- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.061
Ayyyy vallahhhh mı iyi dedım bı banamı oldu sen nasılsın boncuk ne edıyo kızzzzz
Eki Görüntüle 2079311 Benim bebişlerteyzelerıiiiii
Masallah teyzesinin boncuklarina. Insallah annesinin karninda guzel guzel bolunup, annesine tutunurlar. Bana da vermislerdi canim, herhalde herkes benim gibi o kagidi opmustur. Her gun onlara bakip dua ettim canim.Eki Görüntüle 2079311 Benim bebişlerteyzelerıiiiii
Klinikte keğatla konuşuyodum oyyyy analrının kuzucukları dıye eşim benı iZliyodu hala gözlerım dıluyo canımıniçi ya bu bıle inanılmaz şükür elhamdulillah:)Masallah teyzesinin boncuklarina. Insallah annesinin karninda guzel guzel bolunup, annesine tutunurlar. Bana da vermislerdi canim, herhalde herkes benim gibi o kagidi opmustur. Her gun onlara bakip dua ettim canim.
ay ayy yerim
ay bana resim felan verilmediler yaaa
ne güzel oys yerim ben sizi yer hurimin kutucukları :)))
Yarasın boncuğma:)iyiz iyiz meyve yiyoruz vitamin olsun boncuğa diyeeee :))))
bebislerin inş hemencecik tutunur canım benim dualarım seninle
12 buçukta uyuyordum
uyandım saat 2 olmuş ilk aklıma sen geldim aaaaayyyy bizim ki napti diye :)))
Merhaba canlar geldım:) bebişlerımi aldım allahın izniyle beklemeye baslıyom:) yavvvvv benım bi çiş maceram oldu afedersiniz sınır olsum üç kere çişe çıktım ya korktum doktor da çişle bebekler düşmez korkma dedı ıkınma yeteryınede sinir oldum tabı allahım bilir gerisini hersey yolunda ve harıka dedı doktor gerisi allahın işi canlar:)
oooo bi 4b ve bi 4c, ohh masallahhhhhEki Görüntüle 2079311 Benim bebişlerteyzelerıiiiii
İyi bişeymi bacım doktor cok iyi olduklarını söledı hele bı anlat ablanaaaa lütfenoooo bi 4b ve bi 4c, ohh masallahhhhh
İyi bişeymi bacım doktor cok iyi olduklarını söledı hele bı anlat ablanaaaa lütfen
Oyyyyyyyyyy abanızzzz kurban olsun sızeeee abanız hala ınanamıyo benı yadırgamayın bu rahım 40 yıldır kurumuştu artık hiç umudu yoktu bu bile mucize abanaaaaaaTabi kide iyi birsey, 2,3,4,5 büyüklükler oluyo, ama ideal olan 4de eklenmeleri, 5i tutturmak zor oluyo...
A,B ve C kaliteleri var, D,E olanlari genelde donduruyorlar, duruma bagli olarak veriliyor. sende B ve C kalitesi var ve bu 2. gün icin cok iyi bisi canim. 5. gün A olabilirlerdi yani...cok sevindimmmmm abammm
oy oy yapmayiz öyle seyler, sen yumoslari aldin, parcala yavrum parcala :)))Oyyyyyyyyyy abanızzzz kurban olsun sızeeee abanız hala ınanamıyo benı yadırgamayın bu rahım 40 yıldır kurumuştu artık hiç umudu yoktu bu bile mucize abanaaaaaa
bazen bilmemek daha iyi, doktorum cok gülüyordu bana, yakinda yanima eleman olarak alcam seni diye
hahahahah aynen yaaa
:))))))
kızlar ben ayakta uyuyorum 12 saat uyudum hala gözlerimi açamıyorum
esnemekten ağzım yırtıldı yırtılacak
Hurihuri2013
kız o nasıl laf öyle yadırgama ne demek seni o kadar iyi anlıyorum ki
hasretin bitecek ins hiç merak etme sen
dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?