- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.661
Kız sen ne ara test yaptın benimyanlız bıraktın :)
Hayırlı uğurlu olsun inşalalh dedim sana sen hamilesin belirtilerin çok netti . Sağlıkla devam etsin inşallah . İlk testini kaçıncı gün yaptın . Ne çok şey kaçırmışım desene :) bala çok sevindim tatlım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu . Şunu da söylemek isterim . Benim şimdi bir kızım var evet umutlarım yıkılınca üzülme tesellim oluyor . Ama evlat istediği insan biri nasıl istiyorsa ikinciyi de aynı öyle istiyor. Kendimden umudum yok eşimlede konuştum en az bir sene artık tedavi falan görmek istemiyorum eğer buda negatif olursa. Dinlenemeden tekrar tekrar tükeniyorum . Be şuan çok Yorgun'um . Yüreğimde duygularımda bedenimdE . Hamile annelerin duaları kabul olur benim içinde dua et olur mu . Yoksa uzayda kendime bir koltuk satın alıp kaçmak istiyorum bu dünyadan
Canım senin basında Kızının rahatsızlığa vardı kacirdin galiba o ara
ben yaptım canım TF+7 de çok silik cıktı
bugün sabahla dijital test aldım denedim oda şükür pozitif çıktı
yarın yada ertesi gün bide kan vericem
3 tane test pozitif çıktı umarım kanda da iyi çıkar güzel haberler verebilirim
dün gece sabah 5 e kadar uyuyamadım heyeandan varmı yok bilemedim gece bidaha test yaptım ida pozitif çıktı
sabah kalktım 4 saat sonra bidaha yaptım
yanı inanamıyorum henüz şaka gibi geliyor
keseyi görecek miyim kalbi atacak mı duyacak miyim
gebelik iyi ilerleyecek mı pozitifle bitmiyor
senin prenses nasıl oldu canım soramadım da bidaha heycan dan kusura bakma ???
her dakika aklıma geldikçe Rabbime dua ediyorum kendim için sizler için
Canımsın çok sevindim inanki nasılmıştım heyacanlı kıpır kıpır olduğunu biliyorum çok güzel bir duygu inşalah kan sonuşşarında güzel çıkar .Canım senin basında Kızının rahatsızlığa vardı kacirdin galiba o ara
ben yaptım canım TF+7 de çok silik cıktı
bugün sabahla dijital test aldım denedim oda şükür pozitif çıktı
yarın yada ertesi gün bide kan vericem
3 tane test pozitif çıktı umarım kanda da iyi çıkar güzel haberler verebilirim
dün gece sabah 5 e kadar uyuyamadım heyeandan varmı yok bilemedim gece bidaha test yaptım ida pozitif çıktı
sabah kalktım 4 saat sonra bidaha yaptım
yanı inanamıyorum henüz şaka gibi geliyor
keseyi görecek miyim kalbi atacak mı duyacak miyim
gebelik iyi ilerleyecek mı pozitifle bitmiyor
senin prenses nasıl oldu canım soramadım da bidaha heycan dan kusura bakma ???
her dakika aklıma geldikçe Rabbime dua ediyorum kendim için sizler için
Canim ne yalan soyluyum her hic belirtim yok dememde aklima sen geliyorsun. Hatirliyorum sen de hic belirtim yok derdin birden bulantillarin baslamisti. Insallah atlatirsin kisa surede bu sureci canim.
Canımsın çok sevindim inanki nasılmıştım heyacanlı kıpır kıpır olduğunu biliyorum çok güzel bir duygu inşalah kan sonuşşarında güzel çıkar .
Merak etme hamile kaldığını öğrendiğin andan itibaren sorular bitmez . Taki kucağına alana kadar sonrasında da başka tatlı telaşlar . İnşalah çok güzel olacak çok güzel sonuçlar alacaksın inşalah .
Benim kızım iyi dün geceyi hastanede geçirdik sabah çıktık . Bütün günüm yorgunlukla geçti . AFP'lerin eşim yemeğimi getiriyor . Yemek falan hiç birşey yapamıyorum . Ama kızım daha iyi ateşi düştü şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor
Iste sanirim bu bizlere özel. Zor kavustugumuz icin. Test yapmadim ama kan testi gördüm. Keseyi görcekmiyim dedim. Keseyi gördüm kalbi görcekmiyim dedim. Kalbi gördüm. Kalbi duycakmiyim dedim. Simdide 10. haftada sigorta hamileligini ilk kabul ediyorya. Haftaya o belgeyi alip is yerine hayirli haberlerimi verebilcekmiyim diyorum :) hic bitmiyor. 12. hafta icin ultrasyon, türkcesini bilmiyorum (Nackenfaltenmessung) termin aldim, bunu görebilcekmiyim...vs vs vs. Hic bitmicek sanirim bu 9 ay boyunca. Ama rabbim bukadarini yasattiya sükürler olsun. Bundan 2-3 ay önce hic hamile kalamicam diye yerlerdeydim. Ve allahim insallah bebegimi kucagima verirse. Beni ilk amaliyat eden doktora gidip göstercem. Daha ben narkosluyken yanima gelip endometriosisiniz var ileri derecede cocuk sahibi olamazsiniz dedigi icin ve beni o narkozlu halimle bayilttigi icin. Esimde bende yerle bir olmustuk. Cok duygusuz bi adamdi. Bunu sonra diyemezmiydi. Ayy yine hatirladim sinirimi bozdu...
Canımsın çok sevindim inanki nasılmıştım heyacanlı kıpır kıpır olduğunu biliyorum çok güzel bir duygu inşalah kan sonuşşarında güzel çıkar .
Merak etme hamile kaldığını öğrendiğin andan itibaren sorular bitmez . Taki kucağına alana kadar sonrasında da başka tatlı telaşlar . İnşalah çok güzel olacak çok güzel sonuçlar alacaksın inşalah .
Benim kızım iyi dün geceyi hastanede geçirdik sabah çıktık . Bütün günüm yorgunlukla geçti . AFP'lerin eşim yemeğimi getiriyor . Yemek falan hiç birşey yapamıyorum . Ama kızım daha iyi ateşi düştü şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor
Ay canim insallah. Ben de en yakin zamanda onun varligini hidsetmek istiyorum. Haftaya cuma gunu belli olacak canim. Ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum. 10 gun sonra gercekten cok rahatliyacagim. Insallah kalp atisini duyarim. Esim ben de girecegim ultrasound odasina diyor. O da cok gormek istiyor.Olsun canim sen yinede insallah yasamazsin ve cok rahat bi hamileligin olur. Benim bulantiM sabah 8 aksam 8 cok yogun. Sonra ufak tefek bisiler yiyebiliyorum. Bunada sükür. Bugün et yedim ayiptir söylemesi 1 haftadir yanindan gecemiyordum.
Sanirim birde insan okudulca bazi seyleri gücleniyor. Suanki haftamda bebek artik benim yediklerimden faydalaniyormus. Göbek baglarimiz birlesmis tamami ile. Bunlari bilince insan daha bi güclü oluyor :) insallah sende tez vakitte duyarsin ve kalbin pirpir atar. Kim bilir belkide sende hersey 2 kat olur :)) ikiz olup olmadigi nezaman belli olcak sende canim?
Sağol canım benimohh ohh sende zor bi dönem geçirdin kuzum moral olarak ama herşey güzel olacak güzel düşün olur mu
olmazsa bile bi kızın var Rabbim ona uzun ömürler versin
belirtiler varmı durumun nasıl?
sagol canım b binGecmis olsun canim. Kizinin iyi olmasina sevindim. Rabbim acil sifa versin.
Sağol canım benim
Belirtimi artık bilmiyorum ama sol bacağımda ki batma ve belimdeki agrı geçmiyor . Dünden beri de göğüslerim agrıyor . Başka bişey Yok . Olsada olmasada allahtan hayırlısı inşalah
Ay canim insallah. Ben de en yakin zamanda onun varligini hidsetmek istiyorum. Haftaya cuma gunu belli olacak canim. Ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum. 10 gun sonra gercekten cok rahatliyacagim. Insallah kalp atisini duyarim. Esim ben de girecegim ultrasound odasina diyor. O da cok gormek istiyor.
Ay canim insallah. Ben de en yakin zamanda onun varligini hidsetmek istiyorum. Haftaya cuma gunu belli olacak canim. Ben de bu sorunun cevabini merak ediyorum. 10 gun sonra gercekten cok rahatliyacagim. Insallah kalp atisini duyarim. Esim ben de girecegim ultrasound odasina diyor. O da cok gormek istiyor.
Alistim gibi canim. Cok halsizim ama. Birde bugün kisiklarim agriyo, hafifte sis gibi. Bilgin varmi?sagol canım b bin
Sen nasılsın alıştın mı mide bulantısına . Numarada sabah mı istifa ediyorsun sadece ediyorsan sarı su mu . Yoksa yediklerin mi çıkıyor . Eğer sabah bulamıyorsa dediğim gibi yataktan çıkmadan kraker ye . Kokulardan uzak dur . Ben çok mide bulantısı çektim . Hatta öyleki normal yaşam neydi unutmuştum . Mide bulantım yokken nasıldı diye merak etmiştim bir ara . Ben istifa etmiyordum ama mide bulantım sinsice takip ediyordu 9 ay hiç kesmedi . Sabahları çıkmazdım odamdan eşim kahvaltı hazırlar kahvaltının kokusu dağılana kadar masaya oturmazdım . Öyle yumurta sucuk patates asla pişmezdi zaten . Ufak bir yag kokusuna tahammülüm yoktu . Bir gecesi canım sirkeli patates kızartması istedi :) eşim şok oldu nasıl ya ben aylardır patates giyemiyorum sesi Yok sana patates dedi :) Ya dedim korkma sen yapmayacaksın gidip alacaksın QuickTime dan incecik üstüne sirke döktüm yedim . Gece gece . Mide bulantısı çok zor . Rabbim sağlık versin geçecek inşallah . Bu süreç hormonların iyi geliştiğini gösteriyor
Alistim gibi canim. Cok halsizim ama. Birde bugün kisiklarim agriyo, hafifte sis gibi. Bilgin varmi?
Ben yemezsem iyim canim. Ama yer icersem hemen cikariyorum. Kokuda cok etkiliyo. Hersey kokuyo huylaniyorum. Hali yastik koltuk. Hersey ;(
Aynen canım bacağımda çekme batma gibi bi agrı inşallah senin gibi bende pozitif alırım hayırlısıyla. Test günüm ayın 18 i canım dayana bilecekmişim bilmiyorum. Hiç cesaretim Yok yapmayabatma güzel canım benimde sağ bacagim çekiliyor gibi batma mı desem sancı mı desem değişik bi ayrı ve bel ağrısı vardı
içini ferah tut
test günün ne zamandi ??
Aynen canım bacağımda çekme batma gibi bi agrı inşallah senin gibi bende pozitif alırım hayırlısıyla. Test günüm ayın 18 i canım dayana bilecekmişim bilmiyorum. Hiç cesaretim Yok yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?