Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşallah canım benim burda randevular gerçekten çok uzun . Beni on çok yoran da randevu günleri oldu . Bir ay boyunca bi reçete için bekle dur . Çok yorucu gerçekten . İnşallah başlatırlar seni fazla beklemezsssin . Çorba yaptım teyzesi pek bi şımarık yemiyor Ama patlamış mısır yiyor şuna bu nasıl iş anlamadım

B bebekborn canım ben ancak yazabiliyorum. Hiç giremedim yine bugun kızlar ben. İşlerim çoktu bugün.baya da ilerlemiş sayfalar okuyamadım daha. Bir tek B bebekborn
Bir de beni de listeye ekleyebilirmisin @bebekborn canım.

İsim/Nickname: Aveline
Yaşadığı şehir/ülke: A.B.D
Tedavi gördüğü şehir/ülke :İzmir
Sorun: AMH düşüklüğü
Kaçıncı deneme: 3. Deneme olucak
Olumlu/olumsuz: belli değil
Tedavi planı: Havuz yöntemiyle yumurta toplanıp embriyo biriktirilecek

Canim benim hayırlı olsun inşalalh sağlıkla tutunsun bebişlerin sana
Transferden çıkınca sanırım herkeste aynı psikoloji oluyor

Merhaba hoşgeldiniz aramıza.ben de Amerikada yaşıyorum ama aynı sizin gibi tedavi için izmire geldim. İki negatif denemem var. Benim de problemim amh düşüklüğü. Havuz yöntemiyle 4 tane yumurta toplandı. 2 defa transfer yaşadım olmadı maalesef. Bu arada gidip geliyorum tabi abd ye belli aralıklarla. O arada zaman geçip gidiyor.ben de aralığın 3 ünde yeni geldim yeniden başlamak için. tedaviye sıfırdan başlıycam.adetim gelsin diye bekliyorum hemen gidicem doktora. İzmirde tedavi görücem demişsiniz dikkatimi çekti tabiki hemen, nerde tedavi görüceksiniz sakıncası yoksa eğer tabi söyleyebilirmisiniz?ya da başladınızmı tedaviye?

Tatlım ya sen şimdi bol bol ağlarsın zaten transferin etkisiyle :) ben zaten ağlıyorum uykusuz geceler son bulacak inşalah inşalah canım sende sağlıkla hamile kal. İnş
Biraz ondan bırazda hepinizi cok seviyorum günlerdır yasadıklarını okuyorum ve senın cok hakettıgnı düşünüyorum canım bırazda ondan duygusal oluşum allah kuzunaaaa ve gelcek bebişe sağlık versın işallah güzel güzel büyüsünler işallah

Canımsın çok teşekkür ederim benimde bu koşturmacanın içinde hiç umudum yoktu . Bugün bile sabahtan beri dışarlardayım saatlerdir ayaktaydım . Şimdi ne yemeği yapacağımı düşünüyorum. Rabbim nasip etsin yeterki inşallah güzel devam eder

Bende inşallah öyle diliyorum ocak ayı için
Yaza kadar demişlerdi ama inşallah hemen başlarım

Ee çocuk bu istediğini Yicek işine gelince :))) afiyet bal şeker olsun iyi oldu ama dilimi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…