Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

V Veaskgittibizden canım hafi gözün aydın sağ salim kucağına al inşallah. Artık rahatlarsin biraz.Mutlu haberleri duyunca cok mutlu oluyorum biran önce bende başlamak istiyorum.:KK200:
Allah razı olsun canım aminnn ibşaAllah rabbim sizede göstersin ama çok düşük değilmi

Allah razı olsun canım aminnn ibşaAllah rabbim sizede göstersin ama çok düşük değilmi
Yok canım iki gün önce mi yapmıştın 5 çıkmıştı baksana çok yükselmiş. Daha test gününe de var .inşallah dahada yükselecek. Artık rahatla bebisi strese sokma.:))

Yok canım iki gün önce mi yapmıştın 5 çıkmıştı baksana çok yükselmiş. Daha test gününe de var .inşallah dahada yükselecek. Artık rahatla bebisi strese sokma.:))
Allahımmm inşaAllah inanamıyorum şuan rüyada gibiyimmm Allahım ya sana şükürler olsun bunu bile gösterdiğin için Rabbimmm :dua:

Merhaba :KK48:
Ben Gentille Gentille
Fransa /Paris te oturuyorum
35 yaşındayım
Paris'te tedavi görüyorum
Tüplerim Yok
Bir kızım var tüp bebek
Bu 6. Denemem
Sonuç pozitif +
Yarışmacılara başarılar dilerim :KK200::KK48:

Unbenannt.webp

Zaten süprız olmucak her türlü biliyo canım en azındqn adamda rahat etsın senın gıbı olumlu olduğnu öğrenıp

niye öyle diyonuz yaw :D bende esime demedim, olumlu olumsuz hic duygu belli etmedigimide bildigi icin, baya süpriz oldu, oda benim gibi negatif bekliyordu...
positifte sevdigi yemekleri yaptim
negatif olsaydi sevmediklerini yapcaktim
ve oyuncak ayinin aline testi tutusturdum :)

niye öyle diyonuz yaw :KK70: bende esime demedim, olumlu olumsuz hic duygu belli etmedigimide bildigi icin, baya süpriz oldu, oda benim gibi negatif bekliyordu...
Vayyyyyyy benımkı anlamaz romantik deil şekerimmmmm bodoslamaaaa dalarım yoksa süprız olur boks rıngiiiiii gerek yokkkkk cünkü adama ne yapsam yer sölerım tepkı vermezzzzz sonraaaa bennnn aaaaaduuuuuuukettttt:sopa:

niye öyle diyonuz yaw :KK70: bende esime demedim, olumlu olumsuz hic duygu belli etmedigimide bildigi icin, baya süpriz oldu, oda benim gibi negatif bekliyordu...
Bende pazar günü tekrar test yapacağım onzaman eşime sürpriz yapacağım . O da çok yoruldu artık hiç bir teste yanımda olamadı . Bu sefer aynı anda mutlu olalım inşallah

o degilde benim imzamdaki dogum tarihi yanlismis, yanlis hesaplamisim ben, doktorun kagidina baktim simdi ordan anladim... 1 agustor degil, 28 temmuzmus :D

Back
X