- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.201
İnşalalh canım benim yaza kadar beklemek zor olur 1 aylık randevu bile kafayı yedirtiyor günler geçmiyorBende inşallah öyle diliyorum ocak ayı için
Yaza kadar demişlerdi ama inşallah hemen başlarım
Ee çocuk bu istediğini Yicek işine gelince :))) afiyet bal şeker olsun iyi oldu ama dilimi biraz?
Eki Görüntüle 2079448 Julide ve boncuk :)@hatice-yakup
Canımsın ya tarifsiz duygular içindeyim hayalle gerçek arasındyım . Sanki bişey olavçcak bu büyü bozulacak gibi . Kızım bana göbek attırıyor zaten rahat durmuyor cadı Mısır'ı döktü koltuğa bide saklanıyor tabiki topladı hepsini :) bacağım gece uyutmadı şimdide öyle biraz dinlensem kendimi dinleye bilsem çok iyi gelecekrahatla rahatla cıkmış iste :)))))
prensese kardeş mı geliyor yada kardeşler
hadi kızlar göbek atalimmmmmm :))))))
Canımsın ya tarifsiz duygular içindeyim hayalle gerçek arasındyım . Sanki bişey olavçcak bu büyü bozulacak gibi . Kızım bana göbek attırıyor zaten rahat durmuyor cadı Mısır'ı döktü koltuğa bide saklanıyor tabiki topladı hepsini :) bacağım gece uyutmadı şimdide öyle biraz dinlensem kendimi dinleye bilsem çok iyi gelecek
Aaaa ben sana dedim hamilesin canim. Hayirli olsun, cok sevindim.Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Cok sevindim canım ben de. Darısı bizlere inşallah.Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Cok güzel haber bu canım.bir gün daha erken iyice kesinleşmiş olucakkizlar doktorum yazmis
beni tebrik ediyor ve çok iyi görünüyor dedi
salı günü gidecektim sen pazartesi gel kan için dedi :))))))))
daha da bi rahatladım
Cok güzel haber bu canım.bir gün daha erken iyice kesinleşmiş olucak
Beni m de ultrasound gunum ocak 2 ye alindi. Christmas dan dolayi
Eki Görüntüle 2079465 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yahu hiç bildirim gelmemiş bana bende sanıyorum ki grupta hiç konuşulmamış :) yaa ben yine duramadım... Şuan bi idrar testi yaptım... Bugün çok çok fazlaca farklı ağrılarım oldu. Göğüslerimde kasığımda belimde. Valla eşimde uyudu erkenden bende boşluğu buldum ve yine yeniden yaptım. Fakat şimdiye kadar yaptıklarımın en belirgini siz ne diyosunuz ?
Eki Görüntüle 2079465 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yahu hiç bildirim gelmemiş bana bende sanıyorum ki grupta hiç konuşulmamış :) yaa ben yine duramadım... Şuan bi idrar testi yaptım... Bugün çok çok fazlaca farklı ağrılarım oldu. Göğüslerimde kasığımda belimde. Valla eşimde uyudu erkenden bende boşluğu buldum ve yine yeniden yaptım. Fakat şimdiye kadar yaptıklarımın en belirgini siz ne diyosunuz ?
Olsun canım gec olsun guc olmasın.dert etme kendine. Geçer hemencik o zaman merak etme senBeni m de ultrasound gunum ocak 2 ye alindi. Christmas dan dolayi
Gözün aydın olsun Burcu’cum, Rabbim kucağında göstersin. Dünkü kanda hcg de çıkmayıp, idrarda çıkması garip sadece.Eki Görüntüle 2079465 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yahu hiç bildirim gelmemiş bana bende sanıyorum ki grupta hiç konuşulmamış :) yaa ben yine duramadım... Şuan bi idrar testi yaptım... Bugün çok çok fazlaca farklı ağrılarım oldu. Göğüslerimde kasığımda belimde. Valla eşimde uyudu erkenden bende boşluğu buldum ve yine yeniden yaptım. Fakat şimdiye kadar yaptıklarımın en belirgini siz ne diyosunuz ?
şuan transfer artı kaç canım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?