Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim insallah hepsi dollenir aralarindan iki tanesi sana bebis olur canim. Sen bolca dinlen bugun canim. 2 gunde gecmisti o bagazimdaki plastik kokusu.

hatice-yakup Canim senin icin gunler daha hizli gecer artik. Simdi de kan degerini merak edersin.

aynen canım tüm aile çok mutlu
3 tane test yaptım 3ü de pozitif elhamdülillah
sali günü daha kolay gelecek bu kadar oldu sonuda güzel olur inş diye kani çok düşünmüyorum
nasipte varsa bizimle olacak inş
:)))))))

Canim ben yaptigim butun testin fotografini cektim. Ben de hala belirtiler baslamadi, hala hamile gibi hissetmiyorum. Her gun testlerin resimlerine bakip. Kendimi hamile olduguma ikna ediyorum.

Canim ben yaptigim butun testin fotografini cektim. Ben de hala belirtiler baslamadi, hala hamile gibi hissetmiyorum. Her gun testlerin resimlerine bakip. Kendimi hamile olduguma ikna ediyorum.

aynen bende dünden beri
senin kan sonuçların var kuzum ultrason ne zaman ??
benimde bi kanda çıksın şuan rahatım ama daha da rahat olucam elhamdülillah bu kadarını yaşattı devamı da gelir Yaradanın izniyle
sende rahat ol dilanim belirti olacak diye bişey yok ":))

senin ne zaman di transfer şuan kaç haftalık??

Aynen canim kanda gormek daha cok rahatlatiyor. Bugun 5+1 oldu. Haftaya Cuma ultrasound icin cagirdi. O zaman 6+4 oluyor, belki kalp atislarini da duyarim bebegimin.

hatice-yakup canım tebrikler testinin yine pozitif cıkmasına çok sevindim. Kanda da gorüceksin cok güzel olucak o zaman daha da bir rahatlarsın.cok sevindim. burdaki herkesin guzel haberlerini alalım inşallah.

inş tatlım umarım herkez güzel sonuçlar alir hala inanamıyorum gerçekleşti rüyamız
Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguları

Aynen canim kanda gormek daha cok rahatlatiyor. Bugun 5+1 oldu. Haftaya Cuma ultrasound icin cagirdi. O zaman 6+4 oluyor, belki kalp atislarini da duyarim bebegimin.

Bekleeee bekleee :) bende sikayetciydim. Suan anam agliyo
6+6dayim cok sükür. Ama bugün ictigim su bile icimde kalmiyo. Karnim agriyo bugün hafiften. Ama bunada sükür. Endiseleniyo insan ama her bi belirtide sevindiriyo. Ve 6. haftada sunu fark ettim. Tuvalett en iyi arkadasim :))) hem cok gitmem gerekiyor hemde en rahat kusma yeri :)))

Baya gec vermis ya. Sen cuma bile kan testi yapabilirsin. Özelde gidebiliyorsun canim biliyorsun dimi? 30-35€ gibi bisi ödeniyor. Bana öyle demisti doktorum. Hic dayanamazsan git diye. Ama benimki öyle gec degildi.

Baya gec vermis ya. Sen cuma bile kan testi yapabilirsin. Özelde gidebiliyorsun canim biliyorsun dimi? 30-35€ gibi bisi ödeniyor. Bana öyle demisti doktorum. Hic dayanamazsan git diye. Ama benimki öyle gec degildi.

cidden mı burda exakt 2 hafta sonraya veriyorlar transferden ben bi arastirayim varmı imkanım öderim para hiç sorun değil:)))
iyi oldu dediğin canım çok sağol.

cidden mı burda exakt 2 hafta sonraya veriyorlar transferden ben bi arastirayim varmı imkanım öderim para hiç sorun değil:)))
iyi oldu dediğin canım çok sağol.

Herhangi bi labora gidebilirsin. Simdi viyanadan arkadasima sordum labors.at diye biyer varmis terminsiz gidebiliyormusun. Bazi laborlar aninda sonuc veriyorlarmis bazilari bi kac saat sonra. Icin rahat edicekse bence git. Yeterki sen rahat ol...ben simdi pismanim esim hic istemedi erken test yapmami yapmamistim. Bosuna 12 gün izdirap cektim. Senin 7-8. gün testlerde belliyde kanda haydi haydi cikar...

Canim ne yalan soyluyum her hic belirtim yok dememde aklima sen geliyorsun. Hatirliyorum sen de hic belirtim yok derdin birden bulantillarin baslamisti. Insallah atlatirsin kisa surede bu sureci canim.

aynen canım sen diyince baktım sabah aricam hemen gidicem en azından rahatlarım iyice :)))

Canım benim çok geçmiş
Canım m benim çok geçmiş olsun
Merhaba kızlar evdeyım 10 yumurta toplandı hala sersem gıbıyım yazamadım Allah razı olsun kendıme gelirgelmez yazarım
canım çoktan çok geçmiş olsun yumurta sayısı çok güzel inşallah çok güzel döllenirler kaliteli yumoşların olur . Hayırlısıyla inşalah

B bebekborn
ben eşimin ısrarıyla iyi ki yapmışım diyorum idrar testini bana kalsa cuma yapacaktım taaa
Kız sen ne ara test yaptın benimyanlız bıraktın :)
Hayırlı uğurlu olsun inşalalh dedim sana sen hamilesin belirtilerin çok netti . Sağlıkla devam etsin inşallah . İlk testini kaçıncı gün yaptın . Ne çok şey kaçırmışım desene :) bala çok sevindim tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu . Şunu da söylemek isterim . Benim şimdi bir kızım var evet umutlarım yıkılınca üzülme tesellim oluyor . Ama evlat istediği insan biri nasıl istiyorsa ikinciyi de aynı öyle istiyor. Kendimden umudum yok eşimlede konuştum en az bir sene artık tedavi falan görmek istemiyorum eğer buda negatif olursa. Dinlenemeden tekrar tekrar tükeniyorum . Be şuan çok Yorgun'um . Yüreğimde duygularımda bedenimdE . Hamile annelerin duaları kabul olur benim içinde dua et olur mu . Yoksa uzayda kendime bir koltuk satın alıp kaçmak istiyorum bu dünyadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…