Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen öyle hayırlısıyla bebişim tutunursa doğana kadar gidemem zaten .Ben ailemi çok ozledim bi görüp geleyim.
Bende cok özledim ama olurda bebişle tutunsada doktor izin verirse gıtmek istıyorum ben herseyi türkiyeden getirmek istiyorum canım:) hem anamda görsün kızını ölmeden görsek derler hep bi bebişim oldugnu ahhhhhhh şükür elhamdulillah

Yani bi sorun olacağını sanmam ama eşim bu konuda biraz telaşlı. Biz biletleri önceden almıştık zaten bana diyordu hep hamile kalırsan iptal ederim diye .Benim annemde hep der ölmeden senin evlâdın olduğunu göreyim çok istiyor inşallah nasip olur.

Hurihuri2013 canımmmm liste nerdekinee ? Daha koyulmadı dimi?ben de bilgilerimi yazdım ama listeyi göremedim.

Bu arada nasıl hissediyorsun bakalım kendini?bebişlerinle berabersin artık

Hurihuri2013 canımmmm liste nerdekinee ? Daha koyulmadı dimi?ben de bilgilerimi yazdım ama listeyi göremedim.

Bu arada nasıl hissediyorsun bakalım kendini?bebişlerinle berabersin artık
Yok canım daha hazırlıyo bebekborn :) bilmiyorum cok mutluyum umutlu olmak istiyorum tarifsıiz bişey canım ya işallah bıtmez allahım izin verır devam etmesıne hayırlısıyla

İşallah canım benim işallah:)

Yok canım daha hazırlıyo bebekborn :) bilmiyorum cok mutluyum umutlu olmak istiyorum tarifsıiz bişey canım ya işallah bıtmez allahım izin verır devam etmesıne hayırlısıyla

İnşallah canım bitmeyecek tabiki de. Kötü şeyler düşünmek yasak sana.Allahın izniyle sen de mutlu haberi verceksin bize. Sıra sen de yakında senin için göbek atıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…