Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Eşim geldi 4 tanesı döllenmiş şükür elhamdulillah:)ıkısı yarın transfer olucak ıkısıde dondurulcak allahın izniyle:) doktor herseyın cok iyi olduğunu sölemiş

amaninde amaninnnn ne cok sevindim, offff, masallahhhh, ayni gidiyoruz cancazim, benimde 4dü, 3.gün biri cikmisti ama insallah sende 4üde kalir oy masallaaahhh

aman insallah güzel sonuc gelsinde, hergün git :)) bize göre daha uygunmus sizin orasi, insallah bugün hemen haber verirler...

ben bankada calisiyorum canim

İşallah canım benim işallah bende sızın gıbı tadarım o duyguyu allahın izniyle:)sen nasılsın bu arada
İnşallah canım hepimizin gönlünden geçen de bu ve olcak allahın izniyle Ben iyiyim canım bulantılarım oluyo bel ağrım çok idare ediyorum şükür. Haftaya ikili test için termin var ben de onu bekliyorum heyecanla

Hurihuri2013 canim gozun aydin 4 guzel bir rakam canim. Yarindan sonra hayellerine bir aldim daha yaklasacaksin. Insallah sana simsiki tutunurlar canim. Doktor kullanman icin herhangi bir ilac verdimi ?

İşallah allahın izniyle test cok güzel cıkcak hersey yolunda gıtcek allahım bebişini saglıkla doğurmanı saglıcak işallah canım işallah

Yok canım bence normal hem 9. Günün. Bi de herkesin yüksek veya az çıkmyo o değişebiliyo.. ama seninki basbaya kanda çıkmış bence çok iyi maşallah

ayyy nasıl rahatladım canimmmmm :))))
eşimde tsk ediyor hızlı cevabın için :))))))
bilmeyince ne yapacağımızı şaşırdık da ayyyy seviniyorum ozaman kizlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…