- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.081
Ayyyy işallah canımıniçi işallah:) benımkı içerdeydı transferde elimi tutuyordu bı ara izlerken kendını kaybettı elimi koparcak sandım bebişleri görünce bı gülüşü vardı anlatamam heralde tutarda kalp atışını felan duysa allah korusun adam delircekoy oy yapmayiz öyle seyler, sen yumoslari aldin, parcala yavrum parcala :)))
Hatta sana bisi anlatiyim, transfer günü esim karsima gecip karnima bakarak, hadin cocuklar parcalanin, hadin parcalaninda bende rahat ediyim su ananizda bi sussun diyordu :)))
bende sana diyim, parcala yavrum parcalaaaaaa
Afiyet olsun simdiden canim. Ben de hafta da bir veya iki defa kafeinsiz kahve iciyorum. Biraz findik aromali ve sutlu. Seker de kullanmiyorum.ahhhh sen beni bi görsen, bi yandan calisiyorum hesap yapiyorum ama bi yandan agzim ayrildi, su iciyorum ama nerdeeeee...
kizlar ben 2 haftadir kahve icmedim, ne diyorsunuz buna :) esim bu aksam beni kahve icmeye götürcek, bol sütlü olma sartiyla :)
ahhhh sen beni bi görsen, bi yandan calisiyorum hesap yapiyorum ama bi yandan agzim ayrildi, su iciyorum ama nerdeeeee...
kizlar ben 2 haftadir kahve icmedim, ne diyorsunuz buna :) esim bu aksam beni kahve icmeye götürcek, bol sütlü olma sartiyla :)
Afiyet olsun simdiden canim. Ben de hafta da bir veya iki defa kafeinsiz kahve iciyorum. Biraz findik aromali ve sutlu. Seker de kullanmiyorum.
Benim esim girmek istemedi, ne kadar doktor olsa da adamin biri alttan bakacak, bir seyler yapacak ben de orda olup izleyecegim hemi diyor. Kapinin onunde bekledi, doktor ciktiktan sonra iceri girdi. Beraber bekledik odada 20dk.Ayyyy işallah canımıniçi işallah:) benımkı içerdeydı transferde elimi tutuyordu bı ara izlerken kendını kaybettı elimi koparcak sandım bebişleri görünce bı gülüşü vardı anlatamam heralde tutarda kalp atışını felan duysa allah korusun adam delircek
Ayyyy işallah canımıniçi işallah:) benımkı içerdeydı transferde elimi tutuyordu bı ara izlerken kendını kaybettı elimi koparcak sandım bebişleri görünce bı gülüşü vardı anlatamam heralde tutarda kalp atışını felan duysa allah korusun adam delircek
Ayyyy işallah canımıniçi işallah:) benımkı içerdeydı transferde elimi tutuyordu bı ara izlerken kendını kaybettı elimi koparcak sandım bebişleri görünce bı gülüşü vardı anlatamam heralde tutarda kalp atışını felan duysa allah korusun adam delircek
Benim esim girmek istemedi, ne kadar doktor olsa da adamin biri alttan bakacak, bir seyler yapacak ben de orda olup izleyecegim hemi diyor. Kapinin onunde bekledi, doktor ciktiktan sonra iceri girdi. Beraber bekledik odada 20dk.
ayyy yakın olsak beraber giderdik kız bende çok özledim tedaviye beslediğim gün kestim kahveyi daha da içmedim
bi tane koffeinsiz içtim ama arada bi canim çekiyor valla :))))
Canim calisiyorsan kahve senin hakkin. Yoksa kendine nasil geleceksin. Ben de once kahvemi icer sonra birseyler yerim. Ama sen yine de bol sutlu ic.dimi ya okadarcikta olsun, gerci benim doktorum günde 1 kereden birsey olmaz eger sigara felan icmiyorsan dedi, ama yinede benim icim rahat etmiyor...
ben transferden sonra sabahlari ac karnina kahve icmem gerekyiordu, buda ilgincti, ama tansiyonum icin iyi olacagini söylemisti doktorum...bilmiyorum ise yaradimi :)
Canim calisiyorsan kahve senin hakkin. Yoksa kendine nasil geleceksin. Ben de once kahvemi icer sonra birseyler yerim. Ama sen yine de bol sutlu ic.
Senin ki yine ikna olmus. Esim de erkek doktora bir sey demiyor ama o beni alttan muayene ederken girmez odaya. Hatta ben daha once de demistim burda doktorumu degistirecegimi. Ben arap bir bayan doktor buldum, esim de Italian erkek doktor buldu. Italian a gidelim diyor.bu erkek milleti niye hep böyle degisik ya, benimkide o konuda zorlandi, doktorum erkek diye, sonra anlattim kadinlar daha pis felan diye, öyle öyle alisti, simdi arkadas oldular :)
Senin ki yine ikna olmus. Askim da erkek doktora bir sey demiyor ama o beni alttan muayene ederken girmez odaya. Hatta ben daha once de demistim burda doktorumu degistirecegimi. Ben arap bir bayan doktor buldum, esim de Italian erkek doktor buldu. Italian a gidelim diyor.
ah keskeee tokustura tokustura icerdik...simdilik zencefilli cay iciyorum
afiyet olsun güzel anne :)))
SAgol canim, ve simdiden söyleyim. Olurda migde bulantisi yasarsaniz. Zencefil haplari var, ama ben hap yutmakta sorun yasadigim icin, zencefil alip cayini yapiyorum, bir süreligine en azindan gidiyor bulanti, günde en fazla 3 fincan. ve 12-13. haftaya kadar, sonrasinda 1 fincan en fazla...
iyi oldu dediğin canım kesinlikle içerim
şimdiden başladıysa zor geçecek gibi
bi sabahları oluyor ama daha 4+0 de başladı
Italyana gitmeye karar verdik zaten canim. Diger arap kadini bir arkadasim onermisti bana , cok iyi bir doktor diye. Ben de pek kadin doktordan yana degilim aslinda.simdi ön yargili olmak istemem, ama hayatimda iki kere arap doktora gittim, ikiside bayandi, birdaha gitmem ben...dedigim gibi kesinlikle araplara karsi birsey hissettigimden degil, ama elleri okadar kaba ki, hic duygusallik yok, acimiyorlar hic bi sekilde...ondan ben olsam italyana kosardim :))
varsin girmesin esin yaninda, yeterki sorun cikarmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?