- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.961
Zaten annem her sigara içtiğini gördüğünde azarlardı beni .ama kesin kararliyim bu defa bırakıcam. Eşim yanimda icmese daha kolay olacak da .Artik dikkat edicem yediğime ictigime o kadar zorluk çekiyoruz bunlar yanında hafif kalır.İç tamam Türkiye de rahat ol dönüşte yasak tatlım
Önermiyorlar canım.Kahve yasak değil mi. Bugün şans eseri bi yerde gördüm... yoksa koca bi kupada kahve hazırlamayı düşünüyodum gün içinde
Türkiye'de 3 günden önce önerilmiyor, hatta dayanabilirsen 5-6 gün dayan demişti doktorum. 3 gün zor dayandım canım, Temmuz ayında birde, Kokarca gibi hissediyordum kendimi.
Bilmiyorum canım, hususi tembihlemişti doktorum.cok sasirdim ben transferin ertesi günü dusumu aldim, doktor hatta ayni günde olur dedi...
Hatta, duşumu ılık su ile ve ayakta kısa zamanlı yapmamı ve mümkünse saçımı eşimin yıkamasını söylemişti.cok sasirdim ben transferin ertesi günü dusumu aldim, doktor hatta ayni günde olur dedi...
Canim ruyan cok guzel yorumlanmis. Insallah sen de bu sefer positif i gorursun canim. Aynen yilmak yok , yola devam canim.Size geçen gördüğüm rüyamı anlatayım.
Evimde misafir kaynıyordu, bende çay servisini hazırlıyordum. Bir bardak çay doldurdum, sütlü ve demini almamıştı. Dedim ki, az daha bekleyeyim. Neyse bekledim tekrar doldurdum, yine demini almamıştı. Biraz daha bekledim ve yine doldurdum, tavşan kanı çay oldu.
Rüyamı tabir ettirdim bir ablama, Yasemin olacak sakın tedavini bırakma dedi.
Şimdiye kadar 2 defa transferim gerçekleşti kızlar, ilki kimyasal gebelik oldu. 2. de hiç gebelik oluşmadı. Şimdi önümüzdeki ay ya nasip diyerek başlayacağım.
Yaparsın sen bebişim yürü beee selmammmm kim tutar senı:) doktora deki esıne desın sıgarıyı bırakman lazım dıye o zaman bırz belkı yola gelır bu konudaZaten annem her sigara içtiğini gördüğünde azarlardı beni .ama kesin kararliyim bu defa bırakıcam. Eşim yanimda icmese daha kolay olacak da .Artik dikkat edicem yediğime ictigime o kadar zorluk çekiyoruz bunlar yanında hafif kalır.
Hatta, duşumu ılık su ile ve ayakta kısa zamanlı yapmamı ve mümkünse saçımı eşimin yıkamasını söylemişti.
Aynen öyle yapim yoksa beni dinlemiyor .Sigara yüzünden olmuyor demiştin bi defa senin babanda içiyor ama 8 tane yapmış diyor.:)))Yaparsın sen bebişim yürü beee selmammmm kim tutar senı:) doktora deki esıne desın sıgarıyı bırakman lazım dıye o zaman bırz belkı yola gelır bu konuda
İnşallah canım benim, gebelerden özellikle dua bekliyorum. Unutmayın bizi.Canim ruyan cok guzel yorumlanmis. Insallah sen de bu sefer positif i gorursun canim. Aynen yilmak yok , yola devam canim.
Canim aksam misafir gelecek . Yavas yavas evi temizliyorum, bir yandan yemek hazirliyorum. Oglen bir kac saate uyudum. Bugun yazamadim hic . Canim yarin buyuk gun senin icin . Bebislerini alip evine gerireceksin. Senin icin Cok dua ediyorum canim. Insallah ikisi de tutunur canim.@Aveline kendıme geldım gezentııııı hatun nerelere gıttın bakım anlat:) özledım kız senıDilanBoran cok yok zaten hatun dınlenıyoooo ohhhhhh yarasın arkadasıma
Ben bıraktım doktor sordu dedıkı esıme sız neden bırakmadınız cocugu yalnızmı yapcak eşiniz sızde bırakmalısınız dıye epey bı payladı eşimi doktor allaha şükür azaltmiş esım iğnenıde yaptırt herseye kat onu vallahhhh bak anlasın neyın ne olduğnuAynen öyle yapim yoksa beni dinlemiyor .Sigara yüzünden olmuyor demiştin bi defa senin babanda içiyor ama 8 tane yapmış diyor.:)))
Unuturmuyuz hic canim. Inan her zaman sizler benim dualarimdasiniz. Burda butun arkadaslarin guzel haberlerini duymak nasip olur insallah.İnşallah canım benim, gebelerden özellikle dua bekliyorum. Unutmayın bizi.
Ayyyy öpüyorum senıde tatlı cadımıda :)okucam allahın izniyle eşimede dıcemHurihuri2013 uyurum ederim sonra icime dert olur, yatmadan dua edicem insallah, sende transfer sirasinda dua et, insan heyecandan unutabiliyor ama ben esime demistim dua et diye, insallah tutuncaklar, hic heyecan yapma, allahim nasip edicek insallah...
Oh iyi yapmış doktor inşallah benimkinede bi güzel fırça çeker.Ben bıraktım doktor sordu dedıkı esıme sız neden bırakmadınız cocugu yalnızmı yapcak eşiniz sızde bırakmalısınız dıye epey bı payladı eşimi doktor allaha şükür azaltmiş esım iğnenıde yaptırt herseye kat onu vallahhhh bak anlasın neyın ne olduğnu
Biliyorum canımıniçi allah razı olsun senın yüregnı bılıyorum :) yorma kendini cok kiz bebislern rahatini bozma:)Canim aksam misafir gelecek . Yavas yavas evi temizliyorum, bir yandan yemek hazirliyorum. Oglen bir kac saate uyudum. Bugun yazamadim hic . Canim yarin buyuk gun senin icin . Bebislerini alip evine gerireceksin. Senin icin Cok dua ediyorum canim. Insallah ikisi de tutunur canim.
ay allah sen naaapmasin, 43 cikmis hatunda daha 8. gün gelmis naaaapiim diyo :)))
10 cikan var ve sonra hamile olan :)) rahatla, nefes al ve iyi düsün insalllaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?