Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İç tamam Türkiye de rahat ol dönüşte yasak tatlım
Zaten annem her sigara içtiğini gördüğünde azarlardı beni .ama kesin kararliyim bu defa bırakıcam. Eşim yanimda icmese daha kolay olacak da .Artik dikkat edicem yediğime ictigime o kadar zorluk çekiyoruz bunlar yanında hafif kalır.

Canim ruyan cok guzel yorumlanmis. Insallah sen de bu sefer positif i gorursun canim. Aynen yilmak yok , yola devam canim.

Yaparsın sen bebişim yürü beee selmammmm kim tutar senı:) doktora deki esıne desın sıgarıyı bırakman lazım dıye o zaman bırz belkı yola gelır bu konuda

Hurihuri2013 uyurum ederim sonra icime dert olur, yatmadan dua edicem insallah, sende transfer sirasinda dua et, insan heyecandan unutabiliyor ama ben esime demistim dua et diye, insallah tutuncaklar, hic heyecan yapma, allahim nasip edicek insallah...

Yaparsın sen bebişim yürü beee selmammmm kim tutar senı:) doktora deki esıne desın sıgarıyı bırakman lazım dıye o zaman bırz belkı yola gelır bu konuda
Aynen öyle yapim yoksa beni dinlemiyor .Sigara yüzünden olmuyor demiştin bi defa senin babanda içiyor ama 8 tane yapmış diyor.:)))

@Aveline kendıme geldım gezentııııı hatun nerelere gıttın bakım anlat:) özledım kız senı DilanBoran cok yok zaten hatun dınlenıyoooo ohhhhhh yarasın arkadasıma
Canim aksam misafir gelecek . Yavas yavas evi temizliyorum, bir yandan yemek hazirliyorum. Oglen bir kac saate uyudum. Bugun yazamadim hic . Canim yarin buyuk gun senin icin . Bebislerini alip evine gerireceksin. Senin icin Cok dua ediyorum canim. Insallah ikisi de tutunur canim.

Aynen öyle yapim yoksa beni dinlemiyor .Sigara yüzünden olmuyor demiştin bi defa senin babanda içiyor ama 8 tane yapmış diyor.:)))
Ben bıraktım doktor sordu dedıkı esıme sız neden bırakmadınız cocugu yalnızmı yapcak eşiniz sızde bırakmalısınız dıye epey bı payladı eşimi doktor allaha şükür azaltmiş esım iğnenıde yaptırt herseye kat onu vallahhhh bak anlasın neyın ne olduğnu

Ayyyy öpüyorum senıde tatlı cadımıda :)okucam allahın izniyle eşimede dıcem

Oh iyi yapmış doktor inşallah benimkinede bi güzel fırça çeker.
Zaten yaptiricam ıgneyi ona ne çektiğimi görsün azıcık katkıları oluyor herşeyi biz çekiyoruz.

Biliyorum canımıniçi allah razı olsun senın yüregnı bılıyorum :) yorma kendini cok kiz bebislern rahatini bozma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…