Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Günaydın kızlar burda saat 2:48
Uyuyamıyorum bacağıma giren bıçak agrılarına seviniyorum bir yandan bir yandan da canım acıyor Bu ne yaman çelişki . Mutlu olmak için acı çekmekte gerekiyormuş . Sabah bir ihtimal test yapmayı düşünüyorum. Kaçıncı tüp b. Denemem oluyor bukadar sabırsız olmamıştım . Evde test bulurdurmuyorum sabah çok erken çıkıp alabilirsem yapacağım yoksa yine yapmam galiba . Bacağımdaki Batman'ın arttığının farkındayım transferden sonra gergin biraz daha batmaya başladı şimdi kesiliyor resmen . Umutlu olduğum kadar bir o kadar umutsuzum . Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah

Aynen bende öyleyim.. Umutlu olduğum kadar umutsuzumda... Allahım sonuclarımızı hayırlı etsin inşaAllah..

Canim bugun kacinci gunun. Icimden bir his senin icin positif i gorecegini soyluyor. Insallah yanilmam. Yaptikdatan sonra bizi bilgilendir canim. Benim de cok bacak agrim oldu transferden sonra. Insallah sende de olumluya isarettir.

Aminn canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kizlar ilk sayfa icin bi liste yapalim mi? yeni gelenler icin yardimi olur bence, siz cevaplayin bende sonra liste haline getircemmm
Baska sorular gelirse akliniza ekleyinnnn

Isim/Nickname:
Yas:
Yasadigi sehir/ülke:
Tedavi gördügü sehir/ülke:
Sorun:
Kacinci deneme:
Olumlu/Olumsuz:
Tedavi plani:

ben baslayim:

Isim/Nickname: Bebekborn
Yas: 29
Yasadigi sehir/ülke: Linz/Avusturya
Tedavi gördügü sehir/ülke: Linz/Avusturya
Sorun: Endometriosis, Düsük AMH
Kacinci deneme: 1.
Olumlu/Olumsuz: Olumlu
Tedavi plani: -

Çok iyi düşünmüşsün hep karıştırıyoruz.

Isim/nickname:se25lm25a
Yaşadığı şehir/ülke:frankfurt/almanya
Tedavi gördüğü şehir/ülke; darmstadt/almanya
Sorun:Endometriosis/kapalı tüp
Kaçıncı deneme: 1.
Olumlu /olumsuz:_
Tedavi planı:_

Daha başlamadım nasip se ocakta başlarız.

Merhaba hanımlar :)) umarım hepiniz iyisinizdir ? Hurihuri2013 insallah cok guzel gecer ..guzel Haberler var tebrik ediyorum insallah cok guzel gecer hamilelik döneminiz :)) bende kendimi tanıtayım
Isim/nickname:cereninci90
Yas: 27
Yasadigi sehir/ülke: Fransa-Paris
Tedavi gördügü sehir/ülke:Fransa-Paris
Sorun: polikistik over,tüpler alındı
Kacinci deneme: 1
Olumlu/Olumsuz:
Tedavi planıcak ayında inşallah :))

Çok fazl giremediğim için k bakmayın ama bugün yazılarınızı okudum :)) hepimiz inşallah anne olcaz

Canim bugun kacinci gunun. Icimden bir his senin icin positif i gorecegini soyluyor. Insallah yanilmam. Yaptikdatan sonra bizi bilgilendir canim. Benim de cok bacak agrim oldu transferden sonra. Insallah sende de olumluya isarettir.
Canim benim bugün transfer günü dahil 9. Günüm hayırlısıyla az kaldı 18ine . İnşallah dediğin gibi olur tatlım göğüs hassasiyeti de var insan bildiği herşeyi unutuyor bacağımdaki batma uyutmuyor benimde umudum o bakalım kininde belirti Yok tabi . Ama bende hep belirtiler olmuştur .

Hiç umutsuzlanmak yok arkadaşım test gününe kadar inşallah güzel sonuç olcak :)

Hiç umutsuzlanmak yok arkadaşım test gününe kadar inşallah güzel sonuç olcak :)
Günaydın canım benim inşallah rabbim nasip eder. Sen nasılsın nerelerdesin ben kızımın derdine düştüm unuttum herkesi . Ateşin etkisiyle dilinde koca bi yara çıkmış kuzum bişey yiyemiyor gece uyuyamıyor. Senin sonuçlara bile bakamadım neye karar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…