Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Pozitif testleri görmek bile beni çok mutlu ediyor .ovulasyon testinde çift çizgi görünce bile mutlu oluyordum.

Gentille nin kızı nasıl oldu acaba?
İyi geceler canım
Ben herkes yatınca işler bitince girebiliyorum hiç fırsatım Yok . Öğlen kalktım yemek hariç şimdi oturdum belime kopuyor yorgunluktan. Kızımın ateşi düştü şimdi öksürük başladı bi de huysuzluk kafam davul gibi . Dün koltuğa meyve suyu döktü bugün silemedim . Şimdi onu sileceğim ilaç sıktım bekliyorum .

Canım benim nasılsın nasıl geçiyor kan testi yapacaktın sonuç nasıl . Bende bugün aldım bi test sabah yapacağım eşimde öğrenecek inş . Pazartesi de kan vereceğim

Allah kolaylık versin canım benim, minik kuzuna da geçmişler olsun.

Canım benim nasılsın nasıl geçiyor kan testi yapacaktın sonuç nasıl . Bende bugün aldım bi test sabah yapacağım eşimde öğrenecek inş . Pazartesi de kan vereceğim

doktorum bi önce çağırınca dün vermedim tatlım kan pazartesi yı bekledim dedim
bende aldim sabah bidaha yapicam idrar testi

bu arada kızına geçmiş olsun kuzum yaaa öksürüyormuş prenses yerim onu ben

sen nasılsın tatlım herşey yolunda demi
bel ağrın varmış benimde taa sırtımdan aşağıya kadar ağrıyor
pazartesi öğlen rahatlamış olacağız
sen daha kan vermedin hiç de?i ?

Kizlar ben de geldim. Cok yogundum bugun, yazdiklarinizi okudum ama yazamadim bir turlu. Hurim test icin acele etme canim , moralin bozuk Mason. 5. Embryosu bildigin gibi 7. Gunde anca cikiyor bazi kisilerde. Senin ki 2. Gun embryosu canim transfer gununden sonraki gunu birinci gun olarak sayip 9. Gun yapmaya basla. Insallah sen de o iki cizgiyi goreceksin canim.

Canim insallah guzel sonuc alacaksin pazartesi. Ondan sonra da acaba ikiye katladimi diye dusuneceksin. Bu dusunceler, stres hic bitmez bizde. Gentille kizina gecmis olsun canim. Sen de cok yoruluyorsun bu surecte. Allah yardimcin olsun canim.

aynen canım yaaa ama heycani bile güzel ben korkmaya raziyim hergun sonunda kuzuma kavuşayım da :))
sen şimdi kaçıncı haftadasın kız ? bide şu takvimi eklesene sende :)))

Hosgeldin canım. Kızına da cok geçmiş olsun. İyi olduğına sevindim

Sen de hoşgeldin canım.

aynen canım yaaa ama heycani bile güzel ben korkmaya raziyim hergun sonunda kuzuma kavuşayım da :))
sen şimdi kaçıncı haftadasın kız ? bide şu takvimi eklesene sende :)))
Canim eklemek icin kalp atisini duymak istiyorum. Insallah ocak 2 den sonra ekleyecegim. Sali gunu 6 haftalik oluyor.

A Aveline canim dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasin da diledigin her sey gerceklessin ozellikle de bebisine kavusursun insallah canim. Yuzunden gulucukler eksik olmasin. Bizler senin her zaman yaninda olacagiz unutma. Hic kimsenin ve hicbirseyin seni uzmesine izin verme canim arkadasim.

Çok teşekkür ederim canımmmm. ne güzel dilekler bunlar.çok mutlu oldum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…