- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.941
Ohhhhhhhhhh canım çekti yaHepiciğiniz için
Ocak ayı reglim ile yeni tedavime başlayacağım nasipse canım.
Sağolasın canım benim.Afiyet bal şeker olsun.
Fotoğrafı atmaktan vazgeçtim sanki, yoksa daha beter olurdunuz.Ohhhhhhhhhh canım çekti ya
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. Nasibimizde var ise hepimiz tadacağız bu duyguyu.İnşaAllah ablacımSeninde son olur inşaAllah Rabbim huriş ablayla sana nasib etsin en kısa zamanda yavrular inşaAllah
Allah razı olsun canım benim işallah ılk senın müjdenı alırıx deme öyle herkes hakedıyo burdaki bütün hatunlar Melektir sende dahılinşaAllahda son olur ablacım ya Okadar çok içten istiyorum kiBenim olmasın Rabbim sana versin ilk o derece Yanlış anlama sakın... Yaşım küçük belki ben senin kadar istememişimdir Rabbimden... Benden daha çok hakettiğini düşündüm bi an
Yoksa hepimiz kalkıp kahve yapardık bu satte :))Fotoğrafı atmaktan vazgeçtim sanki, yoksa daha beter olurdunuz.
Afiyet olsun canım.Fotoğrafı atmaktan vazgeçtim sanki, yoksa daha beter olurdunuz.
AttmaaaaaaaaaaFotoğrafı atmaktan vazgeçtim sanki, yoksa daha beter olurdunuz.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. Nasibimizde var ise hepimiz tadacağız bu duyguyu.
Transferden sonra en çok kahveyi özlemiştim, negatifi öğrendiğim gibi bir sade kahve yaptım ama double boyuttaOhhhhhhhhhh canım çekti ya
Allah razı olsun canım benim işallah ılk senın müjdenı alırıx deme öyle herkes hakedıyo burdaki bütün hatunlar Melektir sende dahıl
kızlar aklım biraz karıştı ya forumlara girdim biraz okudum da 43 e az diyenler var gebelik olmaya bilir diyenler var
ben 2 gün sonra yapayım demi kan testini bidaha
Ohhhhh iç iç ben senıde elime alcam az kaldı sefasını sür canımıniçi vallahhhh canını okurum bitcek sıgara kahveYoksa hepimiz kalkıp kahve yapardık bu satte :))
Sağolasın canım benim.Afiyet olsun canım.
Transferden sonra en çok kahveyi özlemiştim, negatifi öğrendiğim gibi bir sade kahve yaptım ama double boyuttaağlaya ağlaya içmiştim.
Valla kahve bi kaç günde bi içiyorum sigarayı da bire indirdim hatta bugün ve dün yarısını içtim.ama tedaviye başlayınca içmem. Bebeğim için herşey e katlanırım.ama kahve içebilirim demi şimdilik.Ohhhhh iç iç ben senıde elime alcam az kaldı sefasını sür canımıniçi vallahhhh canını okurum bitcek sıgara kahve
İç tamam Türkiye de rahat ol dönüşte yasak tatlımValla kahve bi kaç günde bi içiyorum sigarayı da bire indirdim hatta bugün ve dün yarısını içtim.ama tedaviye başlayınca içmem. Bebeğim için herşey e katlanırım.ama kahve içebilirim demi şimdilik.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?