- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.901
Aynen öyle artık herşeyi kulak ardı etmemiz lazım.İyiiiiiiii sevındım çünkü üzüntü stres yasak herseyi gerıye atcaz mutlu mutlu bebişlerımize yürücez:)
Ayyyyyy canımıniçi bende senı seviyorumAynen canım, hurişi takipe alıpta geldim. Malum böylesi candan ve iletişimi iyi olanı bulmak zor. Hacı hacıyı Mekke’de, deli deliyi dakkada bulurmuş.
Dus almak neden yasak acaba transferden sonra tehlike mi yaratıyor.
Yatmadan alcam tatlım kokorca olımmmm bebişim gelsınde sorun deil kocam öte odaya yatsın bananekiiiiiii
Benım yerıme iç bıde fal bak yanında olsam bakardım heeeeHepinizin yerine kahve içesim var.
Türkiye'de 3 günden önce önerilmiyor, hatta dayanabilirsen 5-6 gün dayan demişti doktorum. 3 gün zor dayandım canım, Temmuz ayında birde, Kokarca gibi hissediyordum kendimi.Dus almak neden yasak acaba transferden sonra tehlike mi yaratıyor.
Türkiye saatıyle ıkıde tatlım bebişlerımi alcam şükür rabbıme ayyyyy cok heycanlıyım canımıniçiHurihuri2013 canım senin transfer yarın saat kaçtaydı?
Hiç anlamam faldan, bütün hayvanlar alemini sayarım sadece. Hakkaten çok canım çekti, kalkıp yapayım bari. Fotoğrafını atarımBenım yerıme iç bıde fal bak yanında olsam bakardım heeee
Ay olsunda ben 10 günde yikanmamsya raziyim herkes kaçar benden ama olsun.:))Türkiye'de 3 günden önce önerilmiyor, hatta dayanabilirsen 5-6 gün dayan demişti doktorum. 3 gün zor dayandım canım, Temmuz ayında birde, Kokarca gibi hissediyordum kendimi.
Kız saat kac uyumucanmıHiç anlamam faldan, bütün hayvanlar alemini sayarım sadece. Hakkaten çok canım çekti, kalkıp yapayım bari. Fotoğrafını atarım
Aynen canım, hurişi takipe alıpta geldim. Malum böylesi candan ve iletişimi iyi olanı bulmak zor. Hacı hacıyı Mekke’de, deli deliyi dakkada bulurmuş.
Evet biraz sessizimdir ama sizle sohbet etmek çok güzel. Gün boyu sohbet edecek kimse olmuyor iyiki sizi buldum.Selmaal25 kız senın cok sevesım var sessızsın ya içinden benım gıbı biri cıkcak gıbı geliyo bulcam cıkartcam onu
Ayyy cok heyecanlı hakikaten o duyguyu cok iyi biliyorum iki kere yasadım ama bir dahakini de iple çekiyorum umarım o asamaya gelebilirim ben de en hayırlı ve yakın zamanda.Türkiye saatıyle ıkıde tatlım bebişlerımi alcam şükür rabbıme ayyyyy cok heycanlıyım canımıniçi
Kız saat kac uyumucanmı
Ben bu satte kahve içsem sabahlarım heraldeKız saat kac uyumucanmı
01:45 canım, kahve bende aksi tesir yapıyor bacım. Direk sersemletip uykumu getiriyor.Kız saat kac uyumucanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?