- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.921
Evet tatlımmm hayırlısıyla işallahAbla yarın transfer sanırım dimi?
Anladı tmm. Bu kasık agrisi bi olumsuz düşüncelere sevk ediyor
01:45 canım, kahve bende aksi tesir yapıyor bacım. Direk sersemletip uykumu getiriyor.
Eşim de senin gibi kahve onda uyku yapıyor.01:45 canım, kahve bende aksi tesir yapıyor bacım. Direk sersemletip uykumu getiriyor.
Hosbulduk canım yok daha benim adetim ortada ama zaten daha 23. Günümdü. Ancak gelir 26. Gün falan gibi bekliyorum.inşallah ondan daha fazla gecikmez.
Vermezmiyım hemen yazcam sabah olsunda ailm kuzucuklarımı:) bu arada içini ferah tut hersey güzel olcak allahın izniyle hislerım iyidır tecrübeyle sabıtAyyy cok heyecanlı hakikaten o duyguyu cok iyi biliyorum iki kere yasadım ama bir dahakini de iple çekiyorum umarım o asamaya gelebilirim ben de en hayırlı ve yakın zamanda.
Kalbim seninle olucak canım bebişlerini al da gel hemencik haber ver bize.
Evet tatlımmm hayırlısıyla işallah
Evet canım gelir gelmez doktoru arayıp randevumu alıcam üçüncü güne.gelsin bakalim hayırlısı ile hemen baslicaksin demi tedaviye??
Yok canım.Yasmin abla senin çocuk yokmu hiç?
Yok canım.
Yok canım ılk denemem :)aminnnnnn işallahİnşaAllah Rabbim hayırlı etsin yaPozitif sonucunu görelim inşaAllah abla burda İlk denemen mi ? Çocuğun varmı hiç abla?
İnşallah canım ya. Biliyorum canım benim çok temiz kalbin var o yüzden hislerine güveniyorum çok. Hepimiz için hep güzel şeyler olsunVermezmiyım hemen yazcam sabah olsunda ailm kuzucuklarımı:) bu arada içini ferah tut hersey güzel olcak allahın izniyle hislerım iyidır tecrübeyle sabıt
Bilmiyorum ya değişik bi ağrı gaz sancısı mi diyim çocuk doguracak gibi mi diyim bilemedim. Bide yüzümü vücudumu sivilce basms birazdasakin öyle düşünme illa sancı olacak sonuçta bebiş yerleşiyor
ve inş öyle de olacak
Afiyet bal şeker olsun.Hepiciğiniz için
Ocak ayı reglim ile yeni tedavime başlayacağım nasipse canım.Sen şuan tedavi sürecindemisin ne durumdaydın ablacım
Evet canım gelir gelmez doktoru arayıp randevumu alıcam üçüncü güne.
Yok canım ılk denemem :)aminnnnnn işallah
Nasipse bende öyle başlıcam ikimizde aynı zamanda gün sayarız inşallah.Ocak ayı reglim ile yeni tedavime başlayacağım nasipse canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?