Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

sen iyi olda gerisi önemli degil canim biz boncukla bekleriz seni teyzesi :))
nasıl sancılar felan var mı?? iyi misin sen ?
Ayyyy yerım ben o boncuğu:) canım sol tarafımda cok agrı var cünkü yumurtaların cığunu ordan toplamışlar bıde boğazlarım yara oldu agzıma saldıkları hortumdan ama agrı sızı umrumda deil cok iyiyim şükür elhamdulillah:)

geçicek inş canım benim bol bol dinlen ben inanıyorum herşey güzel olacak insss

Germe kendını stres yapma iyi deil işallah güzel olcak işallah müjde vercen

ay canım inş iyidim aslında ama bugün verince birden gerildim güzel sonuç çıkacak mı diye

birde bugün sabah çok kötü mide bulantim oldu olmayan bi kokudan tiksindim
kusmadım ama cok kotu oldum simdiden olabilir mi

geri kalanlari dondurcaklar dimiiii?
ay yiyorum yemesinede icimde kalmiyo, ama o bile faydaliymis insallah.
az önce tiroidlerin kontrolü icin doktordaydim, tansiyonun cok düsük dedi, yine morelimi bozdu...üff ya, birsürü dikkat ediyorum ki ben

b
benim ilk 10. gün olmustu ama ben olumsuz düsündügüm icin hic ihtimal vermemistim :) sonra 12. gün kan testine gitmeden önce kusup gitmistim :)

Eşim gelsin öğrencem canım işallah:) ekmeği yememeye calış bol meyve tüket et ye ac kalma sık sık ye tansıyonun düzelir sıkıntı yapma bebeğe iyi deil unutmaaaa

b

benim ilk 10. gün olmustu ama ben olumsuz düsündügüm icin hic ihtimal vermemistim :) sonra 12. gün kan testine gitmeden önce kusup gitmistim :)

dün bi yemek yedim kizlar aklınız hayaliniz almaz yiyip yiyip böyle bi mide bulantısı yaşıyorum
bi yandan devam etsin istiyorum diğer yandan korkuyorum kusmaya pek dayanamam çok aglarim kusunca normal günlerde artık bol bol ağlarım hahahahah

hahah tek ben agliyorum kusarken saniyordum, o an sanki beni bicakliyorlarmis gibi agliyorum, öyle bi acilarin cocugu oluyorum ki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…