- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.321
Canim hayirli olsun. Insallah kanda da gorursun.Eki Görüntüle 2079465 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yahu hiç bildirim gelmemiş bana bende sanıyorum ki grupta hiç konuşulmamış :) yaa ben yine duramadım... Şuan bi idrar testi yaptım... Bugün çok çok fazlaca farklı ağrılarım oldu. Göğüslerimde kasığımda belimde. Valla eşimde uyudu erkenden bende boşluğu buldum ve yine yeniden yaptım. Fakat şimdiye kadar yaptıklarımın en belirgini siz ne diyosunuz ?
. Kizlar ben cumaya kadar nasil dayanacagim diye dusunuyordum, hemsire bir 10 gun ileri atti. Bakalim evin yakinindaki doktorlardan randevu almaya calisacagim onumuzdeki hafta icin ama biraz zor bos doktor bulmak haftaya. Herkes tatile cikacagi icin doludurlar haftaya. Ama Ben yine sansimi deneyecegimhadi yaaa cidden miiiiiiii üzüldüm canım geç olsun da güç olmasin
Olsun canım gec olsun guc olmasın.dert etme kendine. Geçer hemencik o zaman merak etme sen
hatice-yakup senın içinde cok sevındım şekerım işallah böle güzel güzel devam eder tatlım:) DilanBoran sıkma canını lütfen ben bıle testımı noel tatılı yüzünden baska bıyer bulup yapcam cok kızdım bugün ama napak bacım gec olsun güç olmasın
Türkiye’de yumurta toplama günü veriyorlar spermi.Bide bişey sorucam erkekler de yumurta toplandığı gün mü sperm veriyor yoksa önceden mi .
Geçen ay keçi boynuzu kürü yapmıştım ona.ama doktor bu ay olmaz deyince boşa içirmiş oldum.Aaaaaaa, her zaman lazım.
Nasıl yani? Yarınki testin mi 10 gün ileri atıldı?Canim hayirli olsun. Insallah kanda da gorursun.
. Kizlar ben cumaya kadar nasil dayanacagim diye dusunuyordum, hemsire bir 10 gun ileri atti. Bakalim evin yakinindaki doktorlardan randevu almaya calisacagim onumuzdeki hafta icin ama biraz zor bos doktor bulmak haftaya. Herkes tatile cikacagi icin doludurlar haftaya. Ama Ben yine sansimi deneyecegim
O zaman onlarida ıyi besleyelim.Türkiye’de yumurta toplama günü veriyorlar spermi.
Boşa gitmez canım, merak etmeGeçen ay keçi boynuzu kürü yapmıştım ona.ama doktor bu ay olmaz deyince boşa içirmiş oldum.
Eşime ilaç tedavisini ancak ben uygulayabilirim, asla takip etmez ilaçlarını. Kürlere gelince, öldürsen kullanmaz. Mecbur bal badem, baklava, fındık, fıstık, kabak çekirdeği gibi ürünleri dayıyorum sürekli.Boşa gitmez canım, merak etme
Benimkide içmez ama zorla icirdim yüzünü döke döke içti yanına bi bardak su koyuyordu ardından hemen içiyordu halbuki tadı güzeldi. Benim denediğim şeylerin yanında onunki bal gibiydi yinede içmek istemiyordu.Eşime ilaç tedavisini ancak ben uygulayabilirim, asla takip etmez ilaçlarını. Kürlere gelince, öldürsen kullanmaz. Mecbur bal badem, baklava, fındık, fıstık, kabak çekirdeği gibi ürünleri dayıyorum sürekli.
Bendeeeeede var ondan cocuk gıbı pesınde gezerım ilaclarla ben vermesem aklına gelmez bacımmmmm tpkım ben vallahhhhEşime ilaç tedavisini ancak ben uygulayabilirim, asla takip etmez ilaçlarını. Kürlere gelince, öldürsen kullanmaz. Mecbur bal badem, baklava, fındık, fıstık, kabak çekirdeği gibi ürünleri dayıyorum sürekli.
Canim hayirli olsun. Insallah kanda da gorursun.
.
Allah razı olsun canımİnşaAllah
Yok canim yarin kan tahlili icin cagiriyorlar. Haftaya Cuma ultrasound icin cagirmislardi. Onu iptal ettiler, ocak 2 ye gun verdiler.Nasıl yani? Yarınki testin mi 10 gün ileri atıldı?
Direkt usg ye çağırsalar daha iyi değil miydi?
Canim hayirli olsun. Insallah kanda da gorursun.
. Kizlar ben cumaya kadar nasil dayanacagim diye dusunuyordum, hemsire bir 10 gun ileri atti. Bakalim evin yakinindaki doktorlardan randevu almaya calisacagim onumuzdeki hafta icin ama biraz zor bos doktor bulmak haftaya. Herkes tatile cikacagi icin doludurlar haftaya. Ama Ben yine sansimi deneyecegim
Sen önce findık fistuk dayaaaaa sonra keçiboynuzu pekmezı ocak ayındaaaaaa :) bu arada evet canım aynı gün oluyo erkek sperm verıyo kadın yumurta toplanıyo tatlımBenimkide içmez ama zorla icirdim yüzünü döke döke içti yanına bi bardak su koyuyordu ardından hemen içiyordu halbuki tadı güzeldi. Benim denediğim şeylerin yanında onunki bal gibiydi yinede içmek istemiyordu.
Eee sevin o zaman canım, kalp sesi ile birlikte keseyi göreceksin.Yok canim yarin kan tahlili icin cagiriyorlar. Haftaya Cuma ultrasound icin cagirmislardi. Onu iptal ettiler, ocak 2 ye gun verdiler.
Kızlar bu arada folik asite önceden başladınız demi ben 3 ay falan kullandım sonra kızıp bıraktım başlasam mi yine .siz iciyormusunuz.
Doktor ne derse o selma sen bişey baslama o sana vıtamın de vercek tüp bebek ilacları cok farklı tatlım hiçbişey kullanma sakınKızlar bu arada folik asite önceden başladınız demi ben 3 ay falan kullandım sonra kızıp bıraktım başlasam mi yine .siz iciyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?