Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Çok sağol canım .Benimde doktorum evrağı yolladı aok ya verip beklicem artık ocak adetinden sonra başlarım büyük ihtimalle.

Canım benim güzel yürekli ablam
Çok sağol canım .Benimde doktorum evrağı yolladı aok ya verip beklicem artık ocak adetinden sonra başlarım büyük ihtimalle.
hayirlisi canim 10 gün icinde gelir evraklar evet ocak ayinda baslarsin zaten noel tatilleri var buranin sende türkiyede morallerini depolar gelirsin sana tavsiyem kimse bilmesin cünkü cok stres yapiyo insanlarin sormasi bile insanda stres yaratiyo tabi yine sen bilirsin burda herzaman herkonuda yanindayiz canim benim

Ay daha başlamadan çok heyecanlıyım.. sayenizde çok şey öğrendim hiç bi bilgim yoktu bu konuda.
Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum ailem bide eşimin ailesi tek biliyor onun dışında kimseye soylemicem dediğin gibi çok soruyorlar insan stres oluyor.Bende türkiye ye gitmek için gün sayıyorum. Dönüşüm muhteşem olacakkk:))

Hadi bakalim canim benim:) bak ne dicem ordan getir kendine kuru hurma taze findik incir bal yunurtalarin icin canim benim simdiden vucudunu iyi besle düzene sok kahveyi cayi azalt sigara varsa birakmaya calis olurmu tatlim

Hadi bakalim canim benim:) bak ne dicem ordan getir kendine kuru hurma taze findik incir bal yunurtalarin icin canim benim simdiden vucudunu iyi besle düzene sok kahveyi cayi azalt sigara varsa birakmaya calis olurmu tatlim
Ay bende öyle düşünmüştüm turkiyeden alırım diye .kahve bayadır içmiyorum çay da kaç günde bir içiyorum sigarayı da günde 1 taneye dusurdum de inşallah hepten bırakıcam eşim e dedim artık bana sigara alma diye inşallah artık içmem. Tavsiyelerin için çok sağol hepsine uyucam inşallah .

hatice-yakup canım, tekrardan gözün aydın olsun. Bu arada 9. gün değil canım 8. gündesin ve değerin gayet iyi.

salı günü oldum canım transfer günü sayılmıyor mu ??? ozaman 8 :))))
6. günde idrarda çıktıysa ozaman oooo zil takip oynayım ben

Canim yanilmiyorsam bugun 8. Gunun . Gecen hafta sali gunu olmustu transferin. 8. Gune gore cok guzel bir sonuc. 2 gun sonra tekrarlarsin canim testini.

Kullanimi nasildi orda doktorum yarin anlatcam dedi ama merak ettim canim
Bende ilk hastanede yapıştırdılar, dirseğimden yaklaşık 7-8 cm yukarı. Kolun dış tarafına yani, östrojen seviyeme göre 3 günde bir değişmemi ve yerinide değiştirmemi söylemişlerdi. Kollar, kalçalar, baldır buralara yapıştırılabiliyormuş.
Doktorun anlatacaktır, bazı kişilere 2-4 adedi birden yapıştırmışlardı. Gün sayısıda değişiklik gösteriyor canım.
Birde aklıma geldi, bana göbeğine yapıştırma demişlerdi ama yapıştırılmasını söyleyenlerde var canım. Bandı yapıştırırken tenle Temasında hava kalmaması lazım, açılma ya da bant tenden atılmaya başladıysa suya dayanıklı yara bandı ya da pansuman bandı ile sabitle tenine canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…