- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.281
Kalbinin sesi güzelmiş canım çok sağol inşalalh güzel devam ederAaaa ben sana dedim hamilesin canim. Hayirli olsun, cok sevindim.
Çok iyi canım ya çok sevindim bu sayfa herkese ugurlungeldi hep güzel haberler varkizlar doktorum yazmis
beni tebrik ediyor ve çok iyi görünüyor dedi
salı günü gidecektim sen pazartesi gel kan için dedi :))))))))
daha da bi rahatladım
Çok iyi canım ya çok sevindim bu sayfa herkese ugurlungeldi hep güzel haberler var
Hiç romantiklikten anlamayan, hatta sevmeyen ben, kocamın gözünde bu konuda odunum canım. Benim atmam gereken tripleri o atar banaSevıyom senı:) ben kocama bu kadar sevıyom demiyom vallahhhh
Hiç romantiklikten anlamayan, hatta sevmeyen ben, kocamın gözünde bu konuda odunum canım. Benim atmam gereken tripleri o atar banaErkek olacakmışsında, son anda kız doğmuş olabilir misin der bana hep
Meleklerle dolu olduğu içindir canım bu kadar güzel olusu herseyın:)çok sukur bin sukur canim yaaa aynen birbirimize destek vererek herşeyin üstesinden gelecez inş
Hurihuri2013 hurimmm iyi ki açmışsın bu topiği
beni anlatiosun sandım benim ki de aşkım kadin olduğunu hatırla istersen der :))))))
Vallahhhh romantik falan deilim amaaaa cok sevgı böceğiyimdir mıncık mıncık severim kocamda buz dağıdır sevdırmezzzzzzHiç romantiklikten anlamayan, hatta sevmeyen ben, kocamın gözünde bu konuda odunum canım. Benim atmam gereken tripleri o atar banaErkek olacakmışsında, son anda kız doğmuş olabilir misin der bana hep
Ikı tane canım bakalım allahın izniyle ne olcak beklicez görcez cok mutluyum ben bu bıle cok büyük bi mutluluk ınan :)
Vallahhhh romantik falan deilim amaaaa cok sevgı böceğiyimdir mıncık mıncık severim kocamda buz dağıdır sevdırmezzzzzz
Bendensin Hatçikdemekki hep tersi oluyor çiftler
benim eşimde çok sever sarılır öper ben hiç gidip öpmüş değilimdir adamı sarılma sevme yok bende
bende diğer türlü çok sabirliyimdir çok destek olurum her konuda bende öyle gösteririm sevgimi gerçi bizim ki biraz şikayetçi :)))
Ben başlayabilirim galiba henüz tarih yok ama .Şincik kızlar, topikte kaç kişiyiz? Tedavisi başlayıp negatifle sonuçlanan 1 arkadaşımız oldu. Bunun haricindekiler pozitif haberleri verdi, Hurişin 2 haftası var sonuca. Bu ay tedaviye başlayacak Aveline, Ocak ayında kaç kişi başlayacak benimle beraber?
Benimde tam tarih belli değil, regl günüm 1-2 gün oynuyor. Fakat en geç Ocak 17 de iğneler başlar.Ben başlayabilirim galiba henüz tarih yok ama .
Benim de bi aksilik olmazsa ocak adetinde başlar benimde o tarihlerde olur galiba bu ay 21 de adet olucam 5 gün one geliyor zaten hep .Benimde tam tarih belli değil, regl günüm 1-2 gün oynuyor. Fakat en geç Ocak 17 de iğneler başlar.
Hakkımızda hayırlısı canım, bakalım zaman neleri gösterecek.Benim de bi aksilik olmazsa ocak adetinde başlar benimde o tarihlerde olur galiba bu ay 21 de adet olucam 5 gün one geliyor zaten hep .
Ağzından bal damlıyor. O günleri gorecekmiyim.
İnşallah canım, inşallah sizlerin bizi sevindirdiği gibi bizlerde sizi sevindiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?