- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.441
Aa cok iyiymiş esinin arkadası olması da. Evet aynı binadalar ben de tam onu diyecektim.Aynı binada bir üst katta Aral Özal a gidiyorum . İsrael bey ve Aral bel bir dönem birlikte çalışıyorlardı . İsrael beye biz ulaşmaya çalıştık ama olmadı sonra Aral la başladık tesadüf bu yaa Aral eşimin bal dan dönem arkadaşı çıktı
Suan almanyadasın o zaman dımı canım?ben de biosteron kullanıyorum ara ara. Ama amerikada var mesela bitince alabiliyorum.Arkadaşlar benim doktorum biesteron vermişti ama Almanya’da satışı yasak ve ilacım bitti . Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve Almanya’da tedavi olan arkadaşlar siz böyle bir ilaç kullanıyormusunuz ??
Sağol can m benim bende hala inanamıyorum bi de kan testi olsun bakalım ondan sonra içim rahat eder . Sonrasında da kese merakı peşine kalp atışları derken bu süreç bitmez :) tatlı heyacanlı stresli sıkıntılı bir dönem ama sonu hayırlı olsun diyoruz ne yapalım nasipse olur rabbim verir inşallah . Rabbim sizlerden nasip etsin inşalah kucaklarınızı doldursun inşalalhAyyyyy eveeeet şimdi gördüm yaaa yazıları :)) geç kaldım çoooooook sevindim ya inşallah güzel güzel geçer hamileliğin maşallah diyelimçok sevindim,şükürler olsun
Amin canım inşallah :)) inşallah güzel güzel geçicekSağol can m benim bende hala inanamıyorum bi de kan testi olsun bakalım ondan sonra içim rahat eder . Sonrasında da kese merakı peşine kalp atışları derken bu süreç bitmez :) tatlı heyacanlı stresli sıkıntılı bir dönem ama sonu hayırlı olsun diyoruz ne yapalım nasipse olur rabbim verir inşallah . Rabbim sizlerden nasip etsin inşalah kucaklarınızı doldursun inşalalh
Canım benim öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim seni Can sıkıntısından sayfayı geri sardım okuyordum çünkü arada çok şey kaçırıyorum ki kaçırmışım seni . Seninle aynı gün transferimiz olmuştu . Seni merak ediyordum ne yaptın diye maşallah inşallah sonuç güzel devam eder . Rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun . Ama artık sakin sakin :) hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 2079465 Arkadaşlar iyi akşamlar. Yahu hiç bildirim gelmemiş bana bende sanıyorum ki grupta hiç konuşulmamış :) yaa ben yine duramadım... Şuan bi idrar testi yaptım... Bugün çok çok fazlaca farklı ağrılarım oldu. Göğüslerimde kasığımda belimde. Valla eşimde uyudu erkenden bende boşluğu buldum ve yine yeniden yaptım. Fakat şimdiye kadar yaptıklarımın en belirgini siz ne diyosunuz ?
Canım benim öncelikle sabrından dolayı tebrik ederim seni Can sıkıntısından sayfayı geri sardım okuyordum çünkü arada çok şey kaçırıyorum ki kaçırmışım seni . Seninle aynı gün transferimiz olmuştu . Seni merak ediyordum ne yaptın diye maşallah inşallah sonuç güzel devam eder . Rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun . Ama artık sakin sakin :) hayırlı uğurlu olsun inşallah
Eki Görüntüle 2079389 Hayalet mi gerçekmi içim titriyor Oldunu bu şimdi var mı yani hamilemiyim
Kuzu doğana kadar test yapma potansiyeli gördüm sanki hatçikevde fazladan testim vardı bidaha yaptim veeee bugün hayalet değil adam akıllı bi çizgi çıktı sukur :)))
Hayırlı Cumalar canım.günaydın kızlar
cümleten Hayırlı cumalar
Kuzu doğana kadar test yapma potansiyeli gördüm sanki hatçik
hahah yok saklamak istiyorum digital olan silinmiş diğerleri de hayalet çizgi
bitane adam akıllı görmek istedim
her gördüğüm de de seviniyorum canimmmmm :))))))
Yap canım yap, hakkındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?