- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.501
Tamam canım benim sen benım can arkadasımsın benı yarın yalnız bırakma dualarınla yanımda ol emi canımıniçi:)Hurihuri2013 canim ben opuya giderken sampuan ve sac kremi kullanmistim. Vucudum icin de dogal Sabun kullanmistim. Burda okumustum sampuan kullanmayin falan diye ama bana mantiksiz gelmisti. Ben kullanmasam hemsireler kullanacakti. Hatta onlar embrio lara benden daha yakin olacaklardi. Hemen hemen 8 tane kadin vardi ameliyathanede. Her biri de sampuan ve sac kremi kullanmistir ama parfum kokusu almadim hic. Sabah giderken koltuk alti deodoranti parfum kullanmadim hic. Ama senin gonlunden nasil geciyorsa oyle yap. Bir de opudan sonra 2 gun dus yasak demislerdi. Ama senin 2 gun sonra transferin olacak. Sen 1 hafta dus alamazsin canim.
Canım benim cok üzüldüm ama lütfen evladın için dık dur olurmu pes etme hepimiz mücadele edıyoruz kımımız kolay kımımiz zor varıyoruz hedefe napalım sınavımız bu şükür elhamdulillahZaten beni mahvetti ağlayışı.......Neden Annem neden başka laf çıkmadı ağzından
At at ben cok attım sana vallahhhh sende bana atacan sekerım:)
Meyve olan hurmadanda bişi olurmu canım(
Isallah canim benimatmam mı abammmmm
sen bi sağ salim yarını atlat güzel günler yakındır
Yemeği çok kaçırdım sanırım, nefes alamıyorumyasminsay ne yapiyon sesin yok beni heycanlar bastiiiiii
Olmazmiyim canim benim, sen her zaman dualarimdasin. Rahat ol , stress yapma. Hayirlisi ile yarin da gececek Insallah. Yat , dinlen yarin canim. Ev isi falan yapma sakin.Tamam canım benim sen benım can arkadasımsın benı yarın yalnız bırakma dualarınla yanımda ol emi canımıniçi:)
Ay bende çok yedim sanirimYemeği çok kaçırdım sanırım, nefes alamıyorum
Heyecan strese dönmediği sürece iyidir canım. Yarın kaçta kliniğe gideceksin, opu saatin bellidir canım. O saatte okuyacağım nasipse.
Öküzler oturdu üstüme sanki SelmaAy bende çok yedim sanirim
Canım hadi bakalım yarın toplansın güzel güzel yumurtalar kaliteli kaliteli söyle ohh.dualarım seninle olucak.Kızlar ben geldım yemek yedım artık bişey yıyıp içmicem kalktım ıkı tepsıde poğaça yaptım bırı kocayaaaaa bırıde doktorumaaaaaa işim bıttı fırına attım gecede duşumu alcam allahın izniyle yarın opuuuuuuu
8;30 da canim sizin orda on on bucuk gibi heralde ayyyyy canim allah razi olsun seviyom kiz seniYemeği çok kaçırdım sanırım, nefes alamıyorum
Heyecan strese dönmediği sürece iyidir canım. Yarın kaçta kliniğe gideceksin, opu saatin bellidir canım. O saatte okuyacağım nasipse.
Cansinnnn güzel arkadim allah razi olsun canim benimCanım hadi bakalım yarın toplansın güzel güzel yumurtalar kaliteli kaliteli söyle ohh.dualarım seninle olucak.
Öküzler oturdu üstüme sanki Selma
ben korktum ikisinide yemiyorum :)))))
Tamamdır canım, ben sabah 10 da okurum nasipse. Bende seni seviyorum canım benim8;30 da canim sizin orda on on bucuk gibi heralde ayyyyy canim allah razi olsun seviyom kiz seni
Olur canim benim dikkatli olurumOlmazmiyim canim benim, sen her zaman dualarimdasin. Rahat ol , stress yapma. Hayirlisi ile yarin da gececek Insallah. Yat , dinlen yarin canim. Ev isi falan yapma sakin.
V Veaskgittibizden canim hurma transferden sonra iyi deilmis öncesinde rahimi gückendirmdk icin tüketebiliriz sen ikisinide yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?