- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.481
Eğer ki olumsuz çıkarsa bu saatten sonra yine katlanma ihtimali varmıdır canım ?
Ayyyyyyy abasinin gülüügünaydın ikiz anası hoşgeldin
Çok iyim ben elhamdülillah sen nasılsın:)))
İyiyim bugün hamdolsun, Cuma vakti diye işi gücü bıraktım.Günaydin hayirli cumalar hatunlarrrrrrrrrrr nasilsiniz meleklerimmm
ins ikiside sim sıkı tutanacakAyyyyyyy abasinin gülüüallah söletti:) iyiyim Sükür elhamdülillah:)
Hayrolsun Isallah rüuyamda ikimiz araba caliyoduk seninki böleeeeeee kipkirmizi benimki siyahhhhhh diyodum kiz ne ettik biz bisey olmaz diyodun almanya turu atiyoduk sonrasi daha sacmaİyiyim bugün hamdolsun, Cuma vakti diye işi gücü bıraktım.
Sen nasılsın asıl, minik yıldızların çılgın anası?
Sol kasığımda hareket tespıt ettım gece amaaaaaaa bişey hısetmrk için cok erken opunun eseri şuan hissettıklerım daha bebişlerım bes altı güne anca analarına yapışırlar allah izin verirse tatlım:)ins ikiside sim sıkı tutanacak
ağrın sizin varmı nasıl hissediyorsun kendini???
Hayrolsun rüyan canım.Hayrolsun Isallah rüuyamda ikimiz araba caliyoduk seninki böleeeeeee kipkirmizi benimki siyahhhhhh diyodum kiz ne ettik biz bisey olmaz diyodun almanya turu atiyoduk sonrasi daha sacmabi bahcede zetyin caliyoduk ama cuvsllaan bildigin hırsız olmuştuk ikimiz bacımmmmmm ahhhh bebişler gelmeden hapse gırcemmmm bıde senıde yanımda götürcemmmm tövbe yarabbım
Azmettiriciydim yaniHayrolsun Isallah rüuyamda ikimiz araba caliyoduk seninki böleeeeeee kipkirmizi benimki siyahhhhhh diyodum kiz ne ettik biz bisey olmaz diyodun almanya turu atiyoduk sonrasi daha sacmabi bahcede zetyin caliyoduk ama cuvsllaan bildigin hırsız olmuştuk ikimiz bacımmmmmm ahhhh bebişler gelmeden hapse gırcemmmm bıde senıde yanımda götürcemmmm tövbe yarabbım
Amin Isallah:) ne gördün kiz hayrolsun de bakimHayrolsun rüyan canım.
Galiba bugün saçma rüya görme günü bende çok acayip şeyler gördüm.
Hayrolsun rüyan canım.
Galiba bugün saçma rüya görme günü bende çok acayip şeyler gördüm.
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek. Evliler için yakında çocuğunuz olacağına, zeytin ağacı diktiğini görmek, yakın zamanda hayırlı bir işe başlayacağınıza, zeytinaldığınızı görmek, yapacağınız işten iyi para kazanacağınıza, hayır ve fayda göreceğinize işarettir.Hayrolsun Isallah rüuyamda ikimiz araba caliyoduk seninki böleeeeeee kipkirmizi benimki siyahhhhhh diyodum kiz ne ettik biz bisey olmaz diyodun almanya turu atiyoduk sonrasi daha sacmabi bahcede zetyin caliyoduk ama cuvsllaan bildigin hırsız olmuştuk ikimiz bacımmmmmm ahhhh bebişler gelmeden hapse gırcemmmm bıde senıde yanımda götürcemmmm tövbe yarabbım
Heeeee kız ayıp deilmiiiiiiiiiAzmettiriciydim yanidur bi tabire bakayım
Eşimi başka bi kadınla gördüm rüyamda şimdi arayıp o kadın kimdi diye sorucamAmin Isallah:) ne gördün kiz hayrolsun de bakim
Hayrolsun inşallah canım.aynen katiliyorum, benimki sacma degil cok aciydi, aglayarak uyandim, öyle bi gerilmisimki uyandigimda bogazim felan sisti....
Rüyada zeytin çalmak ilim, irfan ve hikmete delâlet eder. Bazı rüya yorumcularına göre de o kişinin başka birisinden istifade edeceğine delâlet eder.Hayrolsun Isallah rüuyamda ikimiz araba caliyoduk seninki böleeeeeee kipkirmizi benimki siyahhhhhh diyodum kiz ne ettik biz bisey olmaz diyodun almanya turu atiyoduk sonrasi daha sacmabi bahcede zetyin caliyoduk ama cuvsllaan bildigin hırsız olmuştuk ikimiz bacımmmmmm ahhhh bebişler gelmeden hapse gırcemmmm bıde senıde yanımda götürcemmmm tövbe yarabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?