Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

hoşgeldin canım durumun ne kaçırdım galiba ben hangi asama ?
Hoşbuldum canım .. polikistik over ve tüplerim yok maalesef ..şimdilik hormon testlerimi oldum geçen haftada histeroskopi oldum ocak ayında randevum var ne için tam bilmiyorum hatta ne zaman başlicğımı dahi bilmiyorum inşallah ocakta başlarım yaşım 27 Fransadayım Gentille ile biraz sohbet ettim sağolsun elinden geldiğince beni bilgilendrdi.Herkese tedavisinde başarılar diliyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)) bu arada ben hormon testi yaptırdım ama pek anlayamadım acaba anlayan biri bana yardımcı olabilir mi ?

Kızlar bide bişi sorcam. Benim yerleşme kanamam falan olmadı. Yerleşmedimi acaba ya
Canım yerleşme kanaması olacaklarda son günlerde olur. Çok hamilede olmaz . Hayırlısını iste bende Ordu'da ne oldu 7. Günü kanama oldu boş keseyle kürtaj oldum 11 haftalık . Allahtan hayırlısıyla tutunmasını bekle . Dua et vesvese yapma . Seninle aynı gün transferim oldu 3 tane transfer edildi hepsinde 5. Gün . Kızımla beraber bu 7. Denemem öldüm öldüm diriliyorum ondan önceki kürtajlarım dış gebeliklerim hariç . Bu günleri sabırla çektik . Eline bi tespit al 818 defa istiğfar çek günlük . Ya sabır çek . Meryem süresini oku : tabibinden duayla iste işaretle değil . şunun şurası ayılı gün çok dayanamazsan 10. Günü yap test . Ama k dini daha başında üzme hormonlarından bebeğe geçecek bu üzüntüler . Onu şimdiden sinir etme kız valla gazlı doğar ona göre

Allah yardımcın olsun canim ins herşey yolunda gider yaşında çok genç
sıkıntı yapma kendine
bende kistlerden çok çektim tüplerim de kapalı çıktı

şuan tedavim meyvesini veriyor sanırım 28 yaşındayım ilk denemem ve Allah izin verirse silik çizgiyi gördüm

bende olmaz sanıyordum veren ALLAH
o yüzden şuan ilaçlar felan o kadar gelişti ki hormonları felan takma hepsi hal olur 1 ay boyunca iğne yapacaksın hatta belki daha fazla

bi an önce basla erteleme ne zaman derse doktor basla tabi kendini de hazır hissedersen

İnşallah canım inşallah sende çok gençmişsin :)) inşallah meyven sağlıcakla gelir :)) bi ay ilaç kullandığımızı bilmiyordum ben 10 günlük bişey sanmıştım Ama olsun güzel olsunda sonuç ..

Ahh canım olsunda gazlı olsunn :)) Tabi canım elimden geldiği kadar Rabbimden istiyorum bi şekilde Duamda ibadetimde... Rabbim kabul buyursun inşaAllah.

Tabi haklısın Rabbim daima hayırlısını versin sağlıklı versin...

Dua Et bana da sancılar korkutuyor beni. Diğer sefer ki gibi şiddetli değil ama yine de hep lavaboya adet mi geliyor diye korkarak gidiyorum. Hayirlisi Allah'an tabi Rabbi hebli minessalihin insaallah

korkma sancıların iyi canım ben olmayınca korkuyordum :))))
aynen her zaman hayırlısı en iyisini Rabbim bilir en iyisini
ben salı kanı veriyim bide orda çıksın ucucam mutluluktan

adetin 3. günü başlarsın 2 hafta kadar vurursun sonra toplama olur yumurtaları sonra da progestan duzenli hepsini kullanman lazım
doktorun sana detaylı bilgi verir
şimdiden kafani bulandirma hepsi kolay ilaçlar büyük bi zevkle kullanacaksin
sen hele bi basla bizler elimizden geleni yaparız anlatırız dinleriz kuzum

Dua Et bana da sancılar korkutuyor beni. Diğer sefer ki gibi şiddetli değil ama yine de hep lavaboya adet mi geliyor diye korkarak gidiyorum. Hayirlisi Allah'an tabi Rabbi hebli minessalihin insaallah
O bende hala var. Her kasiklarin agridiginda veya karnima sanci girdiginda tuvalete kosuyorum kanamam var diye...oda malesef bizim kaderimiz, cok dolayli yollardan buraya geldigimiz icin allah insallah hepimize bu korkularimizin karsiligini vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…