- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #2.981
İnşallah canım benim, heyecanlı bekleyişte birileri ile didişmem lazım zaten.Nasipse bende öyle başlıcam ikimizde aynı zamanda gün sayarız inşallah.
İnşallah canım benim, heyecanlı bekleyişte birileri ile didişmem lazım zaten.
Olmaz, bebişleri strese sokmak istemeyiz. Değil mi Selma?bizler hep burdayiz bol bol didisiriz :)))))
ay ne stresi sizlerin yanında olmak ki sadece kelimelerle malesef keşke daha fazlasi gelse eldenOlmaz, bebişleri strese sokmak istemeyiz. Değil mi Selma?
Hos buldum canincim. Sen de aramiza hos geldin. Sen de hamilesin artik. Sabah tan beri yazacagim sana bir turlu yazamadim. Unutma burdaki herkese siz verdin. Kesinlikle sigara yok canim. Bu zamana kadar kendini dusunmedin, bu saatten sonra bebisini dusunmen lazim. Onun sagligi bizler icin cok onemli.
Neyi eklesem bilemedim, kendimi de eklemek istemedim. Akıllı olduğumu da düşünmüyorum, accuk delileri severim canım benim.
Hos buldum canincim. Sen de aramiza hos geldin. Sen de hamilesin artik. Sabah tan beri yazacagim sana bir turlu yazamadim. Unutma burdaki herkese siz verdin. Kesinlikle sigara yok canim. Bu zamana kadar kendini dusunmedin, bu saatten sonra bebisini dusunmen lazim. Onun sagligi bizler icin cok onemli.
İnşallah canım benim, heyecanlı bekleyişte birileri ile didişmem lazım zaten.
Beraber didişiriz bizde.İnşallah canım benim, heyecanlı bekleyişte birileri ile didişmem lazım zaten.
Canim sen yazinca baktim simdi.
Aynen öyle. :))Olmaz, bebişleri strese sokmak istemeyiz. Değil mi Selma?
Bastonlu benim, sen kendini bul bacım.yasminsay yeminle cukkkkkkkk:) tipkim bizi anlstiyoooooooo o resim:)
Neyi eklesem bilemedim, kendimi de eklemek istemedim. Akıllı olduğumu da düşünmüyorum, accuk delileri severim canım benim.
Aşkolsun, sende varsın orada
Canim sen yazinca baktim simdi.yasminsay gercekten muhtesem bir profil resmi, cok guldum teyzemlere
Tepene tünemisim yaaaaaa görmuxonmuBastonlu benim, sen kendini bul bacım.
yasminsay
üçlünün ortasındaki de ben olayım bari bi an kendime benzettim kara kuru bişey hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?