Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Selamlar kızlar, hayırlı günlerimiz olsun.
Ben bugün regl oldum ve sağlık verilerine kaydederken gördüm ki geçen ayın regl tarihini yanlış hatırlıyormuşum. 35. günde regl oldum sanıyordum, 31. günde olmuşum.

Bizde sevindik hamilesin diye göbek atacaktık. Sağlık olsun biraz geç göbek aticaz

Merhaba kızlar esim yeni aradı transfer yarın 12 de nedır ne olmuş bılmiyorum sadece ağlıyorum mutluluktan hıc bu kadar yaklasmadım bebeğme ben aglamamı durduramıyorum
Ayy canım benim, transfer olacağına göre herşey çok güzel demektir. Ağla canım, hiçbir şey ağlamak kadar rahatlatmıyor. Yüzdün yüzdün, kuyruğuna geldin. Rabbim yardımcın olsun, kolaylıklar ve sabır versin. Herşey çok güzel olacak canım benim.

Sen cok güzel yüreklisin iyki varsin can arkadasim isallah daha beraber gün saycaz senin tedavinde beraber yürücezzzzz allahim Isallah bebisimin benimle kalmasina izin verir Isallah

Merhaba kızlar esim yeni aradı transfer yarın 12 de nedır ne olmuş bılmiyorum sadece ağlıyorum mutluluktan hıc bu kadar yaklasmadım bebeğme ben aglamamı durduramıyorum

agla olsun mutluluk göz yaşları bunlar ama çokta kendini mahvetme bak yarın bebisler dinç vücutta olmak ister
transfer olacağına göre demekki yolunda herşey
herşey çok güzel olacak ben hissediyorum
dualarımız seninle canım benim dimdik dur yarın kavuşacaksın bebeğine tek vücut olacaksınız

Yappadapppaaaaduuuuu cik sevindim. Hurisim ayaklandi sükür. Neden 2. gün transfer oluyordu canim. Belki demisindir ama uyumaktan herseyiiiii unutttummmmmm :)

Saol tatli cadimmmmm seninle ilgilendmedim dünden beri kusuruma bakma olurmu bebisin isallahki senle beraber boncugummmm annesine sıkı sıkı tutunmuştur

Yappadapppaaaaduuuuu cik sevindim. Hurisim ayaklandi sükür. Neden 2. gün transfer oluyordu canim. Belki demisindir ama uyumaktan herseyiiiii unutttummmmmm :)
Ayyyyyyy saol canım benim cadı kızın nefes aldırmıyo anlasıldı eeeee bunu sen istedın uyusun büyüsün işallah :) doktorum besıncı güne bırakma rıskını göze almak istemedı ıkı tane yerleştırılcek yasımdan dolayı aslında üç istıyodu ben iki istedım sonradan kötü şeyler olsun istemiyorum anlıcagın besıncı güne belkı hıcbırı yetısemiyebilrdi.............. bu arada yemek yıyon deme gebertırım vallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…