Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kızlar aklım biraz karıştı ya forumlara girdim biraz okudum da 43 e az diyenler var gebelik olmaya bilir diyenler var
ben 2 gün sonra yapayım demi kan testini bidaha
Sen hiç okuyup da canının sıkma daha test gününe var ve değerin gayet iyi .Hamikelik olmazsa hcg o kadar yüksek çıkmazdı.

kızlar aklım biraz karıştı ya forumlara girdim biraz okudum da 43 e az diyenler var gebelik olmaya bilir diyenler var
Canım bahsettiğin forumlarda 8. gündeki hcg sonucu için yazıldığını hiç sanmıyorum ki 10. günde daha düşük değerle gebelik görünüp katlanan değerle devam eden çok kişi var. Senin asıl test gününde 400 civarı bir değer olacaktır, 10. günde de 100 ü bulacaktır. Bu tek gebelikte gayet iyi bir değer.

Sen hiç okuyup da canının sıkma daha test gününe var ve değerin gayet iyi .Hamikelik olmazsa hcg o kadar yüksek çıkmazdı.

ay ne bilim tuhaf tuhaf yazmışlar transfer 8 de bu kadar düşük olmaz
kimyasal diyenler felan filan
yanı önceden yazılmış şeyler göz gezdirdim.bana demediler ama yine de üstüme.alindim

sizler iyiki varsınız yaaa rahatladım geri bende başlıcam simdi test test test diye :)))))

ay ne bilim tuhaf tuhaf yazmışlar transfer 8 de bu kadar düşük olmaz
kimyasal diyenler felan filan
yanı önceden yazılmış şeyler göz gezdirdim.bana demediler ama yine de üstüme.alindim
Boşver okudukça canın sıkılır stres yaparsın hiç okuma onları test gününde daha yüksek çıkacaktır.

terslenecek bi durum yokki ortada canım. Siz en başından benim iyiliğim için yapma etme dediniz sürekli bense yaramaz çocuklar gibi dinlemedim şimdiye kadar İnşaAllah canım.... bakalım beklicez. Artık ben kendimi oyalicak bişeyler bulayım şu 6 günde

Canım 43 iyi bence. Sen zaten gününden önce yptırmadın mı ? 43 nasıl gebelik yok olur canım millet 5 e vardır diyo da. Stres yapma kendine canım ya

bi an korktum da kızlar rahatlattı sağolsunlar
şimdi rahatım susam parçası benimle inanıyorum

Evet canım. Rabbim hayırlı etsin değerlerini daima çoğaltsın canım Kucağına alcağın günleride nasib etsin Rabbim ve tabi bizede o duyguyu tattırsın inşaAllah kendimizede bi pay çıkartıyim

Çok sevindim adına

aminnn binlerce kez amin canım
hepimiz için canı gönülden diliyorum
Rabbim hepimize icimize çekmeyi nasip etsin konularını

Buficim güzel hatun, yaşının kaç olduğunu okumadım sanırım. Sen ya da ben yahut başka biri umudumuzu Rabbimden kesmediğimiz ve bu yolda devam ettiğimiz sürece, Allah’tan mükafatımızı alacağımızı düşünüyorum. Sadece vazgeçme.

Tabii ki de canım. Bu 5,5 yıl süre zarfında sürekli Rabbimden istedim.. Halada istemeye devam ediyorum. Olmadı şümdiye kadar , nasib değilmiş dedim... Ve ümidimi hiç bi zaman kaybetmedim , Rabbimden istemeyide hiç bi zaman bırakmadım...

Size geçen gördüğüm rüyamı anlatayım.
Evimde misafir kaynıyordu, bende çay servisini hazırlıyordum. Bir bardak çay doldurdum, sütlü ve demini almamıştı. Dedim ki, az daha bekleyeyim. Neyse bekledim tekrar doldurdum, yine demini almamıştı. Biraz daha bekledim ve yine doldurdum, tavşan kanı çay oldu.
Rüyamı tabir ettirdim bir ablama, Yasemin olacak sakın tedavini bırakma dedi.
Şimdiye kadar 2 defa transferim gerçekleşti kızlar, ilki kimyasal gebelik oldu. 2. de hiç gebelik oluşmadı. Şimdi önümüzdeki ay ya nasip diyerek başlayacağım.

Merhaba arkadaslar ben ancak girebildim bugün. Dışardaydım yine tüm gün.Nasılsınız? Biraz okuyabildim mesajlarınızı.Ne güzel mutlu haberler var.

Öncelıkle hayırolsun rüyan bacım benım hislerımı bılıyon hep bıseyler dıyıp duruyo senle ilgılı cok pozıtıfım ben sankı hersey tık tık ilerlicek ve yosun gözlümmmmmm hamiş olcakkkkj işallah:)

Hayırlara çıksın canım rüyan. İnşallah bu son tedavin olsun sonu mutlu olsun bu sefer. Bebişini alırsın kucağına bu tedavinde umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…