- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.141
Yatmadan şunu şunu şunu verde öyle devir totonu dedi canım benimkideBenimki yerlerde sürünüyor olsam seslenır vallahhhh
Canım o hiç geçmiyo.. sonra da bi dahaki ultrason gelsin diye bekliceksin. Sürekli iyi mi acaba diye düşünüyor insan.. ben de öyleyim ama kendimi sıkmadan olumlu olarak hepCanim ya cok sukur positifi gordum ama, positifi gormekle insan rahatlayamiyormus onu ogrendim Canim . Herhangi bir belirti bekliyorum bebegimin benim ile olduguna dair. Kesinlikle kotu dusunmek istemiyorum ama icimde hep bir korku var canim. Ultrasound da gordukten sonra biraz daha rahatliyacagim.
HehheAmin allah razı olsun canımıniçi:) allahım senınde tosununa sağlık versın bır avazda doğur işallah:) kız tosuncuk baya zorlucakkkk doğumdaaaaaa allahım yârdım etsın:)
Ahandaaaaa belirtiiiii isteyen alsın:)DilanBoran alooo hatun nerdesinnnn nerdesinnnnnn, belirtim yok diyen hatun, sen kahvalti yapiyorum yazdin gittin ben burda mesajlara dönemiyorum kusmaktannnnnnnnn, istermisinnnn biraziniiiii...
ay yine fena oldum ben....
Ahandaaaaa belirtiiiii isteyen alsın:)
Oyyyy kıyamammm ne dıyım allahım yardım etsın canım benim ya:) azcık kaldı dayan bebeğimbide is yerinde sessiz kusmak nedir bilirmisin hurisimmmm :) bi yandan kusuyorum bi yandan sifon cekiyorum....
İşallah canım benım:) tosunummmmm benım:) ayyyy bıde doğacaklar resımlerını atcanız buraya resımden sevcez onları allahın izniyleHehheOlsunn gelsin de o razıyım ben her türlü acısına da tatlısına da
yasminsay cıktın o telin üstüne tansıyonun oynadı azcık rahat dursan bacım bıde bızıde alet ettın hepimiz telde cambazlık yapıyoz:)
Hahhaha Aynen . Ben o bebisi kucagima almadan rahat edemeyecegim galiba. Bizler gibi gec bulunca, insan kendini ruyadaymis gibi hissediyor. Benim de icimden hep 2 taneymis gibi geciyor ama birinide de raziyim. Yeter ki saglikli olsun. (Lar) B bebekborn kiyamam sana canim ya . Ben suan yemeklerin tadini cikartiyorum ama senden az da olsa biraz belirti alabilirim ama.Sen onları doğurmadan rahat etmessın hıhhhhh suraya yazıyom canımıniçi senı tsnıyom önce kan dedın şimdi ulrason hadı hadııııııııı ben bılmem mi arkadasımı:) ama hakverıyom sonunaaaaaa kadar arkadasım bunuda bıl bende aynısını yaşardım heralde
İnşallahh rabbim o günleri de gösterir abblamİşallah canım benım:) tosunummmmm benım:) ayyyy bıde doğacaklar resımlerını atcanız buraya resımden sevcez onları allahın izniyle
Hahhaha Aynen . Ben o bebisi kucagima almadan rahat edemeyecegim galiba. Bizler gibi gec bulunca, insan kendini ruyadaymis gibi hissediyor. Benim de icimden hep 2 taneymis gibi geciyor ama birinide de raziyim. Yeter ki saglikli olsun. (Lar) B bebekborn kiyamam sana canim ya . Ben suan yemeklerin tadini cikartiyorum ama senden az da olsa biraz belirti alabilirim ama.
Oooo allahın izniyle bugün gıbı sen içini rahat tut hersey güzel olcak allahın izniyle:) güzelim benim:)İnşallahh rabbim o günleri de gösterir abblam
Damdan atlasam, atlayacak mısınız canım benimyasminsay cıktın o telin üstüne tansıyonun oynadı azcık rahat dursan bacım bıde bızıde alet ettın hepimiz telde cambazlık yapıyoz:)
Hani bız yoldastık hanı biz can dosttuk hııııııııııDamdan atlasam, atlayacak mısınız canım benim
Hani bız yoldastık hanı biz can dosttuk hııııııııııatlarım atlarım daaaaa cok yüksek olmasınnn lütfen bi hamile kalim sonra kafa üstü bile atarım kendımı söz
Tesşekkür ederim tatlım. Yakın zamanda bir doktora gidip konu hakkında ayrıntılı bilgi almayı planlıyoruz. Umarım her isteyen bebeğine en kısa sürede ulaşır.Hoşgeldın canım keske elimizden gelen bişey olsa ama bılmiyoruz etrafında dil bılen bırınden yardım alsan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?