Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sen onları doğurmadan rahat etmessın hıhhhhh suraya yazıyom canımıniçi senı tsnıyom önce kan dedın şimdi ulrason hadı hadııııııııı ben bılmem mi arkadasımı:) ama hakverıyom sonunaaaaaa kadar arkadasım bunuda bıl bende aynısını yaşardım heralde

Benim esim girmek istemedi, ne kadar doktor olsa da adamin biri alttan bakacak, bir seyler yapacak ben de orda olup izleyecegim hemi diyor. Kapinin onunde bekledi, doktor ciktiktan sonra iceri girdi. Beraber bekledik odada 20dk.
Şimdi size birşey anlatayımda gülün ben hatırladıkça gülüyorum.

Son 3 tedavime kadar hep kadın doktorlara gidiyordum. En son eşim dedi ki, ben kadın doktor takıntımdan vazgeçtim, iyi olsunda kadın erkek farketmez dedi ve doktorumu bulduk. Şubat ayında gittik ve ben hiç erkek dr a muayene olmamışım, birde çatal denen koltukta kasıyorum kendimi. Bu arada doktorun muayenehanesi 2 bölümlü, bir odada masası ve ultrason normal sedyede muayenesi var, diğerinde çatalda muayene ve yine ultrason var. Neyse ilk çatalda muayene için çıktım, önce elle muayene etti ve ben öyle kastım ki kendimi, speklumu taktı. Benim rahmim dönükmüş onu düzeltti, o ara ben eşim gelsin dediğimi hatırlıyorum. Gözümü açtığımda, herşey meydanda. Bir bacağım profun omuzunda, diğeri eşimin. Kolumda tansiyon aleti, asistan tansiyonumu ölçüyor. Kendime geldiğimde prof elinde tuzlu ayranla geldi. Çok korkuttun beni Yasemin hanım dedi ve diğer odaya çağırdı. Orda sedyede muayene yaparken eşim çıkacaktı, doktorum çıkmayın dedi. Eşimin yanında alttan ultrasonla bakıldı, ama eşim kıpkırmızı.
Eve dönerken eşim doktorunda, asistanında, kendisininde çok korktuğunu söyledi.

Artık her muayenem eşimin yanında yapılıyor, alıştı o da

Ay çok sevindim senin adına inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana. Okurken bile çok heyecanlandım.

Senın kocaaaaaada benımkı gıbı desene benımkı her muayene de vardır ben iyi olduğunu düşünüyorum bunun aynı kafadayız be yasminim bu arada cok acıdımı kızzzzzzzzzzzz

Ahhhhh cok düşük benımkı hep 9-6 dır ama ben alıstım düşük tansıyona dınlen canım benim ya neden oldu acebbbbbb bırden bıre
Regl sancım vardı ve kanamamın en yoğun olduğu gün bugün ondan sebep sanırım. Şimdi yemeklerim pişti, devrildim tv karşısına. Eşime de dedim, bir süre benden birşey isteme de kendime geleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…