Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

A Aveline kendıme geldım gezentııııı hatun nerelere gıttın bakım anlat:) özledım kız senı @Dilan60 cok yok zaten hatun dınlenıyoooo ohhhhhh yarasın arkadasıma

Cok sevindim canım iyi olmana yokluğun belli olmuştu herkes seni merak etmişti. Ben sabah kalktığım gibi kendimi sokakta buldum inanmazsın. Sabahtan öğlene kadar gerçi hastanedeydim annemin kontrolleri vardı doktor ranndevuları vardı onunla beraber gittim ilgilenmek için. Eve geldik hemen yine hazırlanıp öğleden sonra da teyzeme gittik bostanlıya. Akrabalar ı falan gördüm günü vardı teyzemin. Sobra misafirler gitti tekrar dısarı cıktık hep beraber sinemaya gittik ordan cıktık biraz dolastık yemek yedik falan derken 12 yi gecti eve girmem. Ama gezmek bana en iyi gelen şey biliyormusun napıyım ben de böyle rahatlıyorum galiba arkadaşım.burcumla ilgili de olabilir küçüklüğümden beri böyleymişim ama hep severmişim gezmeyi hiç değişmemişim.
ben de sizleri özledim ama inanki aklım da bir yandan burda oluyor telefondan girip okumaya calıstım ama ordan cvp yazamadım.

Ohhhhh yarasın arkadasım sefan olsunnnnn vallahhhh:)

Peki ozaman Bende istanbuldayım... Dedim burdaki herkes yurtdışı heralde diyede tek ben değilmişim, sende bendensin abla
Aynen canım, hurişi takipe alıpta geldim. Malum böylesi candan ve iletişimi iyi olanı bulmak zor. Hacı hacıyı Mekke’de, deli deliyi dakkada bulurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…