- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.881
Ben Yasemin 36 yaşındayım, Türkiye’den katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Kızlarr. Ben aranızda yeniyim ya haniiYaşlar ve isimleri öğrenebilirmiyim. Ona göre hitap etmek isterim
İnşallah canım benim.inş bu bi işarettir ve bu sefer tutacak
okuduklarıma göre zaten ortalama 3 tedavi de gebe kalınıyor o yüzden inş bu sefer olacak canım rüyamda çok uymuş
bu sefer demi tutacak inş
Bır portre bıde bıkınılı resım olmassa alamayıx yarışmaya hanfendııııııııııBen Yasemin 36 yaşındayım, Türkiye’den katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Ben Yasemin 36 yaşındayım, Türkiye’den katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
hatice-yakup nslsn? Belirti falan var mı? Kahverengi tortu akıntı gibi bi şey geldi mi hic
Bır portre bıde bıkınılı resım olmassa alamayıx yarışmaya hanfendııııııııııayyyyyy alemsın yaseminnnnnnnn
De tabi canım benim, alışkınım benBende türkiyedeyim abla? Desem bi sıkıntı olmaz sanırım
De tabi canım benim, alışkınım benSakaryalıyım bu arada.
Ohhhhh yarasın arkadasım sefan olsunnnnn vallahhhh:)Cok sevindim canım iyi olmana yokluğun belli olmuştu herkes seni merak etmişti. Ben sabah kalktığım gibi kendimi sokakta buldum inanmazsın. Sabahtan öğlene kadar gerçi hastanedeydim annemin kontrolleri vardı doktor ranndevuları vardı onunla beraber gittim ilgilenmek için. Eve geldik hemen yine hazırlanıp öğleden sonra da teyzeme gittik bostanlıya. Akrabalar ı falan gördüm günü vardı teyzemin. Sobra misafirler gitti tekrar dısarı cıktık hep beraber sinemaya gittik ordan cıktık biraz dolastık yemek yedik falan derken 12 yi gecti eve girmem. Ama gezmek bana en iyi gelen şey biliyormusun napıyım ben de böyle rahatlıyorum galiba arkadaşım.burcumla ilgili de olabilir küçüklüğümden beri böyleymişim ama hep severmişim gezmeyi hiç değişmemişim.
ben de sizleri özledim ama inanki aklım da bir yandan burda oluyor telefondan girip okumaya calıstım ama ordan cvp yazamadım.
Burdayım canım.uyimaya gittim uyku tutmadı.Selmaal25 nerdesınnnnn şekerımmmm
Anladı tmm. Bu kasık agrisi bi olumsuz düşüncelere sevk ediyoryok canım bende sadece bel ağrısı var birazcik
göğüslerim 2 katına çıktı şimdiden
kasıklarımdan bacagim çekiyor bide
Hosbulduk canım yok daha benim adetim ortada ama zaten daha 23. Günümdü. Ancak gelir 26. Gün falan gibi bekliyorum.inşallah ondan daha fazla gecikmez.hoşgeldin canimmm
adet geldi mi senin canım??
Niye fıstığım bı derdınmi var allah dert vermesın hele de bakimBurdayım canım.uyimaya gittim uyku tutmadı.
Yok çok şükür ıyim hep böyleyim yatakta en az bi saat debelenirim bugün erken girdim yatağa ondan galiba.Niye fıstığım bı derdınmi var allah dert vermesın hele de bakim
Teşekkür ederim canım.Ohhhhh yarasın arkadasım sefan olsunnnnn vallahhhh:)
İyiiiiiiii sevındım çünkü üzüntü stres yasak herseyi gerıye atcaz mutlu mutlu bebişlerımize yürücez:)Yok çok şükür ıyim hep böyleyim yatakta en az bi saat debelenirim bugün erken girdim yatağa ondan galiba.
Aynen canım, hurişi takipe alıpta geldim. Malum böylesi candan ve iletişimi iyi olanı bulmak zor. Hacı hacıyı Mekke’de, deli deliyi dakkada bulurmuş.Peki ozamanBende istanbuldayım... Dedim burdaki herkes yurtdışı heralde diyede tek ben değilmişim, sende bendensin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?