- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.221
Gözün aydın olsun Burcu’cum, Rabbim kucağında göstersin. Dünkü kanda hcg de çıkmayıp, idrarda çıkması garip sadece.
Ayın kaçında transfer olmuştun?Test günüm salı günü canım... Transfer + derken canım ??
Ayın kaçında transfer olmuştun?
V Veaskgittibizden
inşallah canım test pozitif
2. gün embyosu olması benim kafamı karıştırdı
inşallah salı günü kanda da çıkar güzel haberleri verirsin bizlere
Transferin 6sındaysa canım dün çıkmaması kanda normal bence çok erken baktırmışsın zaten. Anca yükseliyor olabilir. Yarından sonra tekrar yap idrar testini umarım koyulaşır canımİnşaAllah ablacım bilmiyorum ya kafam karıştı.kanda 5.0 çıkmıştı. Önceki yaptığım bütün idrarlarda sürekli böyle çıktımıştı sonuçEki Görüntüle 2079468
Evet canım... testte şuan pozitif gözüküyo ama bakalım salı günü belli olacak herşey... inşAAllah
Hcg salgılanmaya başlıyor demektir bu, dün sen bize negatif demiştin, gebelik değeri 5 ten başlıyor zaten. Fakat idrarda çok erken çıkması. İnşallah güzel güzel katlansın hcg değerin, hayırlı olsun canım.6 sında ablam
Transferin 6sındaysa canım dün çıkmaması kanda normal bence çok erken baktırmışsın zaten. Anca yükseliyor olabilir. Yarından sonra tekrar yap idrar testini umarım koyulaşır canım
Inşallah vardır canim. Salıya kadar eczanede test bırakmazsın sen bağımlı oldun.:))) ama bu defaki daha koyu çıkmış.İnşaAllah ablacım bilmiyorum ya kafam karıştı.kanda 5.0 çıkmıştı. Önceki yaptığım bütün idrarlarda sürekli böyle çıktımıştı sonuçEki Görüntüle 2079468
Hcg salgılanmaya başlıyor demektir bu, dün sen bize negatif demiştin, gebelik değeri 5 ten başlıyor zaten. Fakat idrarda çok erken çıkması. İnşallah güzel güzel katlansın hcg değerin, hayırlı olsun canım.
Inşallah vardır canim. Salıya kadar eczanede test bırakmazsın sen bağımlı oldun.:))) ama bu defaki daha koyu çıkmış.
Daha test gününe varmış 5 güzel bi değer 5 ve üzeri hamilelik sayiliyor bildiğim kadarıyla.Ben 5 i negatif diye biliyorum. Zaten sonucu görür görmez kağıdıda parçalayıp çöpe atmıştım dışardainşaAllah ablam Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin
Vallahi. O değil artık eczaneye gidip gebelik testi alabilirmiyim demeye utanır oldum... Gitmezsem sırf çekindiğimden
BendeV Veaskgittibizden gözün aydın canım ohhhhhh cok rahatladım vallahhhh canım:)
V Veaskgittibizden gözün aydın canım ohhhhhh cok rahatladım vallahhhh canım:)
Aynen bende karsılıklı tenıs oynar gıbı bı sen bı ben vurak dıcem bebiş varBendenasıl stres yapıyordum üzülüp gerilecek diye. Artık ohhhhh Burcu gelll kız, döveceğim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?