Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bılıyomusun senın bebişe tosuncuk dıyesım var bence iri gürbüz bı oğluş olcak senınkı tuğcemmm:)
Hadi canım ciddi misin içine öyle mi doğduu Ay yeriimmm.. bilmem öyle mi dersin teyzesi hayırlısı bakalım Ama benim de içime hep kız doğuyor baştan beri bakalım merakla bekliyoruz Sağlıkla allah kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi boş valla.. sen de yaşıcaksın canım benim hepimiz burda bu duyguyu tadıcaz birlikte

Amin işallah canım içim öle dıyo tabı rabbım bılır sağlıklı olsunlarda allahın izniyle canım benim

Canım benim güzel yürekli ablam inanki seni tanımadan öyle sevdim ki anlatamam sen yazmayınca endişelendim de rahatsizmisin diye senin adına çok seviniyorum çok şükür derdimizin çaresi var ve sen bebeğine daha da yaklaştın dilerim rabbim o güzel kalbine göre verir .dualarimdasin hep.

yasminsay sana bizle besik kertmem düsmanim bile gurbete evladini yollamasin diye bacim benim seni unuttugumdan deil
Babamın beni yurtdışından istediklerinde bir lafı vardı. Benim 1 kızım var, uzağa veremem. Dişim ağrıdığında ahhh desem, kızım duyup gelebilmeli demişti. Hamdolsun doğduğum şehirdeyim ve ailemle aramda 11 km mesafe var. Sanırım ben yapamazdım uzaklarda.

Ayyyyyy canimsinnnnnn bende seni sevdim ne kadar güzelki sevgimizi teeeeee uzaklara kadar hissettiriyoruz ve birbirimiz icin endise duyuyoruz demekki karsimda cok güzel yürekli bir insan var isallah hep beraber bu yolda yürücez ve müjdelerle doldurcaz burayi allahin izniyleeee güzel dileklerin dualarin icin allah razi olsun sende benim dualsrimdasin canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…