Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

tesekkür ederim canim, cok güzel anlatmisin, elimden geldigince güclü kalmaya calisacagim, suan iyim sükür...kendimi tanimaya calisiyor gibiyim, ne iyi geliyo, ne kötü geliyor ögrenmeye calisiyorum...
Allahim insallah sanada nasip eder...dualarin kabul olsun insallah...

Hurihuri2013 cancazimmmm biliyorsun ben uyku tulumu oldum ondan simdiden yazayim, nolur nolmaz, sonra cok üzülürüm. allahim yarin yardimcin olsun, insallah en güzel sonuclar seninle olur...allah hayirlisini versin, sabah senin icin dua edicem insallah...ama sakin dediklerimi unutma narkozlu halinle vah az yumurta var felan diye üzülme, unutma bize sadece 1 tane lazim :)

hatice-yakup canim bende gördüm cizgi, insallah yarin clearblue yaptiginda daha net bi cevap alicaksin...

Gecmis olsun kizina canim. Insallah en yakin zaman da iyilesir. Doktora gittiniz mi canim?

İşallah canım tamamen haklısın üzmücem kendımı allahım ne eylerse güzel eyler işallah güzel haberler verırım sıze yarın hamiş hatun cadı kızınla beraber dua edın yeter bana canımıniçi cok saol:)

B bebekborn
inşallah canım yapar yapmaz paylaşıcam sizinle inş :)

V Veaskgittibizden

tatlim 7. gün bugün canım gaza geldim yaptım
kızlarda biliyor aslında baya geç yapmayı düşünüyordum en erken cuma felan
herifime dayanamadım :)))))
gerçi hala inanamıyorum ama

İnşaAallah canım

Benim 2. Gün embriyo canım. Çarşamba yerleştirildi benim yasminsay daha erken diyoo

İnşaAallah canım

Benim 2. Gün embriyo canım. Çarşamba yerleştirildi benim yasminsay daha erken diyoo

evet kuzum cok erken bence de benim ki 5. gündü ve coooooook silik çıktı
o yüzden sen en erken 4-5 gün sonra yap
sonuçta o içinde parçalanıp blastokist olup tutunacak stres yapma kendine varsa ordadır emin ol bol dua et

Senin 5.gündü sanırım dimi canım. Ozamannn bende bi 4 gün sonra yapsam belli olma ihtimali var :)) inşaAllah canım net çift çizgiyi görürsün bebeğin seninledir canım inşaAllah bizede nasib olsun

Ahh canım ediyorum tabii ki... Hepimiz için Bu tutunmada bayağı sürüyo sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…