- 4 Temmuz 2016
- 124
- 44
- 28
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.041
Ben iyiyim canım aynı beklemedeyim ocaktaki randevumu Özakman tahlil sonuçlarını götürecek herhalde Ozaman karar vericekler ..bekliyorum ama sıkıldım beklemekten biran önce başlamak istiyorum küçücük canım benim yaaa çok geçmiş olsun çorba falan belki daha kolay olur ama çokta sıcak olmasın en azından hemen yutabilir :))Günaydın canım benim inşallah rabbim nasip eder. Sen nasılsın nerelerdesin ben kızımın derdine düştüm unuttum herkesi . Ateşin etkisiyle dilinde koca bi yara çıkmış kuzum bişey yiyemiyor gece uyuyamıyor. Senin sonuçlara bile bakamadım neye karar verdiniz
Iyi canim sen nasilsin.selam hatunlar nasilsinizzzzzzz
Hurihuri2013 aldın geldin mı bebisleri kız :)))
ay benim midem kötü uyanıyorum kızlar feci bi tadla ağzımda
Iyi canim sen nasilsin.
Iyi iyi bebiş kendini göstermeye başlamış bile..
Merhaba canlar geldım:) bebişlerımi aldım allahın izniyle beklemeye baslıyom:) yavvvvv benım bi çiş maceram oldu afedersiniz sınır olsum üç kere çişe çıktım ya korktum doktor da çişle bebekler düşmez korkma dedı ıkınma yeteryınede sinir oldum tabı allahım bilir gerisini hersey yolunda ve harıka dedı doktor gerisi allahın işi canlar:)
Ayyyy vallahhhh mı iyi dedım bı banamı oldu sen nasılsın boncuk ne edıyo kızzzzzbende ayni oldum canım hemen direk çise kalktım sonra bidaha bidaha eve gittim bidaha
idrar torbası dolu gidiyoruz yaaa ondan korkma ondan bişey olmaz :)) dediği gibi ıkınma yeter veee cok sıvı tüket aman kabız felan olma
Canim hayirli olsun simdiden. Sen de girdin bu zorlu bekleme surecine. Insallah olumlu sonuc alirsin arkadasim. Senin ile beraber biz de gun sayacagiz burda.Merhaba canlar geldım:) bebişlerımi aldım allahın izniyle beklemeye baslıyom:) yavvvvv benım bi çiş maceram oldu afedersiniz sınır olsum üç kere çişe çıktım ya korktum doktor da çişle bebekler düşmez korkma dedı ıkınma yeteryınede sinir oldum tabı allahım bilir gerisini hersey yolunda ve harıka dedı doktor gerisi allahın işi canlar:)
Ay hadi hayırlı olsun maşallah :))Merhaba canlar geldım:) bebişlerımi aldım allahın izniyle beklemeye baslıyom:) yavvvvv benım bi çiş maceram oldu afedersiniz sınır olsum üç kere çişe çıktım ya korktum doktor da çişle bebekler düşmez korkma dedı ıkınma yeteryınede sinir oldum tabı allahım bilir gerisini hersey yolunda ve harıka dedı doktor gerisi allahın işi canlar:)
Saol canım benim evet beklicez beraberce işallah hayırlarla bıter işallah canım arkadasım ben şu an bıle cok mutluyumCanim hayirli olsun simdiden. Sen de girdin bu zorlu bekleme surecine. Insallah olumlu sonuc alirsin arkadasim. Senin ile beraber biz de gun sayacagiz burda.
Aminnnnnn canoooommmm işallah:) işallah hayırla bıter allahım izin verirse:)Selamlar canlar.
Hurişim, Rabbim yardımcın olsun. Sımsıkı tutunsun minik yıldızlar. Hayırlısıyla sağlıkla kucağında gör inşallah.
Isim/Nickname: yasminsay
Yas: 36
Yasadigi sehir/ülke: Sakarya/Türkiye
Tedavi gördügü sehir/ülke: Kocaeli/Türkiye
Sorun: Pcos
Kacinci deneme: 7
Olumlu/Olumsuz: -
Tedavi planı: Ocak ayında başlayacak
Saol canım benim işallah sızde yasarsınız bu heycanları :)Ay hadi hayırlı olsun maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?