- 22 Temmuz 2017
- 45.748
- 135.336
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.261
Ben benımkiler yapışınca atsam olurmukiiiiiiii canommmm izin varmı banaBen başlıyorum göbek atmaya
Ben atarım senin yerine bacıımm, riske atmayalım.Ben benımkiler yapışınca atsam olurmukiiiiiiii canommmm izin varmı bana
Ohhhhhh yarasın vallahhhh bol bol gez tadını cıkar dınlen canının her istediğini yap zorlu ve heycanlı bi sürec baslıcak canım senın içinEvet belli ayın 26 sında gidiyoruz .
Sevıyom senı:) ben kocama bu kadar sevıyom demiyom vallahhhh
Ben atarım senin yerine bacıımm, riske atmayalım.
Aynen öyle hayırlısıyla bebişim tutunursa doğana kadar gidemem zaten .Ben ailemi çok ozledim bi görüp geleyim.Ohhhhhh yarasın vallahhhh bol bol gez tadını cıkar dınlen canının her istediğini yap zorlu ve heycanlı bi sürec baslıcak canım senın için
Bende cok özledim ama olurda bebişle tutunsada doktor izin verirse gıtmek istıyorum ben herseyi türkiyeden getirmek istiyorum canım:) hem anamda görsün kızını ölmeden görsek derler hep bi bebişim oldugnu ahhhhhhh şükür elhamdulillahAynen öyle hayırlısıyla bebişim tutunursa doğana kadar gidemem zaten .Ben ailemi çok ozledim bi görüp geleyim.
Yani bi sorun olacağını sanmam ama eşim bu konuda biraz telaşlı. Biz biletleri önceden almıştık zaten bana diyordu hep hamile kalırsan iptal ederim diye .Benim annemde hep der ölmeden senin evlâdın olduğunu göreyim çok istiyor inşallah nasip olur.Bende cok özledim ama olurda bebişle tutunsada doktor izin verirse gıtmek istıyorum ben herseyi türkiyeden getirmek istiyorum canım:) hem anamda görsün kızını ölmeden görsek derler hep bi bebişim oldugnu ahhhhhhh şükür elhamdulillah
Sana yasak göbek atmak bebiş var artık. Hepinizin yerine ben atarim siz dikkat edin.göbek atmalar başlamış bende geliyorum acılın bakiyimmmmm
doktorum da tebrik etti yaaaa gerisi tamamdır ins Allahın izniyle :)))))
Acınnnnnn ortayııııı döktür selmaaaaaaaaaaaaSana yasak göbek atmak bebiş var artık. Hepinizin yerine ben atarim siz dikkat edin.
Sana yasak göbek atmak bebiş var artık. Hepinizin yerine ben atarim siz dikkat edin.
Yok canım daha hazırlıyo bebekborn :) bilmiyorum cok mutluyum umutlu olmak istiyorum tarifsıiz bişey canım ya işallah bıtmez allahım izin verır devam etmesıne hayırlısıylaHurihuri2013 canımmmm liste nerdekinee ? Daha koyulmadı dimi?ben de bilgilerimi yazdım ama listeyi göremedim.
Bu arada nasıl hissediyorsun bakalım kendini?bebişlerinle berabersin artık
İşallah canım benim işallah:)Yani bi sorun olacağını sanmam ama eşim bu konuda biraz telaşlı. Biz biletleri önceden almıştık zaten bana diyordu hep hamile kalırsan iptal ederim diye .Benim annemde hep der ölmeden senin evlâdın olduğunu göreyim çok istiyor inşallah nasip olur.
Yok canım daha hazırlıyo bebekborn :) bilmiyorum cok mutluyum umutlu olmak istiyorum tarifsıiz bişey canım ya işallah bıtmez allahım izin verır devam etmesıne hayırlısıyla
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCok sevindim canım ben de. Darısı bizlere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?