- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.181
İnşallah canım benim burda randevular gerçekten çok uzun . Beni on çok yoran da randevu günleri oldu . Bir ay boyunca bi reçete için bekle dur . Çok yorucu gerçekten . İnşallah başlatırlar seni fazla beklemezsssin . Çorba yaptım teyzesi pek bi şımarık yemiyor Ama patlamış mısır yiyor şuna bu nasıl iş anlamadımBen iyiyim canım aynı beklemedeyim ocaktaki randevumu Özakman tahlil sonuçlarını götürecek herhalde Ozaman karar vericekler ..bekliyorum ama sıkıldım beklemekten biran önce başlamak istiyorum küçücük canım benim yaaa çok geçmiş olsun çorba falan belki daha kolay olur ama çokta sıcak olmasın en azından hemen yutabilir :))
Au çok net belli oluyor hadi gözün aydın. Inşallah değerin de çok güzel çıkar.Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Umarim inş ya. Acıma degsin çok cnm yandı bugünlerdeEvet canim . Ben positif I gordum. Hatta 4 gun once de oyle bir agrim oldu. Sonra geciyor. Insallah sen de positifi gorursun canim.
Ağlıyasım geldıııııııı cok sevındım tatlımmmmm hamişsın darısı basımaaaa ayyyyEki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Gebesin canım, gözün aydın olsun.Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Canim benim hayırlı olsun inşalalh sağlıkla tutunsun bebişlerin sanaMerhaba canlar geldım:) bebişlerımi aldım allahın izniyle beklemeye baslıyom:) yavvvvv benım bi çiş maceram oldu afedersiniz sınır olsum üç kere çişe çıktım ya korktum doktor da çişle bebekler düşmez korkma dedı ıkınma yeteryınede sinir oldum tabı allahım bilir gerisini hersey yolunda ve harıka dedı doktor gerisi allahın işi canlar:)
Selam arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsunşimdiden. Ben Almanya’da yaşıyorum ama tüp bebek tedavimi İzmir’de yapıyorum . Almanya’da üç başarısız aşılama , İzmir’de 1 opu yapıldı ama yumurta döllenmedi . Benim yaşım 44 o nedenle sağlıklı yumurta elde etmek sıkıntılı maalesef . Almanya’da yaştan dolayı sigorta karşılamıyor bizde Türkiye’de devam edelim dedik , malum Türkiye’ye tüp bebek konusunda daha başarılı .
Neyse , tüp bebek tedavisinde olan arkadaşlara bir tavsiyem var SAF ARI SÜTÜ , BAL , POLEN tüketin bunlar yumurtaların gelişmesine destek oluyor . Tüp bebek tedavisine başlamadan en az iki , üç ay önce başlanması çok faydalı ve yumurta sizden alınmadan en az bir hafta önce bırakın , yumurta transferinden sonra tekrar başlayın , yalnız alerjisi olanlar tüketmesin . KK . Da bir grup var ben oradaki arkadaşlardan öğrendim 40 yaşında hamile kalmaya çalışanlar grubu . Orada bu konuda çok tecrübeli arkadaşlar var sagolsunlar çok yardımcı oldular.
Tatlım ya sen şimdi bol bol ağlarsın zaten transferin etkisiyle :) ben zaten ağlıyorum uykusuz geceler son bulacak inşalah inşalah canım sende sağlıkla hamile kal. İnşAğlıyasım geldıııııııı cok sevındım tatlımmmmm hamişsın darısı basımaaaa ayyyy
Sağol canım benimGebesin canım, gözün aydın olsun.
Biraz ondan bırazda hepinizi cok seviyorum günlerdır yasadıklarını okuyorum ve senın cok hakettıgnı düşünüyorum canım bırazda ondan duygusal oluşum allah kuzunaaaa ve gelcek bebişe sağlık versın işallah güzel güzel büyüsünler işallahTatlım ya sen şimdi bol bol ağlarsın zaten transferin etkisiyle :) ben zaten ağlıyorum uykusuz geceler son bulacak inşalah inşalah canım sende sağlıkla hamile kal. İnş
Günümüz zaten paralel snnle. Valla afedersin gaz yapabilmek bi nimetmis
Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Canımsın çok teşekkür ederim benimde bu koşturmacanın içinde hiç umudum yoktu . Bugün bile sabahtan beri dışarlardayım saatlerdir ayaktaydım . Şimdi ne yemeği yapacağımı düşünüyorum. Rabbim nasip etsin yeterki inşallah güzel devam ederBiraz ondan bırazda hepinizi cok seviyorum günlerdır yasadıklarını okuyorum ve senın cok hakettıgnı düşünüyorum canım bırazda ondan duygusal oluşum allah kuzunaaaa ve gelcek bebişe sağlık versın işallah güzel güzel büyüsünler işallah
Evet canım inşallah hamileyim inşallah değerlerimde güzel olur transfer günü ile 9. Gün canım . Öğleden sonra yaptım sabah yapsam belki daha net çıkardı sanırımcanimmmmmm hamilesin.suan kaçıncı gündü kizzzzzzzzz ?????
Allahım nasil sevindim nasilllllllllllll :)))))))
Evet canım inşallah hamileyim inşallah değerlerimde güzel olur transfer günü ile 9. Gün canım . Öğleden sonra yaptım sabah yapsam belki daha net çıkardı sanırım
Bende inşallah öyle diliyorum ocak ayı içinİnşallah canım benim burda randevular gerçekten çok uzun . Beni on çok yoran da randevu günleri oldu . Bir ay boyunca bi reçete için bekle dur . Çok yorucu gerçekten . İnşallah başlatırlar seni fazla beklemezsssin . Çorba yaptım teyzesi pek bi şımarık yemiyor Ama patlamış mısır yiyor şuna bu nasıl iş anlamadım
Ayın 18i canım bugün laboratuvarın önğnden geçtim ama cesaret edemedim . İçim biraz rahatladı düşükte olsa :)aynen aynen bi kan vermeye git ben verdim rahatladım
hastane randevun ne zaman ????
Ayın 18i canım bugün laboratuvarın önğnden geçtim ama cesaret edemedim . İçim biraz rahatladı düşükte olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?