- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.298
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.081
İnşallah canım benim. Benim doktorum sana yolladığım şekilde notlar almamı ve her gün asistanına göndermemi istemişti. Ben hiç belirti aramamayı Temmuz ayındaki transferimden öğrenmiştim, o ay tutunma olmuştu fakat hiç belirtim yoktu akıntı dışında. Bu sebeple kasımda sonuçlananda belirti aramamıştım, ama o kadar çok yoğun belirtiler yaşadım ki topiklerde de bu belirtileri görünce gebeyim diye bekledim hep. Fakat sonuç 1.20 çıkmıştı. :))Gördümmmm çok üzgünüm desem inanırmısın peki içim bı tuhaf oldu işallah bu sefer basarcaksın canommmm allahın izniyle
Allahım sana ilk transferde iki tane tosun nasıp etsın işallah canommmmmm
İnşallah kuzumm, Rabbim hepimizin gönlündeki muradını ömrümüze nasip etsin.Allahım sana ilk transferde iki tane tosun nasıp etsın işallah canommmmmm
Aminnnnnn canımıniçi:)İnşallah kuzumm, Rabbim hepimizin gönlündeki muradını ömrümüze nasip etsin.
Onlar hep öleeeeeee sonradannnn atağa kalkıyolarrrrrrrrr süprızxx at gıbıııı tövbe yarabbımBu kızlar yine kaçtılar
Hipodromdayız yani, 1 saat önce yetişemiyordum yorumlara.Onlar hep öleeeeeee sonradannnn atağa kalkıyolarrrrrrrrr süprızxx at gıbıııı tövbe yarabbım
Sendeeeee canommm:)Hipodromdayız yani, 1 saat önce yetişemiyordum yorumlara.Şimdi
İyi ki varsın kuzum
Ben burdayım.siz konuşurken araya girmek istemedim .zaten ben çaylağim daha bu konularda bişey bilmiyorum.:)Hipodromdayız yani, 1 saat önce yetişemiyordum yorumlara.Şimdi
İyi ki varsın kuzum
Ayyyyyy kiyamammm gir sen sor hatta ögren ne kadar bilirsen doktora karsi o kadar sağlam zırhın olur burda cünkü çoğu bilinçsızce yapıyo ınan doktorum şaşırıyordu sorularımaBen burdayım.siz konuşurken araya girmek istemedim .zaten ben çaylağim daha bu konularda bişey bilmiyorum.:)
Bende çok şey öğrendim sayenizde .Bazı doktorlar hoşlanmazlar böyle cok şey bilenlerden. Benimki öyle birine benzemiyor ama yinede sorularımı önceden hazırlayıp gidim ben.Ayyyyyy kiyamammm gir sen sor hatta ögren ne kadar bilirsen doktora karsi o kadar sağlam zırhın olur burda cünkü çoğu bilinçsızce yapıyo ınan doktorum şaşırıyordu sorularıma
Sendeeeee canommm:)burda noelll hazirliklari basladi biiyon deme ama adamlarin ici gecmis hicbiseye önem vermiyolar yaaaa bu almanlar evlrrinde yesin icsin serhos olsun baska bisey yapmiyolar
Kızzzz, çaylak olmak daha iyi tüp bebekte. Herşeyi bilince daha zor oluyor inan.Ben burdayım.siz konuşurken araya girmek istemedim .zaten ben çaylağim daha bu konularda bişey bilmiyorum.:)
Aaaaaaa unutmamışsınnnn canımıniçiBuralarda alışveriş merkezlerinde adım atılmayacak halde son 15 gündür. Evde olmayı yeğliyorum çoğu zaman. Yılbaşında da sokaklarda içerler gençler. Bir an önce Ocak 1 e geçelim, seninde doğumgünü kutlayalım bacım.
Fil hafızası var bende bacımAaaaaaa unutmamışsınnnn canımıniçi
Burda öle değil bebeğim onların eline bıraktınmı kendını işin rengi deişiyo ben doktorlar yüZünden cok zaman kaybı yasadımKızzzz, çaylak olmak daha iyi tüp bebekte. Herşeyi bilince daha zor oluyor inan.
Bende alman doktor yüzünden boşa zaman harcadım .Burda öle değil bebeğim onların eline bıraktınmı kendını işin rengi deişiyo ben doktorlar yüZünden cok zaman kaybı yasadım
Kocam ne dıyo bılıyonmu sen dıyo beni gectin tlf la sk yasıyonFil hafızası var bende bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?