavuştursun Allaha emanet olun hepiniz
Hurma yeme ıyı deil canım transfer sonrası
Tamam canım benim allah razı olsun bana dua et olurmu hamiş hatunnnnHurihuri2013 canım senin o zaman 2. Gün embriyosu transfer edilcek değil mi? Hayırlısıyla inşallah.. bu arada şampuanla yıkanmayın falan dememişlerdi canım ama parfüm sıkmamak çok önemli.. yani üzerinde kimyasal yoğun kokular olmasın.. bir de takı takma zaten çıkarttırıyorlar orda
Allah razı olsun olsun allahım ne dılegın varsa kabul etsın işallah canım benımmmmSlm kızlarHurihuri2013 canım inşallah yarın çok güzel geçecek senin için meryem süresini okudum çok dua ediyorum rabbim emeklerini umudunu boşa çıkarmasın inşallah..
hatice-yakup Canım gözün aydın çok
sevindim hemen göbecikleri atiyorum
FBCA CANIM üzülme lütfen rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bidaha denersin.rabbim sabır versin kızına.
At at ben cok attım sana vallahhhh sende bana atacan sekerım:)Hurihuri2013
kizzz heycan varmı heycan ne durumdasın bakım.sennn :))
yarın toplama var oh ohhh bi göbekte onun için atalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?