Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hic sorma inanilmaz bisey gibi cok bekledim ben tatlim ya bu asama bild inanilmaz benim icin sükür elhamdillillah

ay canim aynen güzel sonuçlar alacaksın
bebişlerine kavuşacaksın suan ben mesela rüyadayım aynı duyguları yasamani çok istiyorum Allahım cook büyük

kun fe yekun ( ol der ve olur )

dualarimdasin bitanem

ay canim aynen güzel sonuçlar alacaksın
bebişlerine kavuşacaksın suan ben mesela rüyadayım aynı duyguları yasamani çok istiyorum Allahım cook büyük

kun fe yekun ( ol der ve olur )

dualarimdasin bitanem
Amennaaaa allahim cok büyük senin suan ne hussettigni tahmin ediyorum henüz otuz bile olmadan Sükür oldu massallah düsün 40 olup etrafindaki bütün herkesin cocuklari okullu hatta ünüversteli oldugnu üstüne ekle senden kücük kuzenlerinin ikiser ücer evladi oldugnu o kuzenının bıle sana acıyarak baktıgını inannnnn bunları yasamadığın için senın adına cok mutluyum tatlım benim

anlıyorum canım hemde çok iyi henüz o yasa gelmesemde bende etrafjmda gördüklerimden çok etkilendim
kıskanmadım ama hep imrendim
sonunda nasip olur mu bilmem ama şuan çok mutluyum
en kısa zamanda sana nasip etsin Allahım

Aaaaaaaa kötüyü cagırma kızarım alıyım mı elime telliği bak mutlu gün felan demem heeeeeeehersey güzel olcak boncuğum sag salım gelcek besık kertmesı bıle var

Aaaaaaaa kötüyü cagırma kızarım alıyım mı elime telliği bak mutlu gün felan demem heeeeeeehersey güzel olcak boncuğum sag salım gelcek besık kertmesı bıle var

aynen kız :)))))) bana bakma heyecandan ne dediğimi bilmiyorum
çünkü pek ümidim yoktu açıkçası korku daha büyüktü yarın daha iyi anlarsın beni
öksürmeye korktum wc ye çıkmaya korktum :))

arkadaşlar burdayım ben... daha benim salı günü belli olacak. Ama ben test manyağı dayanamayıp gidip bugün kanda baktırdım ve negatifi gördüm...

Ama umudumu kaybettim mi hayırrrr !! Daha 6 günüm daha var Allahın izniyle

Kendını bı rahat bırak ya güzelim nedır senın kendınden cektığın o testler insanın psıkolojısını bozuyo ya zamanla üzme artık kendını allah büyük belkı dırek kanda cıkcak işallah ki cıkar işallah

Nasılda tanıdım seni
Daha erken ve net cevap alınamaz canım. Aynen umutsuz olmak yok, zamanını bekleyeceğiz.

Nasılda tanıdım seni
Daha erken ve net cevap alınamaz canım. Aynen umutsuz olmak yok, zamanını bekleyeceğiz.

Evet canım. Bende net bi cevap olmadığını düşünüyorum... Oyüzden umursamadım. Ne bileyim içimde bi umut var Allahın izniyle. İnşaAllah yanılmıyorumdur :)))

kızlar aklım biraz karıştı ya forumlara girdim biraz okudum da 43 e az diyenler var gebelik olmaya bilir diyenler var
ben 2 gün sonra yapayım demi kan testini bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…