- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.121
Merhaba arkadaşım . Bende Münster Rheine de yaşıyorum , inşallah seninde Tatavin sonuç verir hayırlısı ile.
Sen onları doğurmadan rahat etmessın hıhhhhh suraya yazıyom canımıniçi senı tsnıyom önce kan dedın şimdi ulrason hadı hadııııııııı ben bılmem mi arkadasımı:) ama hakverıyom sonunaaaaaa kadar arkadasım bunuda bıl bende aynısını yaşardım heraldeCanim ya cok sukur positifi gordum ama, positifi gormekle insan rahatlayamiyormus onu ogrendim Canim . Herhangi bir belirti bekliyorum bebegimin benim ile olduguna dair. Kesinlikle kotu dusunmek istemiyorum ama icimde hep bir korku var canim. Ultrasound da gordukten sonra biraz daha rahatliyacagim.
Şimdi size birşey anlatayımda gülünBenim esim girmek istemedi, ne kadar doktor olsa da adamin biri alttan bakacak, bir seyler yapacak ben de orda olup izleyecegim hemi diyor. Kapinin onunde bekledi, doktor ciktiktan sonra iceri girdi. Beraber bekledik odada 20dk.
Ay çok sevindim senin adına inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana. Okurken bile çok heyecanlandım.Merhaba canlar geldım:) bebişlerımi aldım allahın izniyle beklemeye baslıyom:) yavvvvv benım bi çiş maceram oldu afedersiniz sınır olsum üç kere çişe çıktım ya korktum doktor da çişle bebekler düşmez korkma dedı ıkınma yeteryınede sinir oldum tabı allahım bilir gerisini hersey yolunda ve harıka dedı doktor gerisi allahın işi canlar:)
Hadi canım allah gönlünüze göre versin inşAllah hayırlısıyla güzel haberlerini alırızEki Görüntüle 2079311 Benim bebişlerteyzelerıiiiii
Senın kocaaaaaada benımkı gıbı desene benımkı her muayene de vardır ben iyi olduğunu düşünüyorum bunun aynı kafadayız be yasminim bu arada cok acıdımı kızzzzzzzzzzzzŞimdi size birşey anlatayımda gülünben hatırladıkça gülüyorum.
Son 3 tedavime kadar hep kadın doktorlara gidiyordum. En son eşim dedi ki, ben kadın doktor takıntımdan vazgeçtim, iyi olsunda kadın erkek farketmez dedi ve doktorumu bulduk. Şubat ayında gittik ve ben hiç erkek dr a muayene olmamışım, birde çatal denen koltukta kasıyorum kendimi. Bu arada doktorun muayenehanesi 2 bölümlü, bir odada masası ve ultrason normal sedyede muayenesi var, diğerinde çatalda muayene ve yine ultrason var. Neyse ilk çatalda muayene için çıktım, önce elle muayene etti ve ben öyle kastım ki kendimi, speklumu taktı. Benim rahmim dönükmüş onu düzeltti, o ara ben eşim gelsin dediğimi hatırlıyorum. Gözümü açtığımda, herşey meydanda. Bir bacağım profun omuzunda, diğeri eşimin. Kolumda tansiyon aleti, asistan tansiyonumu ölçüyor.Kendime geldiğimde prof elinde tuzlu ayranla geldi. Çok korkuttun beni Yasemin hanım dedi ve diğer odaya çağırdı. Orda sedyede muayene yaparken eşim çıkacaktı, doktorum çıkmayın dedi. Eşimin yanında alttan ultrasonla bakıldı, ama eşim kıpkırmızı.
Eve dönerken eşim doktorunda, asistanında, kendisininde çok korktuğunu söyledi.
Artık her muayenem eşimin yanında yapılıyor, alıştı o da
Darısı basına canımıniçi işallah senin içinde böle heycanlancaz:)Ay çok sevindim senin adına inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana. Okurken bile çok heyecanlandım.
Bugünden beri iyi değilim canım, başım çok dönüyor ve yaprak gibi titriyorum. kayınpederim tansiyonumu ölçünce anladık sebebini, 90-57 tansiyon.
Amin allah razı olsun canımıniçi:) allahım senınde tosununa sağlık versın bır avazda doğur işallah:) kız tosuncuk baya zorlucakkkk doğumdaaaaaa allahım yârdım etsın:)Hadi canım allah gönlünüze göre versin inşAllah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız
Ay inşallah. Şuan öyle bi sevinç girdi ki içime anlatamam bebislerin tutunacak inşallah mutlu gün için sabırsızlıkla bekliycez.Darısı basına canımıniçi işallah senin içinde böle heycanlancaz:)
Acı yoktu canım, stresten ve kasmaktan bayılmışım.Senın kocaaaaaada benımkı gıbı desene benımkı her muayene de vardır ben iyi olduğunu düşünüyorum bunun aynı kafadayız be yasminim bu arada cok acıdımı kızzzzzzzzzzzz
Ahhhhh cok düşük benımkı hep 9-6 dır ama ben alıstım düşük tansıyona dınlen canım benim ya neden oldu acebbbbbb bırden bıreBugünden beri iyi değilim canım, başım çok dönüyor ve yaprak gibi titriyorum. kayınpederim tansiyonumu ölçünce anladık sebebini, 90-57 tansiyon.
ayni benim gibisinsuan cok güldüm, bende her agrimi sizimi yaziyorum asistanlara onlarda doktora iletiyor :)
araniz iyise, neden olmasin :)
Uyyyyyyy yerim senı :) allahım duysun sesını canımıniçiAy inşallah. Şuan öyle bi sevinç girdi ki içime anlatamam bebislerin tutunacak inşallah mutlu gün için sabırsızlıkla bekliycez.
Regl sancım vardı ve kanamamın en yoğun olduğu gün bugün ondan sebep sanırım. Şimdi yemeklerim pişti, devrildim tv karşısına.Ahhhhh cok düşük benımkı hep 9-6 dır ama ben alıstım düşük tansıyona dınlen canım benim ya neden oldu acebbbbbb bırden bıre
Bugünden beri iyi değilim canım, başım çok dönüyor ve yaprak gibi titriyorum. kayınpederim tansiyonumu ölçünce anladık sebebini, 90-57 tansiyon.
Benimki yerlerde sürünüyor olsam seslenır vallahhhhRegl sancım vardı ve kanamamın en yoğun olduğu gün bugün ondan sebep sanırım. Şimdi yemeklerim pişti, devrildim tv karşısına.Eşime de dedim, bir süre benden birşey isteme de kendime geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?