Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allah razı olsun canım benim işallah ılk senın müjdenı alırıx deme öyle herkes hakedıyo burdaki bütün hatunlar Melektir sende dahıl

kızlar aklım biraz karıştı ya forumlara girdim biraz okudum da 43 e az diyenler var gebelik olmaya bilir diyenler var
ben 2 gün sonra yapayım demi kan testini bidaha

ay allah sen naaapmasin, 43 cikmis hatunda daha 8. gün gelmis naaaapiim diyo :)))
10 cikan var ve sonra hamile olan :)) rahatla, nefes al ve iyi düsün insalllaaaah

Transferden sonra en çok kahveyi özlemiştim, negatifi öğrendiğim gibi bir sade kahve yaptım ama double boyutta ağlaya ağlaya içmiştim.

Kahve yasak değil mi. Bugün şans eseri bi yerde gördüm... yoksa koca bi kupada kahve hazırlamayı düşünüyodum gün içinde

Ohhhhh iç iç ben senıde elime alcam az kaldı sefasını sür canımıniçi vallahhhh canını okurum bitcek sıgara kahve
Valla kahve bi kaç günde bi içiyorum sigarayı da bire indirdim hatta bugün ve dün yarısını içtim.ama tedaviye başlayınca içmem. Bebeğim için herşey e katlanırım.ama kahve içebilirim demi şimdilik.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…