Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Gözün aydın olsun Burcu’cum, Rabbim kucağında göstersin. Dünkü kanda hcg de çıkmayıp, idrarda çıkması garip sadece.

İnşaAllah ablacım bilmiyorum ya kafam karıştı.kanda 5.0 çıkmıştı. Önceki yaptığım bütün idrarlarda sürekli böyle çıktımıştı sonuç

V Veaskgittibizden
inşallah canım test pozitif
2. gün embyosu olması benim kafamı karıştırdı
inşallah salı günü kanda da çıkar güzel haberleri verirsin bizlere

Evet canım... testte şuan pozitif gözüküyo ama bakalım salı günü belli olacak herşey... inşAAllah

İnşaAllah ablacım bilmiyorum ya kafam karıştı.kanda 5.0 çıkmıştı. Önceki yaptığım bütün idrarlarda sürekli böyle çıktımıştı sonuçEki Görüntüle 2079468
Transferin 6sındaysa canım dün çıkmaması kanda normal bence çok erken baktırmışsın zaten. Anca yükseliyor olabilir. Yarından sonra tekrar yap idrar testini umarım koyulaşır canım

Transferin 6sındaysa canım dün çıkmaması kanda normal bence çok erken baktırmışsın zaten. Anca yükseliyor olabilir. Yarından sonra tekrar yap idrar testini umarım koyulaşır canım

İnşaAllah canım. Yapıcam bakalım umarım koyulaşır... evet dün yaptırmam erkenden saçma oldu ama ben sabırsızı durduramadım kendimi maalesef

İnşaAllah ablacım bilmiyorum ya kafam karıştı.kanda 5.0 çıkmıştı. Önceki yaptığım bütün idrarlarda sürekli böyle çıktımıştı sonuçEki Görüntüle 2079468
Inşallah vardır canim. Salıya kadar eczanede test bırakmazsın sen bağımlı oldun.:))) ama bu defaki daha koyu çıkmış.

Ben 5 i negatif diye biliyorum. Zaten sonucu görür görmez kağıdıda parçalayıp çöpe atmıştım dışarda inşaAllah ablam Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin

Ben 5 i negatif diye biliyorum. Zaten sonucu görür görmez kağıdıda parçalayıp çöpe atmıştım dışarda inşaAllah ablam Allah razı olsun. Duanızı eksik etmeyin
Daha test gününe varmış 5 güzel bi değer 5 ve üzeri hamilelik sayiliyor bildiğim kadarıyla.

hatice-yakup senın içinde cok sevındım şekerım işallah böle güzel güzel devam eder tatlım:) @Dilan60 sıkma canını lütfen ben bıle testımı noel tatılı yüzünden baska bıyer bulup yapcam cok kızdım bugün ama napak bacım gec olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…