Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım endişelenme illa kanaman olcak diye bişey yok.. olması normal ama olmaması daha da güzel

bende de olmamıştı hiç bi kanamam falan inşallah tutunmuştur petito

Hee içimi rahatlattın canım ya. İnşaAllah diyelim ozaman. ya bide benden daha tecrübeli olanlarınız var. Benim ilk tecrübem oyüzden soruyorum sürekli

mertugce35 hemserim bana bol bol dua et bebisinle
Tamam kuzum merak etme dualarım seninle.. herşey yolunda gidicek allahın izniyle, sonrasında da tutunması için dua edicezz.. bu arada canım yarım saat falan bişey sürcek ya da daha az korkma hiç sakin ve pozitif ol inan olur mu

Hee içimi rahatlattın canım ya. İnşaAllah diyelim ozaman. ya bide benden daha tecrübeli olanlarınız var. Benim ilk tecrübem oyüzden soruyorum sürekli
Ben de çok fazla okudum araştırdım bunların hepsini Bende korkmuştum dedim yerleşme kanamam yok ne olcak şimdi diye.. ama sonra bir sürü yerde de okudum herkeste olmuyomuş. Doktorum da dedi kan testinden sonra, kanaman gelebilir ama çok aşırı gelmediği sürece korkma demişti.. inşallah seninledir bebişşn canım

çok iyi anlıyorum seni
nasıl geçecek nasıl olacak heycani
hepsi geçecek güzelce döllenecek ve sen çok güzel bi anne olacaksın güzel yürekli abaaaammmmm :))
Allah razı olsun canımıniçi işallah desığın gibi olur tek dılegım bu ayyyyyyyyy cok saol tatlım benim abasının gülüüüü

çok iyi anlıyorum seni
nasıl geçecek nasıl olacak heycani
hepsi geçecek güzelce döllenecek ve sen çok güzel bi anne olacaksın güzel yürekli abaaaammmmm :))
Bn misafirlikteyim ara sıra okuyup çıkıyorum evet görünüyor inş hayırlı sonuçlar alırsın. Bnm ağrı oluyor ara sıra gün içinde de o yüzden korku var. Çok düşünmek istemiyorum

Koku cok fena yapiyo canim. Suan sadece buz yiyorum, yogurt ve cubuk kraker. Bitanede elma yiyebildkm. Oda kaldi. Zaten bana kalsa yemicemde bebis icin cokkk korkuyorum ne zorluklarla buldum onu simdi ac kalmamam lazim.
En zorunu atlattın zaten duaların bugünler içindi . Bugünlerin kıymetini bil . Mide bulantısı kötü kolay değil ama gebeliğin en sağlam belirtisidir hormonların çok iyi ilerlediğini gösteriyor.
Stres yaptıkça daha çok bulanır . Akupunktur başla doktorunla konuş çok şeye faydası var . Ama miden bulamadığı için takla at dere tepe kusmak seni mutlu etsin . Bu senin evladına yaklaştığının resmî . Bir ay sonra belki geçecek onun için relax elimizdekinin kıymetini bilelim . Kızım hasta ve dünya umrumda değil . Ben onu bu dünyaya getirmek için üç gün Hadtaneyi inlettim . Hamileyken kılımı kıpırdatmaya korktum düşecek diye . Şimdi Yen'i bir evlat için onu kucağıma almadığım günler için kendimi affetmiyorum.rabbim nasip edecekse onun ağırlığından bişey olmaz . Şimdi mide bulantınla mutlu ol bu günler geri gelmiyor her anını mutlu yaşamaya çalış . Bebeğin annesinin kalbinden geçenlerle yaşıyor . Her anını hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…