- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.541
Inşallah hepsi çok kaliteli olur hepsi döllenir bize güzel güzel yeğenler gelir .Sanmam canim ama kendime gelir gelmez eve gecince yazarim benim sadece yedi yumurtam gelisti ama dörtgpn gecti daha gelisen olmusmudur Bilmiyorum canim yarin ögrencez allahin izniyle
Canım endişelenme illa kanaman olcak diye bişey yok.. olması normal ama olmaması daha da güzel
bende de olmamıştı hiç bi kanamam falan inşallah tutunmuştur petito
Tamam kuzum merak etme dualarım seninle.. herşey yolunda gidicek allahın izniyle, sonrasında da tutunması için dua edicezz.. bu arada canım yarım saat falan bişey sürcek ya da daha az korkma hiç sakin ve pozitif ol inan olur mu
Herkeste görülmüyor ki yerleşme kanaması, olanlarda da 2. Gün embriyosu ise 11-12. günde oluyor. Senin daha transferinin 5. günü. Belirtilere takılma, aynı kişide bile her gebelik bir değil.Canım ne bileyim ya. Ne zaman oluyoki ozaman? Bi hafta olcak şurda
Ben de çok fazla okudum araştırdım bunların hepsiniHee içimi rahatlattın canım ya. İnşaAllah diyelim ozaman.ya bide benden daha tecrübeli olanlarınız var. Benim ilk tecrübem oyüzden soruyorum sürekli
Ayyyyy ball damliyo dilinden canim benim yaInşallah hepsi çok kaliteli olur hepsi döllenir bize güzel güzel yeğenler gelir .
Saol canim benim isallah dedigin gibi olur IsallahTamam kuzum merak etme dualarım seninle.. herşey yolunda gidicek allahın izniyle, sonrasında da tutunması için dua edicezz.. bu arada canım yarım saat falan bişey sürcek ya da daha az korkma hiç sakin ve pozitif ol inan olur mu
Ya kızlar arada bırılerı bızı beğenıp kacıp gıdıyolar birileri bızı takipmi edıyo kiiiii
İçime kelebek kacmış gıbı pır pır edıyo bı türlü yakalıyamadımaynen kız onu bende farkettim yalnışlıkla okurken beğeniyor mu ne
sen nasılsın onları boşver iyi misin canım heycanlisin demi
İçime kelebek kacmış gıbı pır pır edıyo bı türlü yakalıyamadım
Allah razı olsun canımıniçi işallah desığın gibi olur tek dılegım bu ayyyyyyyyy cok saol tatlım benimçok iyi anlıyorum seni
nasıl geçecek nasıl olacak heycani
hepsi geçecek güzelce döllenecek ve sen çok güzel bi anne olacaksın güzel yürekli abaaaammmmm :))
Bn misafirlikteyim ara sıra okuyup çıkıyorum evet görünüyor inş hayırlı sonuçlar alırsın. Bnm ağrı oluyor ara sıra gün içinde de o yüzden korku var. Çok düşünmek istemiyorumçok iyi anlıyorum seni
nasıl geçecek nasıl olacak heycani
hepsi geçecek güzelce döllenecek ve sen çok güzel bi anne olacaksın güzel yürekli abaaaammmmm :))
En zorunu atlattın zaten duaların bugünler içindi . Bugünlerin kıymetini bil . Mide bulantısı kötü kolay değil ama gebeliğin en sağlam belirtisidir hormonların çok iyi ilerlediğini gösteriyor.Koku cok fena yapiyo canim. Suan sadece buz yiyorum, yogurt ve cubuk kraker. Bitanede elma yiyebildkm. Oda kaldi. Zaten bana kalsa yemicemde bebis icin cokkk korkuyorumne zorluklarla buldum onu simdi ac kalmamam lazim.
Kızlar bide bişi sorcam. Benim yerleşme kanamam falan olmadı. Yerleşmedimi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?