- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.101
benim eşimde eskiden çok değişik olurdu normal kontrole felan gidince hastaneye
bilemiyor insan kadın mı erkek mi gelecek diye
anlata anlata anladı sonunda şimdi sorun yapmıyor ama rahatsız da oluyor hissediyorum bişey demese de
şuan ki doktorum bayan çok işinin ehli
konuşmayı anlatmayı çok seven bi kadın
sayesinde de bebegimize kavuştuk o artık bizimle
kadına gideli rahattık
özel doktor her randevu para veriyorum o kadar mutlu ayrılıyorum ki fazla bile veresim geliyor
Kizlar beni burda kiskandirmayin. Benim hic belirtim yok. Hala bekliyorum ben belirtiler icin.
diger ülkeleri bilemem canim, ama bende özele gittim bu tedavide hep, öyle bi fark ediyorki, insan üzülüyor, ben 19 yasindan beri calisiyorum, sigortam ödeniyor, insan sigortasindan bisiler bekliyor, ama malesef artik hersey parayla, saglikta, ilgi anlayis hele...
ben ilk amaliyatimi öyle oldum adamin bana davranisini anlatmistim, ikinci endometriosis amaliyatinda özeldeydim, allahim adam her 2 saate geliyordu nasilsin napiyorsun diye, bi gün hatta yurtdisina gitmesi gerekiyordu, kac kere özür diledi, ve ordan kac kere aradi nasilsin diye...
Kizlar beni burda kiskandirmayin. Benim hic belirtim yok. Hala bekliyorum ben belirtiler icin.
Hos geldiniz aramiza. Insallah tedavinizden olumlu sonuc alirsiniz. Ben de kesinlikle sag ari sutunun yumurtalara faydasini oldugunu dusunuyorum. Ben hap olarak kullandim. Transferden sonra biraktim kullanmayi ama . Cok sukur ben positifi gordum. Insallah sizlerin tedavileri de guzel sonuclanir.Selam arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsunşimdiden. Ben Almanya’da yaşıyorum ama tüp bebek tedavimi İzmir’de yapıyorum . Almanya’da üç başarısız aşılama , İzmir’de 1 opu yapıldı ama yumurta döllenmedi . Benim yaşım 44 o nedenle sağlıklı yumurta elde etmek sıkıntılı maalesef . Almanya’da yaştan dolayı sigorta karşılamıyor bizde Türkiye’de devam edelim dedik , malum Türkiye’ye tüp bebek konusunda daha başarılı .
Neyse , tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlara bir tavsiyem var SAF ARI SÜTÜ , BAL , POLEN tüketin bunlar yumurtaların gelişmesine destek oluyor . Tüp bebek tedavisine başlamadan en az iki , üç ay önce başlanması çok faydalı ve yumurta sizden alınmadan en az bir hafta önce bırakın , yumurta transferinden sonra tekrar başlayın , yalnız alerjisi olanlar tüketmesin . KK . Da bir grup var ben oradaki arkadaşlardan öğrendim 40 yaşında hamile kalmaya çalışanlar grubu . Orada bu konuda çok tecrübeli arkadaşlar var sagolsunlar çok yardımcı oldular.
Selam arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsunşimdiden. Ben Almanya’da yaşıyorum ama tüp bebek tedavimi İzmir’de yapıyorum . Almanya’da üç başarısız aşılama , İzmir’de 1 opu yapıldı ama yumurta döllenmedi . Benim yaşım 44 o nedenle sağlıklı yumurta elde etmek sıkıntılı maalesef . Almanya’da yaştan dolayı sigorta karşılamıyor bizde Türkiye’de devam edelim dedik , malum Türkiye’ye tüp bebek konusunda daha başarılı .
Neyse , tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlara bir tavsiyem var SAF ARI SÜTÜ , BAL , POLEN tüketin bunlar yumurtaların gelişmesine destek oluyor . Tüp bebek tedavisine başlamadan en az iki , üç ay önce başlanması çok faydalı ve yumurta sizden alınmadan en az bir hafta önce bırakın , yumurta transferinden sonra tekrar başlayın , yalnız alerjisi olanlar tüketmesin . KK . Da bir grup var ben oradaki arkadaşlardan öğrendim 40 yaşında hamile kalmaya çalışanlar grubu . Orada bu konuda çok tecrübeli arkadaşlar var sagolsunlar çok yardımcı oldular.
Aynen canim , bebisim benim ile olsun yeter . 8 gunum kaldi keseleri gormek icin. Ben sabirsizlikla bekliyorum. Onu veya onlari gormek icin.kız olsun aman bulantin olmasın bebiş seninle olsunda :)))
Aynen canim , bebisim benim ile olsun yeter . 8 gunum kaldi keseleri gormek icin. Ben sabirsizlikla bekliyorum. Onu veya onlari gormek icin.
Teşekkür ederim, inşallah sağlıkla kucağına alır . Bana Almanya’da yanlış tedavi uyğulandığı için iki yıl kaybettim bizim yaşlarda bunlar önemli şeyler o nedenle Türkiye de devam ediyorum.Hoşgeldin aramıza Abla
umarım istediğin sonucları türkiye de alırsın bebisine kavuşuyorsun
benim halam Almanyada yaşıyor ve 3 kez orda 3 kez tr de tüp bebek denedi ve son sefer de şuan seninle aynı yaşta gebe kaldı 4 ay sonra da oğulları olacak 2 tane Allah nasip ederse
umarım yeteri kadar yumurta oluşur ve bebeginize kavuşursunuz
Canim ultrasound haftaya cuma. Yarin yine kan testi icin gidecegim. Haftaya Cuma bebisimi bir gorsem varsin belirti olmasin. Sabirsizlikla bekliyorum ultrasound gununun gelmesini.senin yarin ultrasoundun yok mu? direk belirti orda belli olcak insallah
Ben hala ikiz dıyom cok istıyom senın için bunu ondan heraldeAynen canim , bebisim benim ile olsun yeter . 8 gunum kaldi keseleri gormek icin. Ben sabirsizlikla bekliyorum. Onu veya onlari gormek icin.
çok farkediyor canım evet diğerleri baştan atıyor gibi
benim şansım eskiden beri gidiyorum bu doktora ve tüp bebek uzmanı olduğunu sonradan öğrendim
şükür tedavi sonuç verdi salıyı 4 gözle bekliyorum
aslında doktorumla çok maillesiyorux
mail yazsam mı 3 idrar testi pozitif ve kanda 43 cıktı diye :)))
Hoşbuldum , ben saf arı sütü olarak tüketiyorum . Türkiye’den getirmiştim ama bitti Amazon’da buldum bugün geliyor kullanmaya devam edicem . Seninde tedavin hayırlı olsun.Hos geldiniz aramiza. Insallah tedavinizden olumlu sonuc alirsiniz. Ben de kesinlikle sag ari sutunun yumurtalara faydasini oldugunu dusunuyorum. Ben hap olarak kullandim. Transferden sonra biraktim kullanmayi ama . Cok sukur ben positifi gordum. Insallah sizlerin tedavileri de guzel sonuclanir.
Canim ultrasound haftaya cuma. Yarin yine kan testi icin gidecegim. Haftaya Cuma bebisimi bir gorsem varsin belirti olmasin. Sabirsizlikla bekliyorum ultrasound gununun gelmesini.
Merhaba arkadaşım . Bende Reihene yaşıyorum , inşallah seninde Tatavin sonuç verir hayırlısı ile.Asmin lena hoşgeldın canım aramıza benimle yasdas bırı cıktı sonunda bende almanya hannoverde yasıyom işallah izmir sana uğur getirir bebişlerinle dönersın allahın izniyle:)
Canim ya cok sukur positifi gordum ama, positifi gormekle insan rahatlayamiyormus onu ogrendim Canim . Herhangi bir belirti bekliyorum bebegimin benim ile olduguna dair. Kesinlikle kotu dusunmek istemiyorum ama icimde hep bir korku var canim. Ultrasound da gordukten sonra biraz daha rahatliyacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?