Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aaa kaçırmışım canım bak bunu.... Hayırlı olsun ya inşaAllah kan testindede yüksek değerleri görürsün canım. ❤️ ❤️
Bende dün gece ve bu sabah yaptım tekrardan bendede bu şekilde çıktı...
ama sen 5. Gün transferiydi sanırım değil mi? Sen kesin gebesin Allahın izniyle inşaAllah. Ama benim işte 2. Gün transferi olduğu için içimde bi burukluk var olmayabilir belki diye bilemedim... Hayırlısı olsun daima hepimiz için.. Kan tahlili ne zaman senin ?
Canım çok teşekkür ederim
Çok kez anlatım sana önemli olan beşinci gün altıncı gün değil 2. Gün embriyosu olup kaliteli embriyo da tutunur . Ben kızımda taze beşinci gün transferi oldum tuttu çünkü en iyi seçilmişti . Sonralarında da hep beşinci gündü ama tutmadı . Hatta bu denemeden öncede iki tane transfer edildi . O da tutmadı . Öncelikle nasip sonrasında embriyo durumu sonrasında bir çok şey önce Allah isteyecek verecek. Bu 20 yıl sonrada olur . Senin yaşın o kadar gençki öncelikle buna güven . Vesveselisin çok hayat bu kadar olumsuzluk düşünerek geçmez . Ben tüm umutlarımı kesmişler içimi rahatlatan bir çok sebebim oluyor . Lütfen güzel düşün güzel olsun . Sen gül gülki dünyada sana gülsün

Canım benim ya kaçırmışım ne listesi yaptın b n neden yokum :KK12:

hadiii sende ver bilgileriniiii
:)

Unbenannt.webp

Back
X