Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hiç romantiklikten anlamayan, hatta sevmeyen ben, kocamın gözünde bu konuda odunum canım. Benim atmam gereken tripleri o atar bana Erkek olacakmışsında, son anda kız doğmuş olabilir misin der bana hep
Vallahhhh romantik falan deilim amaaaa cok sevgı böceğiyimdir mıncık mıncık severim kocamda buz dağıdır sevdırmezzzzzz

Vallahhhh romantik falan deilim amaaaa cok sevgı böceğiyimdir mıncık mıncık severim kocamda buz dağıdır sevdırmezzzzzz

Ay al benden de o kadar. Ben ne kadar sevgi bocegiysem esim de tam tersi.bazen kendime kızıyorum ama niye ben böyleyim diye cunku benim de esim tersine hiç böyle seyle seylere aldırmaz. Gıcık oluyorum bazen.

demekki hep tersi oluyor çiftler
benim eşimde çok sever sarılır öper ben hiç gidip öpmüş değilimdir adamı sarılma sevme yok bende
bende diğer türlü çok sabirliyimdir çok destek olurum her konuda bende öyle gösteririm sevgimi gerçi bizim ki biraz şikayetçi :)))

Şincik kızlar, topikte kaç kişiyiz? Tedavisi başlayıp negatifle sonuçlanan 1 arkadaşımız oldu. Bunun haricindekiler pozitif haberleri verdi, Hurişin 2 haftası var sonuca. Bu ay tedaviye başlayacak Aveline, Ocak ayında kaç kişi başlayacak benimle beraber?

Ben başlayabilirim galiba henüz tarih yok ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…