Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

canimmm çok sağol
2 tane normal yaptım silik
bide Clearblue oda şükür pozitif rahatladım elhamdülillah
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
kucağımıza almayı da

sen nasıl oldun kuzum bulantin iyi mi birazcık
Bugünde ise gidemedim malesef. Sabah bisi yiyemiyorum su bile olsun cikariyorum. Ama dün aksam yine herseyi yiyebildim. Sanirim sabahlari böyle cekicem. Bunada sükür. Yeterki bebis iyi olsun canim herseye raziyim. Haftaya kontrolum var. Insan herseyden cok korkuyor, her kontroll bi heyecan.

En zor zamanlarındasın canım, doktorun bir ilaç önermedi mi bulantın için? Gebelikte su içmek çok önemli, özellikle ilk zamanlarında ama en çokta su içmek bulandırır mideyi. Rabbim kolaylık versin.

En zor zamanlarındasın canım, doktorun bir ilaç önermedi mi bulantın için? Gebelikte su içmek çok önemli, özellikle ilk zamanlarında ama en çokta su içmek bulandırır mideyi. Rabbim kolaylık versin.

Vermedi malesef ya. Ama ilacda alirsam iyice uykucu olurum galiba. 24saat uyuyasim var.
Su icemiyorum. Buz yiyorum.

Hurihuri2013 naptinnnn uykucuuuu uyandin miiii :)

Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

inanırım kuzum yaaa aynen herşeye razıyız demi :)
hepsi geçecek ilk dönem biraz zorluyor
dediğim gibi doktoruna bi danış belki rahatlatıcı biseyler vardır

Boğazıma taktıkları aparat baya kötü yaptı benı boğazımdan kulagma kadar cok ağrıyo yutkunamıyorum kasıklarımda yenı yenı sancı olusmaya basladı bıde şişkinlik var hava dolu sankii klinikle konuştuk beş yumurta olgunmuş gerısı elendı dedıler yarın saat ıkıde arıcaklar bes tanesı döllenmışmı haber vercekler canlarım dualarınız için Allah razı olsun işallah allahın izniyle yumurtalarım döllenır ağrı felan umrumda deil

Hayırlısıyla döllenir canım ikinci günde yerleştirmeleri bu yönde avantaj sağlıyor, laboratuvar ortamında değil, rahminde bölünmeleri daha iyi senin ve embriyoların için.
Ağrıya gelince, bol su içmen lazım 2,5 litre en az. Ayağını sıcak tutman ve kendini fazla yormaman lazım. Wc gitmek bazen sancılı olabilir, sende bu semptom gelişmeyede bilir, içindeki hava doluluğu gazdan sebep, karnının üzerinde yatman rahatlamanı sağlayacaktır.

Canım benim inşallah beşi de döllenir dualarımız hep seninle rabbim yardımcın olsun bi daha gerek kalmasın bunlara inşallah

Canım dualarımız seninle inş olacak herşey güzel gidecek sen şimdi bol bol dinlen
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…