- 26 Temmuz 2007
- 117
- 89
- 298
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.161
Haklisin tatlim. Fakat burada hic tanidigimiz yok. Doktora bizzat gidip kendimiz sormayi planliyoruz. Aklimiza yatmazsa da Turkiye’de yaptiririz diye konustuk esimle.L leylaorhan
hoşgeldin canım aramıza
es dost akraba birileri varsa al yanına bi merkeze gidin broşür felan verirler
S.a ya rahim.krampi gibu bi şey giriyor çok şiddetli beni 2-5 dk mahfediyor hareket edemiyorum . Bu şekilde ağrısı olan var mı?
Haklisin tatlim. Fakat burada hic tanidigimiz yok. Doktora bizzat gidip kendimiz sormayi planliyoruz. Aklimiza yatmazsa da Turkiye’de yaptiririz diye konustuk esimle.
Seda sayan gıbııııııı sölimmmm dur. Bendeeeee senıııııııııııı canoommmmAnca gebe kalmışsın ve o halinle mi atlayacaksın seviyorum kız seni
Seda sayan gıbııııııı sölimmmm dur. Bendeeeee senıııııııııııı canoommmmsevgılım yazsam vallahhhh yanlış anlarlar
Seda sayan gıbııııııı sölimmmm dur. Bendeeeee senıııııııııııı canoommmmsevgılım yazsam vallahhhh yanlış anlarlar
Ya sen var dedin ama sanki basit gibi dedin. Bnm baya şiddetli oluyor gece uyandırıyor o derece. Bugün ulasalm ddk doktora ama ulaşamadık. Assistana inş ulaşabilirizbende vardı kısa süreli sancılar ama şuan yok pek kasık ağrısı
hatice-yakup sende uykucu oldun tahmınımce sen uyucan büyücennnnn abasııııııııı:)
Ya sen var dedin ama sanki basit gibi dedin. Bnm baya şiddetli oluyor gece uyandırıyor o derece. Bugün ulasalm ddk doktora ama ulaşamadık. Assistana inş ulaşabiliriz
Susam tanesi iyi olsunda, yat annesi.yatıyorum çılgınlar gibi yerimden kalkasim da yok
12 saat deliksiz uyku ne güzel biseymiş :)))))
Ohhhhh yarasın bendeeeee uykusuz her gece sarkısını sölemeye baslıcam sonıc alana kadar uyu bebişim uyu uyuda koca göbüşlü ol işallah:)yatıyorum çılgınlar gibi yerimden kalkasim da yok
12 saat deliksiz uyku ne güzel biseymiş :)))))
Susam tanesi iyi olsunda, yat annesi.
Ohhhhh yarasın bendeeeee uykusuz her gece sarkısını sölemeye baslıcam sonıc alana kadar uyu bebişim uyu uyuda koca göbüşlü ol işallah:)
Malesef bnm ki değişik bi şey. O yüzden bu tarz bi ağrı yaşayan var mı diye soruyorum.gaz sancısı da var gibi. Sanki daha çok östrojen ilacı ve fitil koyunca daha çok oluyor gibidayanamicak kadar değildi yok canım aynen sızıydı sanci degildi yani
Malesef bnm ki değişik bi şey. O yüzden bu tarz bi ağrı yaşayan var mı diye soruyorum.gaz sancısı da var gibi. Sanki daha çok östrojen ilacı ve fitil koyunca daha çok oluyor gibi
Günümüz zaten paralel snnle. Valla afedersin gaz yapabilmek bi nimetmisgaz bende aşırı derece de vardı canım
Canan m bana da oldu iki defa. Hatta uykumdan uyandirdi. Endiselenmistim acaba yanlis hareket mi yaptim, gece kendimi cok mu kastim diye. Ama dedigin gibi bir kac dakika sonra sizisi kaliyor ama agrisi geciyor. Merak etme insallah bebisin sana tutunuyordur.Ya sen var dedin ama sanki basit gibi dedin. Bnm baya şiddetli oluyor gece uyandırıyor o derece. Bugün ulasalm ddk doktora ama ulaşamadık. Assistana inş ulaşabiliriz
Umarim öyle dir. Yani gören doğuruyorum sanr. Çok şiddetli öleceğim saniyorum ağrıdan.snn pozitif miydiCanan m bana da oldu iki defa. Hatta uykumdan uyandirdi. Endiselenmistim acaba yanlis hareket mi yaptim, gece kendimi cok mu kastim diye. Ama dedigin gibi bir kac dakika sonra sizisi kaliyor ama agrisi geciyor. Merak etme insallah bebisin sana tutunuyordur.
Evet canim . Ben positif I gordum. Hatta 4 gun once de oyle bir agrim oldu. Sonra geciyor. Insallah sen de positifi gorursun canim.Umarim öyle dir. Yani gören doğuruyorum sanr. Çok şiddetli öleceğim saniyorum ağrıdan.snn pozitif miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?