- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.861
İnşallah canım benim, hepimiz aynı mutluluk için savaşan güçlü kadınlarız. Rabbim güldürecek yüzümüzü, inanıyorum.Öncelıkle hayırolsun rüyan bacım benım hislerımı bılıyon hep bıseyler dıyıp duruyo senle ilgılı cok pozıtıfım ben sankı hersey tık tık ilerlicek ve yosun gözlümmmmmm hamiş olcakkkkj işallah:)
İnşallah canım benim, inşallah.Hayırlara çıksın canım rüyan. İnşallah bu son tedavin olsun sonu mutlu olsun bu sefer. Bebişini alırsın kucağına bu tedavinde umarım
Hayırlı olsun inş değerin artarak gitsin
Size geçen gördüğüm rüyamı anlatayım.
Evimde misafir kaynıyordu, bende çay servisini hazırlıyordum. Bir bardak çay doldurdum, sütlü ve demini almamıştı. Dedim ki, az daha bekleyeyim. Neyse bekledim tekrar doldurdum, yine demini almamıştı. Biraz daha bekledim ve yine doldurdum, tavşan kanı çay oldu.
Rüyamı tabir ettirdim bir ablama, Yasemin olacak sakın tedavini bırakma dedi.
Şimdiye kadar 2 defa transferim gerçekleşti kızlar, ilki kimyasal gebelik oldu. 2. de hiç gebelik oluşmadı. Şimdi önümüzdeki ay ya nasip diyerek başlayacağım.
Size geçen gördüğüm rüyamı anlatayım.
Evimde misafir kaynıyordu, bende çay servisini hazırlıyordum. Bir bardak çay doldurdum, sütlü ve demini almamıştı. Dedim ki, az daha bekleyeyim. Neyse bekledim tekrar doldurdum, yine demini almamıştı. Biraz daha bekledim ve yine doldurdum, tavşan kanı çay oldu.
Rüyamı tabir ettirdim bir ablama, Yasemin olacak sakın tedavini bırakma dedi.
Şimdiye kadar 2 defa transferim gerçekleşti kızlar, ilki kimyasal gebelik oldu. 2. de hiç gebelik oluşmadı. Şimdi önümüzdeki ay ya nasip diyerek başlayacağım.
Ben 40 olcam yılbası gecesı hurişşşşşşşş canım
Merhaba arkadaslar ben ancak girebildim bugün. Dışardaydım yine tüm gün.Nasılsınız? Biraz okuyabildim mesajlarınızı.Ne güzel mutlu haberler var.
Kızlarr. Ben aranızda yeniyim ya haniiYaşlar ve isimleri öğrenebilirmiyim. Ona göre hitap etmek isterim
Ben Hatice 28 yaşındayım canım
Kapalımısın sen kız Masallahyeğenim ve ben canimm :))))
Kapalımısın sen kız Masallah
İnşallah canım benim.Rüyan hayr olsun inşaAllah canım... Rabbim bu başlayacağın tedavinin sonucu müjdeyle tamamlatsın inşaAllahOlumlu sonuçlarla mutlu etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?