- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.581
Canım, tekrar anlatıyorum. Herkeste belirti olacak diye bir kaide yok, olanlarında kan tahliline 1-2 gün kala oluyor.İnşaAallah canım
Benim 2. Gün embriyo canım. Çarşamba yerleştirildi benimyasminsay daha erken diyoo
2. gün embriyosu ile 5. gün embriyosu arasındaki gün farkı canım.Ben çarşamba oldum canım. 3 gün geriden geliyo derken canım?
hatice-yakup var mı sancı falan
Ben çarşamba oldum canım. 3 gün geriden geliyo derken canım?
Öyle tabi bi çizgi psikojiyi olumlu etkiler ama görememekte bi okadar negatif oluryok canım gayet iyim rahatım
hele çizgiyi göreli moral olarakta daha rahatım salı uzun gelmiyor artık
Öyle tabi bi çizgi psikojiyi olumlu etkiler ama görememekte bi okadar negatif olur
Hoşbuldum canım .. polikistik over ve tüplerim yok maalesef ..şimdilik hormon testlerimi oldum geçen haftada histeroskopi oldum ocak ayında randevum var ne için tam bilmiyorum hatta ne zaman başlicğımı dahi bilmiyorum inşallah ocakta başlarım yaşım 27 Fransadayımhoşgeldin canım durumun ne kaçırdım galiba ben hangi asama ?
Canım yerleşme kanaması olacaklarda son günlerde olur. Çok hamilede olmaz . Hayırlısını iste bende Ordu'da ne oldu 7. Günü kanama oldu boş keseyle kürtaj oldum 11 haftalık . Allahtan hayırlısıyla tutunmasını bekle . Dua et vesvese yapma . Seninle aynı gün transferim oldu 3 tane transfer edildi hepsinde 5. Gün . Kızımla beraber bu 7. Denemem öldüm öldüm diriliyorum ondan önceki kürtajlarım dış gebeliklerim hariç . Bu günleri sabırla çektik . Eline bi tespit al 818 defa istiğfar çek günlük . Ya sabır çek . Meryem süresini oku : tabibinden duayla iste işaretle değil . şunun şurası ayılı gün çok dayanamazsan 10. Günü yap test . Ama k dini daha başında üzme hormonlarından bebeğe geçecek bu üzüntüler . Onu şimdiden sinir etme kız valla gazlı doğar ona göreKızlar bide bişi sorcam. Benim yerleşme kanamam falan olmadı. Yerleşmedimi acaba ya
Olumlu düşün inş daha kırmızı kırmızı gör inşaallahçıkmamasını daha çok bekliyordum
hem daha 7. gun hemde çoğu sancılar felan olsada insan yine olmayacak gibi geliyor du
Hoşbuldum canım .. polikistik over ve tüplerim yok maalesef ..şimdilik hormon testlerimi oldum geçen haftada histeroskopi oldum ocak ayında randevum var ne için tam bilmiyorum hatta ne zaman başlicğımı dahi bilmiyorum inşallah ocakta başlarım yaşım 27 FransadayımGentille ile biraz sohbet ettim sağolsun elinden geldiğince beni bilgilendrdi.Herkese tedavisinde başarılar diliyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)) bu arada ben hormon testi yaptırdım ama pek anlayamadım acaba anlayan biri bana yardımcı olabilir mi ?
Olumlu düşün inş daha kırmızı kırmızı gör inşaallah
İnşallah canım inşallah sende çok gençmişsin :)) inşallah meyven sağlıcakla gelir :)) bi ay ilaç kullandığımızı bilmiyordum ben 10 günlük bişey sanmıştımAllah yardımcın olsun canim ins herşey yolunda gider yaşında çok genç
sıkıntı yapma kendine
bende kistlerden çok çektim tüplerim de kapalı çıktı
şuan tedavim meyvesini veriyor sanırım 28 yaşındayım ilk denemem ve Allah izin verirse silik çizgiyi gördüm
bende olmaz sanıyordum veren ALLAH
o yüzden şuan ilaçlar felan o kadar gelişti ki hormonları felan takma hepsi hal olur 1 ay boyunca iğne yapacaksın hatta belki daha fazla
bi an önce basla erteleme ne zaman derse doktor basla tabi kendini de hazır hissedersen
Canım yerleşme kanaması olacaklarda son günlerde olur. Çok hamilede olmaz . Hayırlısını iste bende Ordu'da ne oldu 7. Günü kanama oldu boş keseyle kürtaj oldum 11 haftalık . Allahtan hayırlısıyla tutunmasını bekle . Dua et vesvese yapma . Seninle aynı gün transferim oldu 3 tane transfer edildi hepsinde 5. Gün . Kızımla beraber bu 7. Denemem öldüm öldüm diriliyorum ondan önceki kürtajlarım dış gebeliklerim hariç . Bu günleri sabırla çektik . Eline bi tespit al 818 defa istiğfar çek günlük . Ya sabır çek . Meryem süresini oku : tabibinden duayla iste işaretle değil . şunun şurası ayılı gün çok dayanamazsan 10. Günü yap test . Ama k dini daha başında üzme hormonlarından bebeğe geçecek bu üzüntüler . Onu şimdiden sinir etme kız valla gazlı doğar ona göre
Dua Et bana da sancılar korkutuyor beni. Diğer sefer ki gibi şiddetli değil ama yine de hep lavaboya adet mi geliyor diye korkarak gidiyorum. Hayirlisi Allah'an tabi Rabbi hebli minessalihin insaallahinş kuzum hepimiz için amiiiiinnnnnnnn
ozaman 4 gün fark var canım
soyle dusunn benim ki alindi döllendi 5 gün geçirdi transfer oldu
senin ki alindi 2 gün geçirdi döllendi transfer oldu
Ahh artık kafa bile çalışmaz oldubende ozaman 4 gün sonra deniyim bakalım Dua edinnnn
Dua Et bana da sancılar korkutuyor beni. Diğer sefer ki gibi şiddetli değil ama yine de hep lavaboya adet mi geliyor diye korkarak gidiyorum. Hayirlisi Allah'an tabi Rabbi hebli minessalihin insaallah
İnşallah canım inşallah sende çok gençmişsin :)) inşallah meyven sağlıcakla gelir :)) bi ay ilaç kullandığımızı bilmiyordum ben 10 günlük bişey sanmıştımAma olsun güzel olsunda sonuç ..
O bende hala var. Her kasiklarin agridiginda veya karnima sanci girdiginda tuvalete kosuyorum kanamam var diye...oda malesef bizim kaderimiz, cok dolayli yollardan buraya geldigimiz icinDua Et bana da sancılar korkutuyor beni. Diğer sefer ki gibi şiddetli değil ama yine de hep lavaboya adet mi geliyor diye korkarak gidiyorum. Hayirlisi Allah'an tabi Rabbi hebli minessalihin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?