Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar duş aldım güzelce abdest aldım dua ettım hepınız bırer meleksınız benım canlarımsınıx sevendende sevmeyendende Allah razı olsun ben yola cıkarken bıle helallik alırım eğer bilmeden kırdığım varsa üzdüğüm varsa hakkınızı helal edınnnnnn hepinizi cok seviyorum C Cereninci90 canım ne demek aramıza almak sende artık can yoldasımızsın tekrar hoşgeldın Gentille benım için Melek demişsın asıl benım meleklerım sızsınız hepınızden allah razı olsun

O bende hala var. Her kasiklarin agridiginda veya karnima sanci girdiginda tuvalete kosuyorum kanamam var diye...oda malesef bizim kaderimiz, cok dolayli yollardan buraya geldigimiz icin allah insallah hepimize bu korkularimizin karsiligini vericek
Hayırlı olsun sen 7. Haftaya gelmişsn ve sancilarin var. Biraz morel oldu. 1. Denemem de şiddetli ve Afedersin sumuklu akıntı gelince bitmiştim o zaman. Çok dert etmemeye çalışıyorum ama işte yine kafa oraya gidiyor

Hurihuri2013

Canım Allah kabul etsin
dualarımız seninle olacak inş yarın
saat kaçtaydı ona göre burdan dualarımızı gönderelim
hersey guzel gececek ben hissediyorum
sayılara takılma benden 16 tane aldılar sonuna 1 tane blastokist kaldı yani
1 tane olsun da bizim olsun ki senin cabuk transfer olacak o yüzden hiç canını sıkma 2-3 gün çok sağlam kalacaklar ve güzelce 3-4 tane olacak ben öyle hissediyorum

sen hep destek oldun bizlere ne demek kirmak
ben senden gördüğüm desteği yeri geldi kocamdan görmedim hep neşe verdin
mükafatını alacaksın güzel kalbinin

Sabah sekızbucukta tatlım inan bu güzel sözler dilekler yetter bana dedığım gıbı sız benım meleklerımsınızzzzzz allahım hepimizin dıleklerıni kabul etsın Allah razı olsun abasının gülüüüüü

H Helen cleopatra
tatlim o sümüksü olan akinti bende de vardı ve sancılarında iyi orada biseyler oluyor demektir üzme kendini sakin herşey güzel olacak
İnş. Ta ben şu an pek istemiyorum. O 1. Denemede vardı ve sonra kahverengiye cevirmisti. Yani sanki bi nevi doğum yapmış gibi olmuştum. Ama inş 16 sna kadar unutmaya çalışacağım zaten elhmad. İş güç yoğunluk bazen aklıma gelmiyor

aynen az getirmeye çalış canım moral çok önemli bu süreçte

Canim simdiden hayirli olsun Canim. Dualarimiz yarin senin ile. Insallah kaliteli yumurtalarin olur canim. Anastasia den korktugunu biliyorum ama hic korkma. Cok kisa bir islem. Allah yardimcin olsun canim arkadasim.

Eveeeeettttt iste bu yaaaaaa. Cok sevindim canim. Darisi tüm isteyenlereeeeeee.
Simdi 8.gün dimi? 12.gün yaptiginda 2-3 hafta yazcak :) cok sevindim yaaaa

canimmm çok sağol
2 tane normal yaptım silik
bide Clearblue oda şükür pozitif rahatladım elhamdülillah
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
kucağımıza almayı da

sen nasıl oldun kuzum bulantin iyi mi birazcık

amin bitanem çok sağol desteklerinizle dualarınızla moral verdiniz
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınamasın
dileyen herkeze versin

hurimiz napti sesi çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…