- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.021
Günaydın kızlar burda saat 2:48
Uyuyamıyorum bacağıma giren bıçak agrılarına seviniyorum bir yandan bir yandan da canım acıyor Bu ne yaman çelişki . Mutlu olmak için acı çekmekte gerekiyormuş . Sabah bir ihtimal test yapmayı düşünüyorum. Kaçıncı tüp b. Denemem oluyor bukadar sabırsız olmamıştım . Evde test bulurdurmuyorum sabah çok erken çıkıp alabilirsem yapacağım yoksa yine yapmam galiba . Bacağımdaki Batman'ın arttığının farkındayım transferden sonra gergin biraz daha batmaya başladı şimdi kesiliyor resmen . Umutlu olduğum kadar bir o kadar umutsuzum . Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah
Canim bugun kacinci gunun. Icimden bir his senin icin positif i gorecegini soyluyor. Insallah yanilmam. Yaptikdatan sonra bizi bilgilendir canim. Benim de cok bacak agrim oldu transferden sonra. Insallah sende de olumluya isarettir.Günaydın kızlar burda saat 2:48
Uyuyamıyorum bacağıma giren bıçak agrılarına seviniyorum bir yandan bir yandan da canım acıyor Bu ne yaman çelişki . Mutlu olmak için acı çekmekte gerekiyormuş . Sabah bir ihtimal test yapmayı düşünüyorum. Kaçıncı tüp b. Denemem oluyor bukadar sabırsız olmamıştım . Evde test bulurdurmuyorum sabah çok erken çıkıp alabilirsem yapacağım yoksa yine yapmam galiba . Bacağımdaki Batman'ın arttığının farkındayım transferden sonra gergin biraz daha batmaya başladı şimdi kesiliyor resmen . Umutlu olduğum kadar bir o kadar umutsuzum . Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah
Canim senin kacinci denemen? Hic bir zaman umutunu kaybetme. Testi cok erken yaptirmissin canim, moralini bozma sakin kan sonucunu gorene kadar.Aynen bende öyleyim.. Umutlu olduğum kadar umutsuzumda... Allahım sonuclarımızı hayırlı etsin inşaAllah..
Aminn canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah.Günaydın kızlar burda saat 2:48
Canim senin kacinci denemen? Hic bir zaman umutunu kaybetme. Testi cok erken yaptirmissin canim, moralini bozma sakin kan sonucunu gorene kadar.
Hadi hayırla git, güzelliklerle gel canım benim. Rabbim güzel yüreğinin muradını versin inşallah.Günaydın hatunlarrrrrrrr:)ben ıkı saat sonra bebişlerımi almaya gıdıyom allahım izin verirse:) siz nasılsınız canlarımmmmmm:)
Gunaydın canım sana da.hayırlısıyla gidip al kuzucuklarını:))Günaydın hatunlarrrrrrrr:)ben ıkı saat sonra bebişlerımi almaya gıdıyom allahım izin verirse:) siz nasılsınız canlarımmmmmm:)
Günaydın hatunlarrrrrrrr:)ben ıkı saat sonra bebişlerımi almaya gıdıyom allahım izin verirse:) siz nasılsınız canlarımmmmmm:)
Hadi bakalım bebisleri al gel .Artik beraber gün sayalimmGünaydın hatunlarrrrrrrr:)ben ıkı saat sonra bebişlerımi almaya gıdıyom allahım izin verirse:) siz nasılsınız canlarımmmmmm:)
Çok iyi düşünmüşsün hep karıştırıyoruz.Kizlar ilk sayfa icin bi liste yapalim mi? yeni gelenler icin yardimi olur bence, siz cevaplayin bende sonra liste haline getircemmm
Baska sorular gelirse akliniza ekleyinnnn
Isim/Nickname:
Yas:
Yasadigi sehir/ülke:
Tedavi gördügü sehir/ülke:
Sorun:
Kacinci deneme:
Olumlu/Olumsuz:
Tedavi plani:
ben baslayim:
Isim/Nickname: Bebekborn
Yas: 29
Yasadigi sehir/ülke: Linz/Avusturya
Tedavi gördügü sehir/ülke: Linz/Avusturya
Sorun: Endometriosis, Düsük AMH
Kacinci deneme: 1.
Olumlu/Olumsuz: Olumlu
Tedavi plani: -
Sağol canım benim inşalahAynen bende öyleyim.. Umutlu olduğum kadar umutsuzumda... Allahım sonuclarımızı hayırlı etsin inşaAllah..
Canim benim bugün transfer günü dahil 9. Günüm hayırlısıyla az kaldı 18ine . İnşallah dediğin gibi olur tatlım göğüs hassasiyeti de var insan bildiği herşeyi unutuyor bacağımdaki batma uyutmuyor benimde umudum o bakalım kininde belirti Yok tabi . Ama bende hep belirtiler olmuştur .Canim bugun kacinci gunun. Icimden bir his senin icin positif i gorecegini soyluyor. Insallah yanilmam. Yaptikdatan sonra bizi bilgilendir canim. Benim de cok bacak agrim oldu transferden sonra. Insallah sende de olumluya isarettir.
Hiç umutsuzlanmak yok arkadaşım test gününe kadar inşallah güzel sonuç olcak :)Canim benim bugün transfer günü dahil 9. Günüm hayırlısıyla az kaldı 18ine . İnşallah dediğin gibi olur tatlım göğüs hassasiyeti de var insan bildiği herşeyi unutuyor bacağımdaki batma uyutmuyor benimde umudum o bakalım kininde belirti Yok tabi . Ama bende hep belirtiler olmuştur .
Canım benim hayırlısıyla git gel inşallah yumoşlarını al sıkı sıkı tutunsunlar sanaGünaydın hatunlarrrrrrrr:)ben ıkı saat sonra bebişlerımi almaya gıdıyom allahım izin verirse:) siz nasılsınız canlarımmmmmm:)
İnşallah canım benim rabbim kucaklarımızı doldursun bugünün hürmetine inşallahAminn canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Günaydın canım benim inşallah rabbim nasip eder. Sen nasılsın nerelerdesin ben kızımın derdine düştüm unuttum herkesi . Ateşin etkisiyle dilinde koca bi yara çıkmış kuzum bişey yiyemiyor gece uyuyamıyor. Senin sonuçlara bile bakamadım neye karar verdinizHiç umutsuzlanmak yok arkadaşım test gününe kadar inşallah güzel sonuç olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?