- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.241
Aynen bende karsılıklı tenıs oynar gıbı bı sen bı ben vurak dıcem bebiş var
Bendenasıl stres yapıyordum üzülüp gerilecek diye. Artık ohhhhh Burcu gelll kız, döveceğim seni
Aynen bende karsılıklı tenıs oynar gıbı bı sen bı ben vurak dıcem bebiş var
Daha test gününe varmış 5 güzel bi değer 5 ve üzeri hamilelik sayiliyor bildiğim kadarıyla.
Hadı hadı müjdemize sevınek canım benim:) cok mutlu oldumYaaaAma ne yapayım ilk defa bu kadar yaklaşmışkennn. Vede ilkk sizcede normal değil miiiii
Sabreden derviş muradına ermiş canımİnşaAllah canım... Son 4 günnn kalpten falan gitmezsem görücem inşaAllah
V Veaskgittibizden normalde bızıde stres yaptın beraber yasadık bütün gergınlığni sekerım ilk bugün test yapsaydın cok güzel olmazmıydı cok üzdün bızıde kendınıde tatlımmm senın için üzüldük
Tatlımmm kızmadık ınan cok üzüldük bız bebişin için endişe duyduk streslı olman ıyı deil neyseeeeee oldu bıttı işallah bebişin göbüşünde gözün Aydın tatlımmmHaklısınız ablamda tedavi sürecinin başından bu yana yaşamış olduğum heyecanı bilseniz. Uyku hapı atsam test günü uyandırsalar dedim kendi kendime o derece duramıyodum yerimde
Sizide stres yaptıysam hakkınızı helal edinSadece sizde değil kendi ailemde abLam annem kız kardeşim eşim Herkesi ayrı bi strese soktum bu dönem boyunca. Ben başlı başına bi stres zaten. Neyseki ramak kaldı...
Evet belli ayın 26 sında gidiyoruz .Selmaal25 ne zaman gıdıyon sekerım Türkiyeye tarıh bellımı
Tatlımmm kızmadık ınan cok üzüldük bız bebişin için endişe duyduk streslı olman ıyı deil neyseeeeee oldu bıttı işallah bebişin göbüşünde gözün Aydın tatlımmm
Tamam canım yazayım neler yazcaktık onu bi bulmam gerekmertugce35 canım sen listede yoksun galiba yazsan etıket yapıp bebekborn a yollasan tatlım tosununuuuuu sevdığimmmm:)
Ikı tane canım bakalım allahın izniyle ne olcak beklicez görcez cok mutluyum ben bu bıle cok büyük bi mutluluk ınan :)İnşaAllah ablam inşaAllahSen ne yaptın ablacım bayağı konuşma olmuş okuyamadım hepsini. Nasıl hissediyosun. Kaçtane transferin oldu
Ayyyy işallah canım benim hamişşşşşlerın duası kabul olurmuş bana tosunla beraber bol bol dua et olurmu canım benim hepinizin bu güzel yürekli olusunu sevıyomValla bütün güclerimizi birlestirdik herkesten hayirli haberler geliyor elhamdülillahHurihuri2013 inşallah sen de ablacım verceksin güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?