- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.001
Şu yan oturan benim yükseklik korkum var aşağıya bakamıyorum.Aşkolsun, sende varsın orada
Gördüm canım, sen farkında mısın diye öğrenmek istedim.Tepene tünemisim yaaaaaa görmuxonmu
Selmada yanindaki korumaya almis krndini kösedeeeeeee akilliiiiiiiiGördüm canım, sen farkında mısın diye öğrenmek istedim.
hadi kızlar hepinizi cok öpüyorum ben yatar
yarın grsz inş
yatmadan dua edicemHurihuri2013 hurimmm abaaammm senin için
Allah rahatlık versin güzellikler
Selmada yanindaki korumaya almis krndini kösedeeeeeee akilliiiiiiii
Iyi geceler canım allah rahatlık versin.hadi kızlar hepinizi cok öpüyorum ben yatar
yarın grsz inş
yatmadan dua edicemHurihuri2013 hurimmm abaaammm senin için
Allah rahatlık versin güzellikler
Duşmemek icin garantiye almisim .Selmada yanindaki korumaya almis krndini kösedeeeeeee akilliiiiiiii
Biz seni tutarız üzülmeDuşmemek icin garantiye almisim .
Hahah o zaman bende 3 kisinin ortasindaki bayan oluyum. Her zaman her yerde bacak bacak ustune atarim cunku.Aşkolsun, sende varsın orada
Bizde seni cok seviyoruz .Yarın dualarımız hep seninle bebislerini al gel hayirlisiyla inşallah.iyi geceler.Uyku saati kizlar hadi hepinizi cok seviyom iyi geceler:) ben var dujjjjj yapmak
Hahaha sen benden once secmissin bile , o zaman ben kendime yenisini bakiyim. O zaman hurimin yanindaki oluyum. Yalniz birakmiyim o telde hurimi.
Oyyy kibarım kibarım.Hahah o zaman bende 3 kisinin ortasindaki bayan oluyum. Her zaman her yerde bacak bacak ustune atarim cunku.
Valla ıyi geldi makara.Evet, bana da müsade. Sabahın köründe uyanıp kahvaltıya gidicum. Kahvede etkisini göstermişken, yatağımın yolunu tutayım. Öpüyorum sizi kızçeler, Huriş yatın artık. Dinlenmiş vücut lazım sanada. Aklım sizde kalacak, iyi makara yaptık bu gece. Helal edin kızlar.
Kız ben bastonluyumHahaha sen benden once secmissin bile , o zaman ben kendime yenisini bakiyim. O zaman hurimin yanindaki oluyum. Yalniz birakmiyim o telde hurimi.
Kizlar hiziniza yetisemiyorum valla . Simdi gordum. Kimin ne sectigini, bastonluyu hurim secti saniyordum, sen secmissin. O zaman senin yanindakiyim ben canim.Kız ben bastonluyumkara kuru hatçik seçti onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?