- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.781
Hadi canım ciddi misin içine öyle mi doğduuBılıyomusun senın bebişe tosuncuk dıyesım var bence iri gürbüz bı oğluş olcak senınkı tuğcemmm:)
iyi aramizda 20 gün felan olcak :)) gerci doktor bana 27.7 dedi ama bakalim hayirlisi :)
Evet canım aminn inşallahhaynen tatlim bende de öyle çıktı :)))
şükürler olsun Rabbime
kanda görünce daha bi rahatladım
Allahım ilk sefer de güldü yüzümüze
darısı herkezin başına Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın ims
Senın boncuğa bebekborn kızını alrız artıkbesıkte kertcem onları hahaha
Senın boncuğa bebekborn kızını alrız artıkbesıkte kertcem onları hahaha
Amin işallah canım içim öle dıyo tabı rabbım bılır sağlıklı olsunlarda allahın izniyle canım benimHadi canım ciddi misin içine öyle mi doğduuAy yeriimmm.. bilmem öyle mi dersin teyzesi hayırlısı bakalım Ama benim de içime hep kız doğuyor baştan beri bakalım merakla bekliyoruz Sağlıkla allah kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi boş valla.. sen de yaşıcaksın canım benim hepimiz burda bu duyguyu tadıcaz birlikte
Hadi bakalımm kerteriz canım ne demek
Çaktırma senın kızzzzzz boncuğuuuu parmagında oynatır cadııııuuı daaaaay cok güldüm :))) ben varim, iki zorlu bebek, iki taraflida cok kiymetli olurlar :)))
Ne güzel hayaller kuruyorum işte tatlım hem yalnızlığmız bıter coğaldıkcaaaaaa:)Hadi bakalımm kerteriz canım ne demekAyy muhabbeti bile çok güzel demii
Aynennn zaten en çok sevindiğim şeylerden biri de artık bu gavur memleketinde sıkılmaya vaktim olmucak inşallahhNe güzel hayaller kuruyorum işte tatlım hem yalnızlığmız bıter coğaldıkcaaaaaa:)
Ufak tefek işlerim var canım, şimdi okudum kertiklerinizi
Canım benim güzel yürekli ablam inanki seni tanımadan öyle sevdim ki anlatamam sen yazmayınca endişelendim de rahatsizmisin diye senin adına çok seviniyorum çok şükür derdimizin çaresi var ve sen bebeğine daha da yaklaştın dilerim rabbim o güzel kalbine göre verir .dualarimdasin hep.yasminsay hatice-yakup @Dilan60 B bebekborn Selmaal25 mertugce35 @Aveline @Gentille @Incitanesi0805 hepinizden allah razi olsun güzel yürekli arkadaslarim dualarinizi eksik etmediniz allah razi olsun hepinizi cok seviyorum heraldw yasliliktan cok duygusalim ben cok bekledim bu günleri artik hic umudum yoktu cünkü
yasminsay sana bizle besik kertmem düsmanim bile gurbete evladini yollamasin diye bacim benim seni unuttugumdan deil
Ayyyyyy canimsinnnnnn bende seni sevdim ne kadar güzelki sevgimizi teeeeee uzaklara kadar hissettiriyoruz ve birbirimiz icin endise duyuyoruz demekki karsimda cok güzel yürekli bir insan var isallah hep beraber bu yolda yürücez ve müjdelerle doldurcaz burayi allahin izniyleeee güzel dileklerin dualarin icin allah razi olsun sende benim dualsrimdasin canim benim:)Canım benim güzel yürekli ablam inanki seni tanımadan öyle sevdim ki anlatamam sen yazmayınca endişelendim de rahatsizmisin diye senin adına çok seviniyorum çok şükür derdimizin çaresi var ve sen bebeğine daha da yaklaştın dilerim rabbim o güzel kalbine göre verir .dualarimdasin hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?