- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.801
Çok sağol canım .Benimde doktorum evrağı yolladı aok ya verip beklicem artık ocak adetinden sonra başlarım büyük ihtimalle.Ayyyyyy canimsinnnnnn bende seni sevdim ne kadar güzelki sevgimizi teeeeee uzaklara kadar hissettiriyoruz ve birbirimiz icin endise duyuyoruz demekki karsimda cok güzel yürekli bir insan var isallah hep beraber bu yolda yürücez ve müjdelerle doldurcaz burayi allahin izniyleeee güzel dileklerin dualarin icin allah razi olsun sende benim dualsrimdasin canim benim:)
Canım benim güzel yürekli ablam
hayirlisi canim 10 gün icinde gelir evraklar evet ocak ayinda baslarsin zaten noel tatilleri var buranin sende türkiyede morallerini depolar gelirsin sana tavsiyem kimse bilmesin cünkü cok stres yapiyo insanlarin sormasi bile insanda stres yaratiyo tabi yine sen bilirsin burda herzaman herkonuda yanindayiz canim benimÇok sağol canım .Benimde doktorum evrağı yolladı aok ya verip beklicem artık ocak adetinden sonra başlarım büyük ihtimalle.
Ay daha başlamadan çok heyecanlıyım.. sayenizde çok şey öğrendim hiç bi bilgim yoktu bu konuda.hayirlisi canim 10 gün icinde gelir evraklar evet ocak ayinda baslarsin zaten noel tatilleri var buranin sende türkiyede morallerini depolar gelirsin sana tavsiyem kimse bilmesin cünkü cok stres yapiyo insanlarin sormasi bile insanda stres yaratiyo tabi yine sen bilirsin burda herzaman herkonuda yanindayiz canim benim
Çaktırma senın kızzzzzz boncuğuuuu parmagında oynatır cadııııuuı daaaa
Hadi bakalim canim benim:) bak ne dicem ordan getir kendine kuru hurma taze findik incir bal yunurtalarin icin canim benim simdiden vucudunu iyi besle düzene sok kahveyi cayi azalt sigara varsa birakmaya calis olurmu tatlimAy daha başlamadan çok heyecanlıyım.. sayenizde çok şey öğrendim hiç bi bilgim yoktu bu konuda.
Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum ailem bide eşimin ailesi tek biliyor onun dışında kimseye soylemicem dediğin gibi çok soruyorlar insan stres oluyor.Bende türkiye ye gitmek için gün sayıyorum. Dönüşüm muhteşem olacakkk:))
Canim yanilmiyorsam bugun 8. Gunun . Gecen hafta sali gunu olmustu transferin. 8. Gune gore cok guzel bir sonuc. 2 gun sonra tekrarlarsin canim testini.kızlar 43.43 sizce nasıl?? sevine bilir miyim????
Ay bende öyle düşünmüştüm turkiyeden alırım diye .kahve bayadır içmiyorum çay da kaç günde bir içiyorum sigarayı da günde 1 taneye dusurdum de inşallah hepten bırakıcam eşim e dedim artık bana sigara alma diye inşallah artık içmem. Tavsiyelerin için çok sağol hepsine uyucam inşallah .Hadi bakalim canim benim:) bak ne dicem ordan getir kendine kuru hurma taze findik incir bal yunurtalarin icin canim benim simdiden vucudunu iyi besle düzene sok kahveyi cayi azalt sigara varsa birakmaya calis olurmu tatlim
hatice-yakup canım, tekrardan gözün aydın olsun. Bu arada 9. gün değil canım 8. gündesin ve değerin gayet iyi.
Canim yanilmiyorsam bugun 8. Gunun . Gecen hafta sali gunu olmustu transferin. 8. Gune gore cok guzel bir sonuc. 2 gun sonra tekrarlarsin canim testini.
Çok sağol canım. Banada umut oluyor güzel haberlerinizi alınca.
Aynen öyle canım, 100 olur 10. güne.salı günü oldum canım transfer günü sayılmıyor mu ??? ozaman 8 :))))
6. günde idrarda çıktıysa ozaman oooo zil takip oynayım ben
Ben kullanmıştım, climara fort.Kizlar bant kullanan varmi hic bana verilen banttan
Aynen öyle canım, 100 olur 10. güne.
Oynayalım hadeeeeee
Kullanimi nasildi orda doktorum yarin anlatcam dedi ama merak ettim canimBen kullanmıştım, climara fort.
Bende ilk hastanede yapıştırdılar, dirseğimden yaklaşık 7-8 cm yukarı. Kolun dış tarafına yani, östrojen seviyeme göre 3 günde bir değişmemi ve yerinide değiştirmemi söylemişlerdi. Kollar, kalçalar, baldır buralara yapıştırılabiliyormuş.Kullanimi nasildi orda doktorum yarin anlatcam dedi ama merak ettim canim
Hic sorma inanilmaz bisey gibi cok bekledim ben tatlim ya bu asama bild inanilmaz benim icin sükür elhamdillillah
Okuyamayacağım ama duamdasın canım.Hic sorma inanilmaz bisey gibi cok bekledim ben tatlim ya bu asama bild inanilmaz benim icin sükür elhamdillillah
Biliyorum cani gönülden hissediyorum can arkadasim:)Okuyamayacağım ama duamdasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?