- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.301
Ağzından bal damlıyor. O günleri gorecekmiyim.
İnşallah canım, inşallah sizlerin bizi sevindirdiği gibi bizlerde sizi sevindiririz.
Inşallah bizimde olur bizde sevincimizi burda paylaşırız.benim hiç ümidim yokken gördüm canım sizlerde göreceksiniz Allah'ın izniyle ben inanıyorum
Ne kacırdım yavvvv
Aynen boğasım geliyo adamıda sonradan sevıyom yıne arsız oluncaaaaaaaa bennnnnAy al benden de o kadar. Ben ne kadar sevgi bocegiysem esim de tam tersi.bazen kendime kızıyorum ama niye ben böyleyim diye cunku benim de esim tersine hiç böyle seyle seylere aldırmaz. Gıcık oluyorum bazen.
Hiç bişicik kaçırmadın, minik yıldızların anası.Ne kacırdım yavvvv
Bak şimdikkkkk bütün yelkenler foraaaaaa bılıyo bu hatunnnn yaaaaaaa nasıl sevilir bı insannnnn ayyyy yerım seniHiç bişicik kaçırmadın, minik yıldızların anası.
İşallah sırayla vercez müjdelerı allahın izniyle:)sıradaki hatunlara dua ediyorduk hurisssss :)))
Boğma kız ocak ayında lazım bıze kocişHerüfümü işe göndermeden yarın yemeğe misafirim olduğunu öğrendim. Bu adamı sevmesem boğabilirim.
Duygular karşılıklı bidenem.Bak şimdikkkkk bütün yelkenler foraaaaaa bılıyo bu hatunnnn yaaaaaaa nasıl sevilir bı insannnnn ayyyy yerım seni
Sende yükle kocaya keçiboynuzu pekmezını funduk fıstükkkkkkkk şekerim sanada lazım kociş
DimiBoğma kız ocak ayında lazım bıze kociş
Zeki karıyımmmm yoksa erkek cinsini korumak ve bennnn hıhhhhhhhhDimibirde o mesele var.
Her zaman, finduk fistuk, bal badem, baklava.Sende yükle kocaya keçiboynuzu pekmezını funduk fıstükkkkkkkk şekerim sanada lazım kociş
İşallah sırayla vercez müjdelerı allahın izniyle:)
Hahaha şimdiden mi yedirim.Sende yükle kocaya keçiboynuzu pekmezını funduk fıstükkkkkkkk şekerim sanada lazım kociş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?