- 5 Haziran 2017
- 76
- 47
- 3
- 37
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.521
Evet şimdi net görünüyor canım, kaplaması görüntüyü etkilemişti.kızlar testi ikiye böldüm şimdi belli olmuş çizgi :)))))
Opu çok uzun sürüyor mu canım çıkınca hemen haber ver kaç yumurta toplanacak çok merak ediyorum inşallah kaliteli güzel yumurtaların olurOlur canim benim dikkatli olurum
Olur canim benim dikkatli olurum
Ayyy canım şimdi daha net.. cok heyecanlı durumlar bunlar size bu kadar heyecan yapıyorsam kendinmde görsem bayilirimkızlar testi ikiye böldüm şimdi belli olmuş çizgi :)))))
Evet şimdi net görünüyor canım, kaplaması görüntüyü etkilemişti.
Bir süre dinlendikten ve kendini toparladıktan sonra yine aramızda görmek isteriz canım.Kızlar hepinizi Rabbim muaffak etsin evlatlarınızı sağ sağlim alın kucaklarınıza inşallah...Sizinle burda paylaşıp rahatladım en azından herkese teşekkür ederim...Cümleten Allaha emanet olun
Ayyy canım şimdi daha net.. cok heyecanlı durumlar bunlar size bu kadar heyecan yapıyorsam kendinmde görsem bayilirim
kızlar gözle daha iyi görünüyor dikkatli bakınca sizde görecek misiniz
Sanmam canim ama kendime gelir gelmez eve gecince yazarim benim sadece yedi yumurtam gelisti ama dörtgpn gecti daha gelisen olmusmudur Bilmiyorum canim yarin ögrencez allahin izniyleOpu çok uzun sürüyor mu canım çıkınca hemen haber ver kaç yumurta toplanacak çok merak ediyorum inşallah kaliteli güzel yumurtaların olur
Hurişim, bu gece erken yatıp uykunu al canım. Uykusuzluk huzursuz ediyor insanı.8;30 da canim sizin orda on on bucuk gibi heralde ayyyyy canim allah razi olsun seviyom kiz seni
Amin allah razi olsun canim benimCanım seninde hayırlı olsun inşaAllah yumurtaların bol kaliteli olsun
Bufi beni strese sokma yine canım benim. Daha dur, yerleşme kanaması için erken.Kızlar bide bişi sorcam. Benim yerleşme kanamam falan olmadı. Yerleşmedimi acaba ya
Isallah canim ya uyku tutarsa uyucam Isallah:)Hurişim, bu gece erken yatıp uykunu al canım. Uykusuzluk huzursuz ediyor insanı.
Canım endişelenme illa kanaman olcak diye bişey yok.. olması normal ama olmaması daha da güzelKızlar bide bişi sorcam. Benim yerleşme kanamam falan olmadı. Yerleşmedimi acaba ya
bende de olmamıştı hiç bi kanamam falan inşallah tutunmuştur petitoKızlar bide bişi sorcam. Benim yerleşme kanamam falan olmadı. Yerleşmedimi acaba ya
Bufi beni strese sokma yine canım benim. Daha dur, yerleşme kanaması için erken.
Bufi beni strese sokma yine canım benim. Daha dur, yerleşme kanaması için erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?