Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Eşim gelsin öğrencem canım işallah:) ekmeği yememeye calış bol meyve tüket et ye ac kalma sık sık ye tansıyonun düzelir sıkıntı yapma bebeğe iyi deil unutmaaaa

ay huris deme öyle. tek yiyebildigim ve kalan sey, bayat ekmek. meyve cok yiyorum, yesil elma ghele hic birakmiyorum elimden, domates felan cok yiyorum, ama sanirim ictigim herseyi geri cikardigim icin bu tansiyon sorun oldu simdi...

Hurihuri2013

Canım inş ikiside tutarda bebislerine kavuşursun
tutacaksa tek bile tutuyor bak bende 16 tane den 1 tane tam kaliteli kaldı
oda bu sevinci yaşattı tek olsun bizim olsun
Aminnnnnn canım benim olsun bak boncukkkk annesını bırakmadı 16 dan tek kaldı o senı bırakmak istemiyor:)

ay huris deme öyle. tek yiyebildigim ve kalan sey, bayat ekmek. meyve cok yiyorum, yesil elma ghele hic birakmiyorum elimden, domates felan cok yiyorum, ama sanirim ictigim herseyi geri cikardigim icin bu tansiyon sorun oldu simdi...
Karbonhidrat iyi deil ınanki makarna ekmek ama sen bılırsın canım benim işallah hersey yoluna gırer üzülme stres yapma iyi deil

Türkiye’de bu denli ağır başlayınca gebelik, serumla su takviyesi yapılıyor canım. Yoksa daha da ağırlaşıyor, tansiyon ve aşırı halsizliğe yol açıyor.

Türkiye’de bu denli ağır başlayınca gebelik, serumla su takviyesi yapılıyor canım. Yoksa daha da ağırlaşıyor, tansiyon ve aşırı halsizliğe yol açıyor.

doktorum tansiyon almami tavsiye etti, eger bugün yarin böyle düsük devam ederse, hastaneye gidicekmisim, ayni senin dedigin gibi, belli bi dereceden sonra, serum veriyorlarmis...bakalim takip etcem...cay icmeyi denicem birazda...

bizler kusmakla bile mutlu oluruz zor bulduk kaybetmemek için kusalım yeterki ağlamaya da razıyım inş bizimle olsunlarda

aynen canim, böyle mizmiz mirildandigima bakma, aslinda mutluyum, bulantim var belirtilerim var, kusarken bile ohhh hcg cik yavrum yukari diyorum
HCG ciktikca bulanti daha cok oluyormusya :)

doktorum tansiyon almami tavsiye etti, eger bugün yarin böyle düsük devam ederse, hastaneye gidicekmisim, ayni senin dedigin gibi, belli bi dereceden sonra, serum veriyorlarmis...bakalim takip etcem...cay icmeyi denicem birazda...
Birde gebelerdeki ağır bulantılar için emedur adında bir ilaç öneriliyor burda, inşallah daha kötüye gitmezsin canım. Doktorun bulantıların için çözüm bulacaktır.

.
aynen canim, böyle mizmiz mirildandigima bakma, aslinda mutluyum, bulantim var belirtilerim var, kusarken bile ohhh hcg cik yavrum yukari diyorum
HCG ciktikca bulanti daha cok oluyormusya :)

aynen aynen bide kanda bugün ben göreyim de iyi ki aklima getirdin canim yoksa labor a gidip vermek aklıma gelmezdi ben doktor göndermeden olduğunu bile bilmiyordum
bide 20€ sadece 2 gün sonra bidaha giderim valla belki :)))))))
inş herşeyin yolunda gider canım

ne işinde calisiyorsun sen ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…