Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim hayirli olsun. Insallah kanda da gorursun.
. Kizlar ben cumaya kadar nasil dayanacagim diye dusunuyordum, hemsire bir 10 gun ileri atti. Bakalim evin yakinindaki doktorlardan randevu almaya calisacagim onumuzdeki hafta icin ama biraz zor bos doktor bulmak haftaya. Herkes tatile cikacagi icin doludurlar haftaya. Ama Ben yine sansimi deneyecegim

Nasıl yani? Yarınki testin mi 10 gün ileri atıldı?
Direkt usg ye çağırsalar daha iyi değil miydi?

Benimkide içmez ama zorla icirdim yüzünü döke döke içti yanına bi bardak su koyuyordu ardından hemen içiyordu halbuki tadı güzeldi. Benim denediğim şeylerin yanında onunki bal gibiydi yinede içmek istemiyordu.

Bendeeeeede var ondan cocuk gıbı pesınde gezerım ilaclarla ben vermesem aklına gelmez bacımmmmm tpkım ben vallahhhh

bak bakalim tatlim belki bulursun bi doktor
sende rahat olmuş olursun tuh yaa kötü olmuş hala üzülüyorum valla

Kızlar bu arada folik asite önceden başladınız demi ben 3 ay falan kullandım sonra kızıp bıraktım başlasam mi yine .siz iciyormusunuz.

Sen önce findık fistuk dayaaaaa sonra keçiboynuzu pekmezı ocak ayındaaaaaa :) bu arada evet canım aynı gün oluyo erkek sperm verıyo kadın yumurta toplanıyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…