- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.701
Biz duamızı tevekkülümüzle beraber edelim canım, gerisi Allah’tan.Sen cok güzel yüreklisin iyki varsin can arkadasim isallah daha beraber gün saycaz senin tedavinde beraber yürücezzzzz allahim Isallah bebisimin benimle kalmasina izin verir Isallah
Ayyyy yerım ben o boncuğu:) canım sol tarafımda cok agrı var cünkü yumurtaların cığunu ordan toplamışlar bıde boğazlarım yara oldu agzıma saldıkları hortumdan ama agrı sızı umrumda deil cok iyiyim şükür elhamdulillah:)sen iyi olda gerisi önemli degil canim biz boncukla bekleriz seni teyzesi :))
nasıl sancılar felan var mı?? iyi misin sen ?
Ayyyy yerım ben o boncuğu:) canım sol tarafımda cok agrı var cünkü yumurtaların cığunu ordan toplamışlar bıde boğazlarım yara oldu agzıma saldıkları hortumdan ama agrı sızı umrumda deil cok iyiyim şükür elhamdulillah:)
Bugün oldum canım, 8 inde diye hatırlıyordum sağlık kayıtlarıma girince 12 si olduğunu ve gecikme olmadığını öğrendim. Kafam neredeyse artık
Bugün oldum canım, 8 inde diye hatırlıyordum sağlık kayıtlarıma girince 12 si olduğunu ve gecikme olmadığını öğrendim. Kafam neredeyse artık
Canın saolsun normal insanız olur böle şeyler ne zaman gıtcen peki ocak adetıni mi beklicen tedavı için canımBugün oldum canım, 8 inde diye hatırlıyordum sağlık kayıtlarıma girince 12 si olduğunu ve gecikme olmadığını öğrendim. Kafam neredeyse artık
Germe kendını stres yapma iyi deil işallah güzel olcak işallah müjde vercenkizlar nedense gerildim yaa kan verdikden sonra
Germe kendını stres yapma iyi deil işallah güzel olcak işallah müjde vercen
Ayyyyyyy saol canım benim cadı kızın nefes aldırmıyo anlasıldı eeeee bunu sen istedın uyusun büyüsün işallah :) doktorum besıncı güne bırakma rıskını göze almak istemedı ıkı tane yerleştırılcek yasımdan dolayı aslında üç istıyodu ben iki istedım sonradan kötü şeyler olsun istemiyorum anlıcagın besıncı güne belkı hıcbırı yetısemiyebilrdi.............. bu arada yemek yıyon deme gebertırım vallahhhh
benim ilk 10. gün olmustu ama ben olumsuz düsündügüm icin hic ihtimal vermemistim :) sonra 12. gün kan testine gitmeden önce kusup gitmistim :)ay canım inş iyidim aslında ama bugün verince birden gerildim güzel sonuç çıkacak mı diye
birde bugün sabah çok kötü mide bulantim oldu olmayan bi kokudan tiksindim
kusmadım ama cok kotu oldum simdiden olabilir mi
Olur mu kuzum hiç yaşlılıktan o anneliğin vermiş olduğu duygusallıktıryasminsay hatice-yakup @Dilan60 B bebekborn @Se25lm25a mertugce35 A Aveline @Gentille @Incitanesi0805 hepinizden allah razi olsun güzel yürekli arkadaslarim dualarinizi eksik etmediniz allah razi olsun hepinizi cok seviyorum heraldw yasliliktan cok duygusalim ben cok bekledim bu günleri artik hic umudum yoktu cünkü
Evet canım, ancak Ocak ayı adetinde eşim rahatlarız dedi, yoksa bu ay gidecektim.Canın saolsun normal insanız olur böle şeyler ne zaman gıtcen peki ocak adetıni mi beklicen tedavı için canım
Eşim gelsin öğrencem canım işallah:) ekmeği yememeye calış bol meyve tüket et ye ac kalma sık sık ye tansıyonun düzelir sıkıntı yapma bebeğe iyi deil unutmaaaageri kalanlari dondurcaklar dimiiii?
ay yiyorum yemesinede icimde kalmiyo, ama o bile faydaliymis insallah.
az önce tiroidlerin kontrolü icin doktordaydim, tansiyonun cok düsük dedi, yine morelimi bozdu...üff ya, birsürü dikkat ediyorum ki ben
Aaaa, sakin ol canım benim. Rahat olma zamanında kasma kendiniiii.kizlar nedense gerildim yaa kan verdikden sonra
b
benim ilk 10. gün olmustu ama ben olumsuz düsündügüm icin hic ihtimal vermemistim :) sonra 12. gün kan testine gitmeden önce kusup gitmistim :)
Aaaa, sakin ol canım benim. Rahat olma zamanında kasma kendiniiii.
hahah tek ben agliyorum kusarken saniyordum, o an sanki beni bicakliyorlarmis gibi agliyorum, öyle bi acilarin cocugu oluyorum ki :)))dün bi yemek yedim kizlar aklınız hayaliniz almaz yiyip yiyip böyle bi mide bulantısı yaşıyorum
bi yandan devam etsin istiyorum diğer yandan korkuyorum kusmaya pek dayanamam çok aglarim kusunca normal günlerde artık bol bol ağlarım hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?