Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Haklısınız ablamda tedavi sürecinin başından bu yana yaşamış olduğum heyecanı bilseniz. Uyku hapı atsam test günü uyandırsalar dedim kendi kendime o derece duramıyodum yerimde

Sizide stres yaptıysam hakkınızı helal edin Sadece sizde değil kendi ailemde abLam annem kız kardeşim eşim Herkesi ayrı bi strese soktum bu dönem boyunca. Ben başlı başına bi stres zaten. Neyseki ramak kaldı...

Tatlımmm kızmadık ınan cok üzüldük bız bebişin için endişe duyduk streslı olman ıyı deil neyseeeeee oldu bıttı işallah bebişin göbüşünde gözün Aydın tatlımmm

Tatlımmm kızmadık ınan cok üzüldük bız bebişin için endişe duyduk streslı olman ıyı deil neyseeeeee oldu bıttı işallah bebişin göbüşünde gözün Aydın tatlımmm

İnşaAllah ablam inşaAllah Sen ne yaptın ablacım bayağı konuşma olmuş okuyamadım hepsini. Nasıl hissediyosun. Kaçtane transferin oldu

İnşaAllah ablam inşaAllah Sen ne yaptın ablacım bayağı konuşma olmuş okuyamadım hepsini. Nasıl hissediyosun. Kaçtane transferin oldu
Ikı tane canım bakalım allahın izniyle ne olcak beklicez görcez cok mutluyum ben bu bıle cok büyük bi mutluluk ınan :)

Valla bütün güclerimizi birlestirdik herkesten hayirli haberler geliyor elhamdülillah Hurihuri2013 inşallah sen de ablacım verceksin güzel haberler
Ayyyy işallah canım benim hamişşşşşlerın duası kabul olurmuş bana tosunla beraber bol bol dua et olurmu canım benim hepinizin bu güzel yürekli olusunu sevıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…