- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.561
ah canım umarım geçer bi an önceSağol canım benim düşmüyor ateşi doktorumuz yarına kadar bekleyin dedi çok yüksek olmadığı için ateşi .
En zorunu atlattın zaten duaların bugünler içindi . Bugünlerin kıymetini bil . Mide bulantısı kötü kolay değil ama gebeliğin en sağlam belirtisidir hormonların çok iyi ilerlediğini gösteriyor.
Stres yaptıkça daha çok bulanır . Akupunktur başla doktorunla konuş çok şeye faydası var . Ama miden bulamadığı için takla at dere tepe kusmak seni mutlu etsin . Bu senin evladına yaklaştığının resmî . Bir ay sonra belki geçecek onun için relax elimizdekinin kıymetini bilelim . Kızım hasta ve dünya umrumda değil . Ben onu bu dünyaya getirmek için üç gün Hadtaneyi inlettim . Hamileyken kılımı kıpırdatmaya korktum düşecek diye . Şimdi Yen'i bir evlat için onu kucağıma almadığım günler için kendimi affetmiyorum.rabbim nasip edecekse onun ağırlığından bişey olmaz . Şimdi mide bulantınla mutlu ol bu günler geri gelmiyor her anını mutlu yaşamaya çalış . Bebeğin annesinin kalbinden geçenlerle yaşıyor . Her anını hissediyor
Gecmis olsun kizina canim. Insallah en yakin zaman da iyilesir. Doktora gittiniz mi canim?En zorunu atlattın zaten duaların bugünler içindi . Bugünlerin kıymetini bil . Mide bulantısı kötü kolay değil ama gebeliğin en sağlam belirtisidir hormonların çok iyi ilerlediğini gösteriyor.
Stres yaptıkça daha çok bulanır . Akupunktur başla doktorunla konuş çok şeye faydası var . Ama miden bulamadığı için takla at dere tepe kusmak seni mutlu etsin . Bu senin evladına yaklaştığının resmî . Bir ay sonra belki geçecek onun için relax elimizdekinin kıymetini bilelim . Kızım hasta ve dünya umrumda değil . Ben onu bu dünyaya getirmek için üç gün Hadtaneyi inlettim . Hamileyken kılımı kıpırdatmaya korktum düşecek diye . Şimdi Yen'i bir evlat için onu kucağıma almadığım günler için kendimi affetmiyorum.rabbim nasip edecekse onun ağırlığından bişey olmaz . Şimdi mide bulantınla mutlu ol bu günler geri gelmiyor her anını mutlu yaşamaya çalış . Bebeğin annesinin kalbinden geçenlerle yaşıyor . Her anını hissediyor
İşallah canım tamamen haklısın üzmücem kendımı allahım ne eylerse güzel eyler işallah güzel haberler verırım sıze yarın hamiş hatun cadı kızınla beraber dua edın yeter bana canımıniçi cok saol:)Hurihuri2013 cancazimmmm biliyorsun ben uyku tulumu oldum ondan simdiden yazayim, nolur nolmaz, sonra cok üzülürüm. allahim yarin yardimcin olsun, insallah en güzel sonuclar seninle olur...allah hayirlisini versin, sabah senin icin dua edicem insallah...ama sakin dediklerimi unutma narkozlu halinle vah az yumurta var felan diye üzülme, unutma bize sadece 1 tane lazim :)
hatice-yakup canim bende gördüm cizgi, insallah yarin clearblue yaptiginda daha net bi cevap alicaksin...
Aranıza kabul ederseniz yeni katılıyorum inşallah çok güzel geçer :))İşallah canım tamamen haklısın üzmücem kendımı allahım ne eylerse güzel eyler işallah güzel haberler verırım sıze yarın hamiş hatun cadı kızınla beraber dua edın yeter bana canımıniçi cok saol:)
Sağol canım acile gideceğiz sanırım yarını bekleyemeyizGecmis olsun kizina canim. Insallah en yakin zaman da iyilesir. Doktora gittiniz mi canim?
Sağol canım acile gideceğiz sanırım yarını bekleyemeyiz
Ben de çok fazla okudum araştırdım bunların hepsiniBende korkmuştum dedim yerleşme kanamam yok ne olcak şimdi diye.. ama sonra bir sürü yerde de okudum herkeste olmuyomuş. Doktorum da dedi kan testinden sonra, kanaman gelebilir ama çok aşırı gelmediği sürece korkma demişti.. inşallah seninledir bebişşn canım
İnşaAallah canım
Benim 2. Gün embriyo canım. Çarşamba yerleştirildi benimyasminsay daha erken diyoo
Hoşgeldin canım benimAranıza kabul ederseniz yeni katılıyorum inşallah çok güzel geçer :))
B bebekborn
inşallah canım yapar yapmaz paylaşıcam sizinle inş :)
V Veaskgittibizden
tatlim 7. gün bugün canım gaza geldim yaptım
kızlarda biliyor aslında baya geç yapmayı düşünüyordum en erken cuma felan
herifime dayanamadım :)))))
gerçi hala inanamıyorum ama
Aranıza kabul ederseniz yeni katılıyorum inşallah çok güzel geçer :))
evet kuzum cok erken bence de benim ki 5. gündü ve coooooook silik çıktı
o yüzden sen en erken 4-5 gün sonra yap
sonuçta o içinde parçalanıp blastokist olup tutunacak stres yapma kendine varsa ordadır emin ol bol dua et
Ahh canım ediyorum tabii ki... Hepimiz içinBu tutunmada bayağı sürüyo sanırımmm
Sağol canım acile gideceğiz sanırım yarını bekleyemeyiz
salı mı olmuştun sende ? eğer öyle ise aynı gün olsa da embryo bizden 3 gün geriden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?