- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.761
O zaman sen o gün 300 üzerinde bi değer görceksin tahminim çünkü her 2 günde bir bu değerin 2 katına çıkması gerekiyormuş. Çok güzel ya çok sevindim canımdaha haftaya salı günü 6 gün sonra canım yaaaa
Gözünüz aydın canımDeğerin en az 10 olması gerekiyormuş hamile sayılmak için
kızlar 43.43 sizce nasıl?? sevine bilir miyim????
İnan bana bundan sonrası daha zoray rahatladım canım hemde coooook :))))
Gözün aydınnnnn boncukkkk gelmişşşşşşşşşş cok mutluyum bugün müjde günü aglamalara doymuyorumkızlar 43.43 sizce nasıl?? sevine bilir miyim????
Basladım canım dünden beri saatı saatıne alıyom merak etme canım:)Fitiller cok önemli sakin aksatma tamam mi canim
Basladım canım dünden beri saatı saatıne alıyom merak etme canım:)
Kaçıncı gün embriyosuydu canım? Bi de transfer tarihin neydi? Doğum tarihini hesaplayalım hemen çok heycanlı@mertugceHurihuri2013 B bebekborn
kızlar cook sağolun nasıl rahatladım başlıklı
darısı bekleyen herkezin başına
Cadı kızınla bana dua et olurmu:) bı işlem daha varmış ayyy ismini unuttum embriyo daha iyi yapıssın dıye doktor cok umutluymuş işallah canım işallah allahın izniyle bende tadarım bu duyguyuallah bilir tabide, ben bu fitillerin cok ise yaradigina inaniyorum...
Kaçıncı gün embriyosuydu canım? Bi de transfer tarihin neydi? Doğum tarihini hesaplayalım hemen çok heycanlı
Cadı kızınla bana dua et olurmu:) bı işlem daha varmış ayyy ismini unuttum embriyo daha iyi yapıssın dıye doktor cok umutluymuş işallah canım işallah allahın izniyle bende tadarım bu duyguyu
Evett hesapladım5. gün Blastokist i
5. Aralıkta transfer edildi
hesapla bakıyım teyzesi ne zaman gelecek kuzu Allah izin verirse :)))))))
Tahmın edebılıyorum ben döllendıklerı için saatlerce agladım sen napsan normal tarlı cadım tadını çıkar ben sana dedım boncuğun senle dıye :)olacak bitanem moral çok önemli inanmak en başta
inş Rabbim ilk sefer de mutlu eder hepiniziiiiiii
suanki halimi anlatamam çok heycanliyim :))))))
Bılıyomusun senın bebişe tosuncuk dıyesım var bence iri gürbüz bı oğluş olcak senınkı tuğcemmm:)Evett hesapladımBu benim hesapladığım yer doğru çıkıyor canım. Şimdi şuanda tamm 3 hafta 6 günlük hamilesin. Tahmini doğum tarihi de minnoşun 23.08.2018 perşembe
Evett hesapladımBu benim hesapladığım yer doğru çıkıyor canım. Şimdi şuanda tamm 3 hafta 6 günlük hamilesin. Tahmini doğum tarihi de minnoşun 23.08.2018 perşembe
Cadı kızınla bana dua et olurmu:) bı işlem daha varmış ayyy ismini unuttum embriyo daha iyi yapıssın dıye doktor cok umutluymuş işallah canım işallah allahın izniyle bende tadarım bu duyguyu
Tahmın edebılıyorum ben döllendıklerı için saatlerce agladım sen napsan normal tarlı cadım tadını çıkar ben sana dedım boncuğun senle dıye :)
aynen tatlim bende de öyle çıktı :)))
şükürler olsun Rabbime
kanda görünce daha bi rahatladım
Allahım ilk sefer de güldü yüzümüze
darısı herkezin başına Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın ims
Senın boncuğa bebekborn kızını alrız artıkaynen tatlim bende de öyle çıktı :)))
şükürler olsun Rabbime
kanda görünce daha bi rahatladım
Allahım ilk sefer de güldü yüzümüze
darısı herkezin başına Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın ims
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?